ya ne güzellll çok sevindimmm bende başlıcam allah nasip ederseee maaşı bir alim kredi borcumuz vardı bıttı çok şukurr birdee annem ambargo koyduu geç alıcaksın diee alamadım bişe ama ıvır zıvırlara başlıcam inşallahhbu aradaaaa bu nazarlıklar sana papatyaa resimleri beklioruz
hayırlı olsun canımmm kuju sen yenı 29+0 olmuşsun ben gittiğimde 30+0 olmam gerkirken 29+3 çıktık işte 3 gun geri oldu ve 1350 çıktı normalde 1 haftada kaç gram oynuor o yuzden dedi belkide ayrıca evet zayıf bebekleri sefmıor doktorum allah korusun sarılık ve kuvez durumu içinnn eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Çok saol Esmacımopuyorumnanaktan
inş.darısı başınıza olsun en güzelleri sizin olsun...
nazarlıklar içinde çok teşekkür ederiz ayrıca....:kedi:
Eklicem resimleri birazdan...
anladım fıstık. ben de geçen ay gittiğimde haftasından küçük çıkmıştı. sonra protein ağırlıklı beslenmemi söyledi doktor. bol bol et yedim. her gün yumurta yemiyordum. artık hiç aksatmıyorum. maşallah toparladı o şekilde beslenince.
bi daha gittiğinde senin kuzu da büyümüş olcak bak görürsün annesi.
merhaba Froya nerelerdesin sen...
Hoşgeldiniz...
Maaşallah sizede kocamanındann...Büyümüş senin kızında...
Odanızda hayırlı olsun inş..Güle güle iyi günlerde kullanırsınız...Bizde oda işini dün hallettik verdik siparişimizi ay sonunda teslim edicekler bakalım..
Canım biz şimdi tadilata başlıyoruz inş.bitince hemen yıkayıp yerleştiricem eşyalarını çantamızı falan...Artık hazırlasak iyi olucak zaten...
selam kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :))
Canım inş.biran önce iyileşirsin...En azından evde olman güzel...İşteyken hiçten geçmezdi...Bol bol dinlen...
Ben normalde de hep sol tarafıma yatardım halada aynı şekilde yatıyorum en azından buna uyuyoruz...
sağol canım işallah bu son grip olsun hamileyken çekilmiyor valla. eşimden bulaştı ama o kadar diyorum ona dikkat et diye neysee. kızlar biz kk kadınları bebeklerimize maşallah çok dikkat ediyoruz çok da titizleniyoruz. etrafımda soruyorum millet ne kabuklu ceviz yemiş ne bizim kadar et yemiş ne bişi. hepsi antibiyotik te içmiş. sol tarafınıza yattınız mı diyorum yoo hiç dikkat etmedik sadece son ay sırtüstü yatamamıştım filan diyolar. hep sağa yattım diyen var yüzüstü bile yattım diyen var. hamileyken çiğ köfteler yiyen var.biçoğu hamileyken sigarayı bırakamamış günde 3-4 tane içmişler. bana sen çok titizsin diyolar bu kadar pimpiriklenme. ama bakıyorum kk daki sizler de titizleniyosunuz benim gibi. ya biz birbirimizi gaza getiriyoruz ya daha bilinçliyiz. gerçi bu arkadaşların hepsinin de bebeği sağlıklı doğdu. bizimkiler de sağlıklı doğsun inşallaah:Saruboceq:
selammm canım nasılsın
Slm kızlar, karnımızı doyurduk geldik...cokacimcoook
çok şükür canım biraz halsiz hissediyorum kendimi ama onun dışında bomba gibiyiz :)) tosunumda maşallah fıkır fıkır yine kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın tatlım kuzucuğun nasıl bakem olumunekankayizsmile
afiyet olsunnnnn yarasın tatlım kuzucuğuna :))
Kızlar yeni çıkan meyvelerden yiyormusunuz çilek, erik gibi..Hormonludur diye dikkat edip yoksa yemiyormusunuz merak ettim CADIARZU
Kızlar yeni çıkan meyvelerden yiyormusunuz çilek, erik gibi..Hormonludur diye dikkat edip yoksa yemiyormusunuz merak ettim CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?