2010 Temmuz Anneleri : )

ayrıca doktorum dediki erkek bebeklerin kız bebeklere göre kilo oranı yüksek olurmuşş kan durumumu kemıkmı neden tam anlamdım

Çok saol Esmacımopuyorumnanaktan
inş.darısı başınıza olsun en güzelleri sizin olsun...
nazarlıklar içinde çok teşekkür ederiz ayrıca....:kedi:
Eklicem resimleri birazdan...

anladım fıstık. ben de geçen ay gittiğimde haftasından küçük çıkmıştı. sonra protein ağırlıklı beslenmemi söyledi doktor. bol bol et yedim. her gün yumurta yemiyordum. artık hiç aksatmıyorum. maşallah toparladı o şekilde beslenince.
bi daha gittiğinde senin kuzu da büyümüş olcak bak görürsün annesi.

inşallah cnm bende şimdi 200 ml meyvelisut sabah 200 ml öğlen sabah peynir yumurta öğlen baklagil yada et tavuk akşam sebze yada et meyve yiorum artık akşamları demir +elevit devamm şişicemmm vallla :):):)

hoşbulduk canım!! işlerin yoğunluğu yine...
çok teşekkür ederiz. sizin de hayırlı olsun odanız. güle güle kullansın cimcime
hemen yemeğe gidip geliyorum.

sağol canım işallah bu son grip olsun hamileyken çekilmiyor valla. eşimden bulaştı ama o kadar diyorum ona dikkat et diye neysee. kızlar biz kk kadınları bebeklerimize maşallah çok dikkat ediyoruz çok da titizleniyoruz. etrafımda soruyorum millet ne kabuklu ceviz yemiş ne bizim kadar et yemiş ne bişi. hepsi antibiyotik te içmiş. sol tarafınıza yattınız mı diyorum yoo hiç dikkat etmedik sadece son ay sırtüstü yatamamıştım filan diyolar. hep sağa yattım diyen var yüzüstü bile yattım diyen var. hamileyken çiğ köfteler yiyen var.biçoğu hamileyken sigarayı bırakamamış günde 3-4 tane içmişler. bana sen çok titizsin diyolar bu kadar pimpiriklenme. ama bakıyorum kk daki sizler de titizleniyosunuz benim gibi. ya biz birbirimizi gaza getiriyoruz ya daha bilinçliyiz. gerçi bu arkadaşların hepsinin de bebeği sağlıklı doğdu. bizimkiler de sağlıklı doğsun inşallaah:Saruboceq:

annemde bana bu yuzden kızıor bu kadar pinpirik olma diyor:) butun ablalrın doğurdu bir sen bukadr pinpiriklendin diorr bilse burda kaynattıklarımızı hepimizi eline alır:) eski üsülde hiç konuşulmazdı bebek diorrr şimdi ağzınızdan düşmüyo diyorr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

selammm canım nasılsın

çok şükür canım biraz halsiz hissediyorum kendimi ama onun dışında bomba gibiyiz :)) tosunumda maşallah fıkır fıkır yine kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın tatlım kuzucuğun nasıl bakem olumunekankayizsmile

bizde iyiyiz cnmm bizimkide alt takımları kurcalıorr ters ayaklar aşağıda vuruyo:)kujumm ama döencek sanırım belim çok ağrıorrr ha burdara aman bahar nezlesi olmasınn c vitamı al portakl suyu falan ii gelir cnm

Kızlar yeni çıkan meyvelerden yiyormusunuz çilek, erik gibi..Hormonludur diye dikkat edip yoksa yemiyormusunuz merak ettim CADIARZU

Kızlar yeni çıkan meyvelerden yiyormusunuz çilek, erik gibi..Hormonludur diye dikkat edip yoksa yemiyormusunuz merak ettim CADIARZU

canım erik yiyorumda çilek yemiyorum o kocaman kocaman çilekler ben hormonluyum die bağırıyor resmen :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…