- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
Afiyet olsun canımm..Bebişine yarasın inş..
Ben çok yemiyorum meyveyi...
Hatta bugünlerde hiç yemedim denecek gibi.Sabah marketten muz ile çilek aldım biraz onlardan yedim okadar.Neden böyle oldu bilmem sütümü bile içmiyorum bazı günler:1no2:
Selam kızlar.Hepiniz iyisinizdir inşallah.Bol bol meyva yiyin,özelliklede muz bebeğin kilo almasında çok önemi varmış.
Bizi sorarsanız,iyiyiz çok şükür,ama malesef dr.erken doğum riskimin olduğunıu söyledi.Bebekler aşağıdaymış kilo aldıkça rahime baskı yapıyormuş.Bize çok dua edin şu mayısı hayırlısıyla bir atlatsak,haziran için hast.yatmam gerekebilirmiş.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
AYŞE den haberi olan varmı,inşallah herşrey yolundadır.
Canım hayırlısıyla şu mayıs ayını inşallah hep birlikte sağlıklıca atlatırız.
Dualarımız seninle inşallah kuzucuklarına sağlıklı bir şekilde en uygun zamanda kavuşursun.:Saruboceq:
Amiiiiiiiiiiiin capricim hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah.Benim ikiz olunca size göre riskim 2 kat,aslında normal doğum tarihimiz temmuzun ilk haftası ama ben hazirana gelsem benden mutlusu olmayacak galiba.
Canım ben de ikiz taşıyor gibi bişeyim aslında sadece bebiş tek ama mekan dar.
Benim rahim anomalim olduğu için benimde erken doğum riskim var ama ben zamanında doğacağına kendimi inandırıyorum.
Bu ayı sağlıklıca atlatırız hep birlikte inşallah..:Saruboceq::Saruboceq:
ya sorma canım ben de ihmal ettim bikaç gündür sütü, ama meyve yiyorum.
kızlar inanırmısınız ilk kez duydum ama çok iyi oldu bunu öğrendiğim artık kırılmış ceviz almak yok üşenmiyoruz kendimiz kırıp yiyoruz. bide ben cevizi yıkayıp yiyodum artık yıkamama da gerek kalmaz kendim kırıcam ya :lepi:
ya bayanlar içinizde hamilelikten eli uyuşan varmı benim çok kötü acaba bendemi sorun var yoksa hamilelikte oluyomu[/QUO
hamile.tv' de kaan kocatepe 29. haftada (28 de olabilir) el uyuşmasından bahsediyor.daha dün izledim o videoyu bakabilirsin.yardımcı olur belki.
canım sağol şimdi bakıcam senin yok galiba
Canım bende öle düşündüm belkide bahar alerjisi olabilirmi acaba dedim işte cildiyeciye gitmek lazım gliba seninki kaç haftalık oldu canım sendede oluyo hareketlerinde yavaşlık bazen bide ben dikkat ediyorum gaz sorunu yaşadığım zaman hareketleri azalıyor
Kızlarrr biz geldikk....
Kızımın odasını aldıkkkdelikafaduldençok şükür..
Ay sonunda teslimatı yapılacak diye konuştuk...
Ayy çok heyecanlandımm yaa...
Ayrıca pike takımı ve yıkama leğeni,filesi,kovası ve maşrapasını aldıkhihoyyyt
Onlarıda mobilyayla birlikte teslimat yapıacaklar....
Kızlar yaa meyve yemekten patlamak üzereyim ve hala kendime hakim olamıyorum.kaydirigubbakcemile3
Bu yaşıma kadar yediğim meyveleri toplasan bu gebelik sürecinde yediğim kadar yememişimdir.:roflol::roflol:
Felaket derecede meyve yiyorum görseniz aklınız durur.
Sizler ne durumdasnız şekerler...
Selam kızlar.Hepiniz iyisinizdir inşallah.Bol bol meyva yiyin,özelliklede muz bebeğin kilo almasında çok önemi varmış.
Bizi sorarsanız,iyiyiz çok şükür,ama malesef dr.erken doğum riskimin olduğunıu söyledi.Bebekler aşağıdaymış kilo aldıkça rahime baskı yapıyormuş.Bize çok dua edin şu mayısı hayırlısıyla bir atlatsak,haziran için hast.yatmam gerekebilirmiş.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
AYŞE den haberi olan varmı,inşallah herşrey yolundadır.
Kızlar yaa meyve yemekten patlamak üzereyim ve hala kendime hakim olamıyorum.kaydirigubbakcemile3
Bu yaşıma kadar yediğim meyveleri toplasan bu gebelik sürecinde yediğim kadar yememişimdir.:roflol::roflol:
Felaket derecede meyve yiyorum görseniz aklınız durur.
Sizler ne durumdasnız şekerler...
zemuszemuszemuszemuszemuszemuskızlar selamlar
bugün doktor kontrolümüz vardı çatı muayenesi yapıldı
Allah şükür normal doğuma uygun
bebiş tersti doktor %80 döner dedi o zaman normal yapabilirsin dedi
çok sevindik bebişimiz 2 kilo 49 gr olmuş
Günaydın tatlış anneler ve onların şeker bebişleri .. :) herkesler iyidir inşallah opuyorumnanaktan bizde Pazar günü babamızla havuzlu hana gittik ama kapalıymış kime sorsam açıktı diyoduçook üzüldük.. daha sonra kadir hasa gittik.. hastane çıkışını, banyo havlusunu,bir de babacığımız ayakkabı ve bi zıbın takımı aldı. Oda baktık.. normalde 1,500 den fazla vermem diyen babamız bunları beğendi, çook kararsız kaldık.. gerçekten çok kaliteli ürünler..
Tamamı MDF ymiş,lake boyalıymış..! sizce hangisini alalım arkadaşlar 1.simi daha iyi 2. simi..??? artı bu fiyatlra daha güzel modeller bulablirmiyiz dersiniz..
Bunun fiyatı 1890 ilerde o dolabın üstlerinde olan çıkartmlar çıkıyomuş.. kuluplarıda değiştirseniz bebek odasından farklı olur dedi peşin 1600 e alırmışız ..
Bunun fiyatı da 2200 buda çok hoş sade güzel renkli aksesurlarla renklendiririm diye düşünüyorum.. arlarında hiçbir fark yok. Bunun fiyatı daha yüksek..
kızlar selamlar
bugün doktor kontrolümüz vardı çatı muayenesi yapıldı
Allah şükür normal doğuma uygun
bebiş tersti doktor %80 döner dedi o zaman normal yapabilirsin dedi
çok sevindik bebişimiz 2 kilo 49 gr olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?