günaydın arkadaşlar ben de parfüm kullanırım bize parfüm zaralı mı? Zaralı olduğu için mi kullanmıyorsunuz kokusundan rahatsız olduğunuz için mi? Bir de benim hiç midem bulanmıyor ilk üç ay çok bulanmıştı çok sıkıntı çektim ilk üç ay kabızlık falan ama şimdi çok iyi durumdayım
günaydın kızlarrrrropuyorumnanaktan
oya ve sulecik günaydın kızlar.a.s
canımmm nasıl oldunnn
bugün de evdeyim. düne göre daha iyiym ama öksürüyorum. dün doktora gittim antibiyotik burun damlası ve gargara bir de 3 gün istirahat verdi. ilaçları alıcam ama kullanmıcam. işallah ilerlemez bakalım. gerçi antibiyotik için zararsız dedi doktorum ama zararsız die biçok şey yapıyoruz şimdi tam bağışıklık sistemi oluşuyor kullanmıyım diyorum. böyle işte. teşekkür ederim hasta olduğumu hatırlayıp sorduğun için. sen nasılsın?
bugün de evdeyim. düne göre daha iyiym ama öksürüyorum. dün doktora gittim antibiyotik burun damlası ve gargara bir de 3 gün istirahat verdi. ilaçları alıcam ama kullanmıcam. işallah ilerlemez bakalım. gerçi antibiyotik için zararsız dedi doktorum ama zararsız die biçok şey yapıyoruz şimdi tam bağışıklık sistemi oluşuyor kullanmıyım diyorum. böyle işte. teşekkür ederim hasta olduğumu hatırlayıp sorduğun için. sen nasılsın?
iim canm çok şukurr bencede antıbıyotık kullanma fedekar anne olarakk bende çook oksürdüm sut bal vee çörek otu cnmm çörek otunu iice ez sutve balla çok ii geliorr her sabah yaprdım ben geçmiş olsunn rabbım sanada bebişede şifa versin :Saruboceq::Saruboceq:
flowersuncum geçmiş olsun, doğal yoldan iyileşmeye çalışmak en iyisi gerçekten.. umarım en yakın zamanda iyileşirsin
gunaydınnn canım m nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?