2010 Temmuz Anneleri : )

gözün aydın canımmmm :)) maşallahhhh kuzucuğunaaaa zemuszemus

günaydın kızlarrr ... katremcimm maşallh sizeee ayy nasıl zormuydu muaynee

bir de bugün NST ye girdim
çok uzun işmiş yaa
neyse orada dururken 2 tane normal doğum dinlemek durumunda kaldım
bebekleri bir görseniz öyle tatlıydılar ki

günaydın kızlar katremcim maşallah bebeğine nstye ben de bağlandım karnına bişi bağlıyolar yarım saat yatıyosun uzun bi iş deil ama çatı muayenesi zor mu vajinadan bakarak mı yapılıyo nasıl yapıyolar?

bir de bugün NST ye girdim
çok uzun işmiş yaa
neyse orada dururken 2 tane normal doğum dinlemek durumunda kaldım
bebekleri bir görseniz öyle tatlıydılar ki

Gözünaydın Katrem...Maaşallah bebişinede sana da...hayırlısı ile kucağına alırsın inş..
Çatı muayenesi için erken değilmi daha yada bu zamanlardamı yapılıyor...

kızlar doğum izni için rapor alan varmı.

Hayır daha rapor alan yok bildiğim kadarı ile..
Bende 14 mayısta rapor alıcam inş..

Bu sabah işe gelirken minibüsle geldim...
Binbir çeşit parfüm kokusu midem bulanıyor...
Zor tuttum kendimi çok fena geldi kokular bana yaa...
Hala midem kalkıyor...

Hala midem kalkıyor...

Herkese günaydııınlaaarr...!opuyorumnanaktan

Paptyacım aynen canım ya bende her sabah toplu taşıma araçlarını kullanmak zorunda kalıyorum resmen midem ağzımda geliyorum :sinifsinif: binbir çeşit parfüm allahım çıldırıyorum.. sanki parfüm şişesini baştan aşağa boşaltmışlar gibi..!

Hala midem kalkıyor...

ben hamileliğin başından beri ne minübüse ne belediye otobüsüne binmiyorum. işe taksiyle gidip geliyorum. yaklaşık gidiş dönüş 15 milyona yakın yazıyor. ama domuz gribi v.s sebebiyle binmiyordum şimdi de ağırlaştım diye binmiyorum. bakalım zaten 1 ay sonra doğum izni sonra işe dönünce gene otobüse talim ederiz.

bence çantanızda küçük kolonya şişesi bulundurun bir de selpak selpağa hafifçe döküp burnunuza dayayın hem mikrop almazsınız hem koku duymazsınız ben midem bulanınca hep öyle yapıyorum hep çantamda selpak ve kolonya taşıyorum.

canım ilk bebek odası daha güzel onu ben de çok beğenmiştim
ama fiyatı daha yüksekti sen nerede sordun

canım msjını yeni gördüm..! akşamları giremiyorum ben nete evde net bağlı değil ama izne çıkıyım hayırlısıyla bağlatıcam inşalalh zemuszemus.. Kadir Has Alışveriş Merkezinde sorduk tatlım..!

Günaydın canım..Maalesef yaa gerçekten öyle sanki parfüm şişesini boşaltıyorlar üzerlerine...Biraz çevredekileride düşünmek lazım ama :CüvCüv::CüvCüv:
Bende normal de kullanmıyorum.Eşimle aynı istikamette çalıştığımız için sabah ve akşamları o bırakıp o alıyor işten...Ama arada böyle biniyorum ve kötü oluyorum özellikle sabahları...

günaydın arkadaşlar ben de parfüm kullanırım bize parfüm zaralı mı? Zaralı olduğu için mi kullanmıyorsunuz kokusundan rahatsız olduğunuz için mi? Bir de benim hiç midem bulanmıyor ilk üç ay çok bulanmıştı çok sıkıntı çektim ilk üç ay kabızlık falan ama şimdi çok iyi durumdayım

Ben normal doğum yapmayı düşünüyorum daha önceden normal doğum yapmış biri varmı aranızda nasıl birşey çok dayanılamayacak gibi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…