2010 Temmuz Anneleri : )

Günaydınnn...Yok zararlı olduğundan değil kokuları ağır geldiğinden ben hamile kaldığımdan beri sayılıdır parfüm kullandığım...Toplu taşıma araçlarında da hepsinin kokusu birbirine karıştığından midem bulandı...

günaydın kızlarrrrropuyorumnanaktan

oyacım gunaydınnnnnnnnnn maşallah tosunaa çabuk sırlarını ver nasıl besledin kujunu benki zayıfmışş sizden atattik alıorummm rabbım senide bebeğide korusun sağlıkla sıhatle doğurmayı nasip etsin canımm çok sevındım senın adınaaa

canımmm nasıl oldunnn

bugün de evdeyim. düne göre daha iyiym ama öksürüyorum. dün doktora gittim antibiyotik burun damlası ve gargara bir de 3 gün istirahat verdi. ilaçları alıcam ama kullanmıcam. işallah ilerlemez bakalım. gerçi antibiyotik için zararsız dedi doktorum ama zararsız die biçok şey yapıyoruz şimdi tam bağışıklık sistemi oluşuyor kullanmıyım diyorum. böyle işte. teşekkür ederim hasta olduğumu hatırlayıp sorduğun için. sen nasılsın?

iim canm çok şukurr bencede antıbıyotık kullanma fedekar anne olarakk bende çook oksürdüm sut bal vee çörek otu cnmm çörek otunu iice ez sutve balla çok ii geliorr her sabah yaprdım ben geçmiş olsunn rabbım sanada bebişede şifa versin :Saruboceq::Saruboceq:

flowersuncum geçmiş olsun, doğal yoldan iyileşmeye çalışmak en iyisi gerçekten.. umarım en yakın zamanda iyileşirsin

esm_ckr+, fantastika, askkizi, cansam, flowersun
herkese günaydın kızlar opuyorumnanaktan

flowersuncum geçmiş olsun, doğal yoldan iyileşmeye çalışmak en iyisi gerçekten.. umarım en yakın zamanda iyileşirsin

teşekkürler kızlar ben de öyle yapmayı planlıyorum minoseti ve öksürük şurubunu bile bıraktım içmeyi. nasılsa iyileşirim artık havalar da düzeliyor.ama çörek otu var evde bak onu hiç duymamıştım sürekli ballı süt içiyorum. bu arada şekeri artırmamışımdır işallah ballı sütle. neyse çörek otu da koyarım içine iyi ki söledin sağol.

Bende hastayım gripal durum dünden beri bugün evdeyim bakalım ne olucak bende doğal yollardan iyi olmaya çalışıyorum..

hamileliğim boyunca bu ikinci antibiyotik kullanışım bu alfasilin penisilin grubuna giriyormuş doktorum söyledi bir zararı yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…