hamileliğim boyunca bu ikinci antibiyotik kullanışım bu alfasilin penisilin grubuna giriyormuş doktorum söyledi bir zararı yokmuş
gunaydın canım nasıl oldun?oya ve sulecik günaydın kızlar.a.s
gunaydın sen nasılsın canım?ben iyiyim bu gun e bebekde aldıklarımız gelicek kargoyla.cok heycanlıyımç,günaydın kızlarr a.s.
nasılsınız bakalım
oyacım gunaydınnnnnnnnnn maşallah tosunaa çabuk sırlarını ver nasıl besledin kujunu benki zayıfmışş sizden atattik alıorummm rabbım senide bebeğide korusun sağlıkla sıhatle doğurmayı nasip etsin canımm çok sevındım senın adınaaa
benim bütün arkadaşlarım hamileyken enaz 1 kere antibiyotik kullanmış ama turp gibi evlatları bişi olmuyo ben iyiye doğru gidiyorum o yüzden kullanmıycam diyorum.
kızlar beni sol kulağımda 1 aydır zonklama var. jinekoloğa soruyorum önce tansiyonla ilgilidir dedi ama tansiyonum hep normal çıkıyo burnunuz tıkalıysa ondan olur dedi ama burnum tıkalı değil ama sol kulağımda geçmeyen bir zonklama var sanki kalbimi kulağımın içine yapıştırmışlar gibi. hamilelikle ilgili bişi değil heralde dimi sizlerde var mı böyle bişi bugün öğleden sonra kbbden randevu aldım muayeneye gidicem ama acaba gereksiz mi gidiyorum diye düşünüyorum.
kızlar beni sol kulağımda 1 aydır zonklama var. jinekoloğa soruyorum önce tansiyonla ilgilidir dedi ama tansiyonum hep normal çıkıyo burnunuz tıkalıysa ondan olur dedi ama burnum tıkalı değil ama sol kulağımda geçmeyen bir zonklama var sanki kalbimi kulağımın içine yapıştırmışlar gibi. hamilelikle ilgili bişi değil heralde dimi sizlerde var mı böyle bişi bugün öğleden sonra kbbden randevu aldım muayeneye gidicem ama acaba gereksiz mi gidiyorum diye düşünüyorum.
gunaydın canım nasıl oldun?
gunaydın sen nasılsın canım?ben iyiyim bu gun e bebekde aldıklarımız gelicek kargoyla.cok heycanlıyımç,
gunaydın canım nasılsın?tşk ederim tatlım vallah ne geldiyse yedim canım ne cektiyse artık.vallah böyle özel beslenme falan yok yani.
bende yok canım
1 ay da epey zaman yani sen bi git istersen en azından sebebini öğrenirsin ciddi bişey değildir umarım guclubacismile
bende böyle birşey yok kulağımla ilgili bir problem yani bence bir görün doktora iyi olur
ohhh maşallahhh benm sıpaa zayıf çıktıı şekerimmm 29+3 te 1350 gramm drmuz kızdı 15 gun sonna 2 kılo görcem dedi o yuzden herkeze soruyorum ne yapim die
ohhh maşallahhh benm sıpaa zayıf çıktıı şekerimmm 29+3 te 1350 gramm drmuz kızdı 15 gun sonna 2 kılo görcem dedi o yuzden herkeze soruyorum ne yapim die
bugün de evdeyim. düne göre daha iyiym ama öksürüyorum. dün doktora gittim antibiyotik burun damlası ve gargara bir de 3 gün istirahat verdi. ilaçları alıcam ama kullanmıcam. işallah ilerlemez bakalım. gerçi antibiyotik için zararsız dedi doktorum ama zararsız die biçok şey yapıyoruz şimdi tam bağışıklık sistemi oluşuyor kullanmıyım diyorum. böyle işte. teşekkür ederim hasta olduğumu hatırlayıp sorduğun için. sen nasılsın?
bebek zayıf olunca mutlaka her zaman sol yanına yat diyolar. sol yanına yattığında bebek daha iyi besleniyormuş. kan akımı daha rahat oluyormuş. bir de işte bildiğin kabuklu ceviz yicen hergün. süt içicen elevit vitaminini içicen kan hapını içicen. balık yicen filan. ama bebek minyon da olabilir sonuçta benim arkadaşımın bebeği 2 kusur doğdu daha yeni. ama sağlıklı. yani çok kafaya takma bence sen yapıcakların benim bildiğim kadarıyla bunlar.senin doktor tosun seviyo heralde. 1300 de az değil.
Biraz önce çarşıdan geldim kızlar....Pike takımı beğendim halamız aldı sonrada tarağını,fırçasını,tırnak makası ve ateş ölçerini aldı...Onalrda çıkmış oldu aradan çok şükür...Ayy kızımın çeyizleri tamamlanıyorhihoyyyt
süper yaaaa :)))
bende istanbula gittim bebişe hastane çıkışı ıvır zıvır bısuru bişe aldım ama halen eksikler bitmedi.şimdi edirneye döndüm aldıklarıma baktıkça sabırsızlanıyorum yaf :)))
Biraz önce çarşıdan geldim kızlar....Pike takımı beğendim halamız aldı sonrada tarağını,fırçasını,tırnak makası ve ateş ölçerini aldı...Onalrda çıkmış oldu aradan çok şükür...Ayy kızımın çeyizleri tamamlanıyorhihoyyyt
kızlar merhaba!!
nasılsınız? kızımla arkadaşlarına bir merhaba diyelim dedik :)
esm_ckr 1350 gr için neden az dedi acaba? biz de haftasonu gittik doktora 1300 çıktı ve doktor çok iyi buldu. zaten bu haftalardan sonra çok hızlı kilo alacaklar. hiç dert etmeye gerek yok, zaten hemen hemen 3 kilo oluyorlar.
h.sonu kızımın odasını beğendik, sipariş verdik. 3 kapaklı dolap ve yatak. şifonyer almadık, çünkü odamız çok büyük değil,sıkışık durmasın çok dedik. zaten ne kadar eşyası olabilir ki..
hastane çıkışlarını ne zaman hazırlıcaz kızlar? daha erken mi?
kızlar merhaba!!
nasılsınız? kızımla arkadaşlarına bir merhaba diyelim dedik :)
esm_ckr 1350 gr için neden az dedi acaba? biz de haftasonu gittik doktora 1300 çıktı ve doktor çok iyi buldu. zaten bu haftalardan sonra çok hızlı kilo alacaklar. hiç dert etmeye gerek yok, zaten hemen hemen 3 kilo oluyorlar.
h.sonu kızımın odasını beğendik, sipariş verdik. 3 kapaklı dolap ve yatak. şifonyer almadık, çünkü odamız çok büyük değil,sıkışık durmasın çok dedik. zaten ne kadar eşyası olabilir ki..
hastane çıkışlarını ne zaman hazırlıcaz kızlar? daha erken mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?