Kızlar diğer topiğe bugün aldığımız cicileri ekledim haberiniz olsuunn...
Ben yiyorum çilekte, erikte ama çileklerin biraz küçük olanlarından yiyorum acaba dedim yemeyen var mı ki diye düşündüm. Tv deki dr lar zamanından önce tüketmeyin diyor da. Yesen bir türlü yemesen bir türlü...
froya odanız hayırlı uğurlu olsun inşallah
kızlar merhaba!!
nasılsınız? kızımla arkadaşlarına bir merhaba diyelim dedik :)
esm_ckr 1350 gr için neden az dedi acaba? biz de haftasonu gittik doktora 1300 çıktı ve doktor çok iyi buldu. zaten bu haftalardan sonra çok hızlı kilo alacaklar. hiç dert etmeye gerek yok, zaten hemen hemen 3 kilo oluyorlar.
h.sonu kızımın odasını beğendik, sipariş verdik. 3 kapaklı dolap ve yatak. şifonyer almadık, çünkü odamız çok büyük değil,sıkışık durmasın çok dedik. zaten ne kadar eşyası olabilir ki..
hastane çıkışlarını ne zaman hazırlıcaz kızlar? daha erken mi?
Biraz önce çarşıdan geldim kızlar....Pike takımı beğendim halamız aldı sonrada tarağını,fırçasını,tırnak makası ve ateş ölçerini aldı...Onalrda çıkmış oldu aradan çok şükür...Ayy kızımın çeyizleri tamamlanıyorhihoyyyt
Kızlar yeni çıkan meyvelerden yiyormusunuz çilek, erik gibi..Hormonludur diye dikkat edip yoksa yemiyormusunuz merak ettim CADIARZU
ben doktora gidiyorum kızlar kulağımı göstermeye görüşürüz..
Selam kızlar nasılsınız biz şimdi sağlık ocağından geldik kaşıntımdan dolayı doktor b12 vitamini eksikliği olabilir dedi benexol diye bir ilaç verdi deniycem bakalım inşallah düzelir dönüşte kayısı nektar falan gördüm canım istedi en yumuşakları seçtim ama hiç tatları yok yani göründüğü gibi değil Sağlık ocağında ultrason vardı bebişimin kilosunuda kontrol etmek istedim nasıl iyimi diye ama doktor yokmuş ultrasona bakan oda malesef cumartesiye kaldı :1rolleyes:
hayırlı olsun canım aldıkların şimdi gidip bakıcam diğer taraftan
bu arada pike takımını nerden aldın ben taçın yeni modelini çok beğendim onu alıcam galiba :kedi:
Selam kızlar nasılsınız biz şimdi sağlık ocağından geldik kaşıntımdan dolayı doktor b12 vitamini eksikliği olabilir dedi benexol diye bir ilaç verdi deniycem bakalım inşallah düzelir dönüşte kayısı nektar falan gördüm canım istedi en yumuşakları seçtim ama hiç tatları yok yani göründüğü gibi değil Sağlık ocağında ultrason vardı bebişimin kilosunuda kontrol etmek istedim nasıl iyimi diye ama doktor yokmuş ultrasona bakan oda malesef cumartesiye kaldı :1rolleyes:
Geçmiş olsun canım inşallah verdiği ilaç sayesinde düzelirsin
ben de hiç birşeyden tat alamıyorum görüntü hoş ama tat nahoş
bebişini görmene yine de az kalmış özlüyorsun dimi ben çok özlüyorum minişimi
ben bgn nst ye gire bilirim o zaman bir de bebişimi gösterirlerse dünyalar benim olur...
:CüvCüv:
Saol Yasecim...Ben cumhuriyet caddesinden bir bebeciden aldım canım öyle markalı birşey değil benim ki...
merhaba kızlar dün istanbula gittik bir iş için bakırköye alışveriş yaptık eşimle sizler birşey tavsiye edicem kızlar laura baressenin bir emzirme atleti var çok şahane bir şey yıka yıka eskime vücudu çok güzel kavrıyor göğüs bölümü 2 kat göğüs uçlarını belli etmiyor kumaşı çok güzel sanki yok gibi çok güzel bir ürün bütün anneler tavsiye edrim iki tane ondan alsanız südyenede gerek kalmaz
teşekkür ederiz canım.
bu arada ben çilek yiyorum, şimdi mevsimi ki zaten. bi daha ne zaman yicez..
kızlar bişey sorcam. doktor haftasonu gittiğimizde artık sırtüstü yatmıyoruz,yan yatman lazım dedi. ama yan yattığımda da bebek eziliyormuş gibi hissediyorum. yastık koydum yanlara öyle denedim ama öyle de hiç rahat edemedim. siz nasıl yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?