2010 Temmuz Anneleri : )

Selam kızlar.Hepiniz iyisinizdir inşallah.Bol bol meyva yiyin,özelliklede muz bebeğin kilo almasında çok önemi varmış.

Bizi sorarsanız,iyiyiz çok şükür,ama malesef dr.erken doğum riskimin olduğunıu söyledi.Bebekler aşağıdaymış kilo aldıkça rahime baskı yapıyormuş.Bize çok dua edin şu mayısı hayırlısıyla bir atlatsak,haziran için hast.yatmam gerekebilirmiş.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
AYŞE den haberi olan varmı,inşallah herşrey yolundadır.

Ben de bu 2 haftadır biraz ihmal ettim gibi ama daha kontrole 2 hafta var. Toparlanıyorum.

Son düzenleme:

Canım hayırlısıyla şu mayıs ayını inşallah hep birlikte sağlıklıca atlatırız.

Dualarımız seninle inşallah kuzucuklarına sağlıklı bir şekilde en uygun zamanda kavuşursun.
:Saruboceq:

Amiiiiiiiiiiiin capricim hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah.Benim ikiz olunca size göre riskim 2 kat,aslında normal doğum tarihimiz temmuzun ilk haftası ama ben hazirana gelsem benden mutlusu olmayacak galiba.

Kızlar ben iyice şifayı kaptım galiba bahar nezlesi oldum gibime geliyor.

Dinlenmem lazım offff offff...

Canım ben de ikiz taşıyor gibi bişeyim aslında sadece bebiş tek ama mekan dar.

Benim rahim anomalim olduğu için benimde erken doğum riskim var ama ben zamanında doğacağına kendimi inandırıyorum.

Bu ayı sağlıklıca atlatırız hep birlikte inşallah..
:Saruboceq::Saruboceq:

inşallah canım
amiiiiin :Saruboceq:

kızlar herkese iyi akşamlar ben çıkıyorum yavaştan

Bugün de bitiyoooorrr...
Bir an önce eve gitmek istiyorummm...
Perşembe günü tadilatımız başlıyor inş..
O yüzden evi toparlamamız lazım...

Canım ozaman hemen al bolbol ye ben artık günde 2taneden fazla yemiyorum doktor şekerden dolayı en fazla 2tane e dedi ama cevizde şeker yok ama diyete uymam lazım sonuçta yıkamana da gerek yok

canım 30. haftamıza basık bugün :))) eskisi gibi tekme hissetmiyorum artık geriniyor falan karnımı yamultuyor bazen :)))

ayayayyayaya güle güle iyi günlerde kullanın canım fıstığın mışıl mışıl uyusun odasında inşallah :))

canım yaaa benim iştahım eskisi gibi değil hiçbişey canım istemiyor ((

canım allahım bebeklerimizin bize tutunabildiği kadar uzun tutunmasını sağlasın inş.. ayşey bende merak ediyorum canım.

capricgim ben normalde de meyveyi cok seveim ama hamilelikte iyice abarttim meyve olayini birde tatli yememeye calsitigim icin daha da cok yiyorum ama cok meyvede iyi degilmis cok fazla seker aliyormusuz diye dudyum;-((

kızlar selamlar
bugün doktor kontrolümüz vardı çatı muayenesi yapıldı
Allah şükür normal doğuma uygun
bebiş tersti doktor %80 döner dedi o zaman normal yapabilirsin dedi
çok sevindik bebişimiz 2 kilo 49 gr olmuş

zemuszemuszemuszemuszemuszemus

canım ilk bebek odası daha güzel onu ben de çok beğenmiştim
ama fiyatı daha yüksekti sen nerede sordun

bir de bugün NST ye girdim
çok uzun işmiş yaa
neyse orada dururken 2 tane normal doğum dinlemek durumunda kaldım
bebekleri bir görseniz öyle tatlıydılar ki

canim hadi gozun aydin insallah bebsin donerde o zamana kadar normal yaparsin.bende normal yapmayi cok isitiyorum.Bebisin kilosu icin ne dedi peki normal mi?ben 29+3 ken gitti 1780 gr cikti benim doktorum buyuk bir bebek oldugunu soyleyince korktum cunku bebek buyuk olursa normal yapmam biraz zor.onun icin merak ettim senin dr a gore senin bebek te buyuk mu diye?Bu arada cati muayenesine gore normal olup olmadiigina karar veriyorlar oyle degil mi ben henuz cati muayenesi icin gitmedim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…