2010 Temmuz Anneleri : )

Ben yiyorum çilekte, erikte ama çileklerin biraz küçük olanlarından yiyorum acaba dedim yemeyen var mı ki diye düşündüm. Tv deki dr lar zamanından önce tüketmeyin diyor da. Yesen bir türlü yemesen bir türlü...

ben de yiyorum çileği çok az eriği biraz fazla ..

froya odanız hayırlı uğurlu olsun inşallah

teşekkür ederiz canım.
bu arada ben çilek yiyorum, şimdi mevsimi ki zaten. bi daha ne zaman yicez..
kızlar bişey sorcam. doktor haftasonu gittiğimizde artık sırtüstü yatmıyoruz,yan yatman lazım dedi. ama yan yattığımda da bebek eziliyormuş gibi hissediyorum. yastık koydum yanlara öyle denedim ama öyle de hiç rahat edemedim. siz nasıl yapıyorsunuz?

slm kızlarr
ay ben çok yiyorum erikte çilekte yeni dünyada ama çileğin ufaklarını seçiyorum.. ama zaten çilek bi süre daha olur sonra biter bence vakti geldi onların

evet bir yanlışlık var bence de 1.300 28-29. haftalara göre kilolu sayılır çünkü :)

hayırlı olsun canım aldıkların şimdi gidip bakıcam diğer taraftan
bu arada pike takımını nerden aldın ben taçın yeni modelini çok beğendim onu alıcam galiba :kedi:

Kızlar yeni çıkan meyvelerden yiyormusunuz çilek, erik gibi..Hormonludur diye dikkat edip yoksa yemiyormusunuz merak ettim CADIARZU

canım iki haftadır yiyorum ben de annem hormonsuz alıyorum ben diyooo eyvahedigeldismile

ben doktora gidiyorum kızlar kulağımı göstermeye görüşürüz..

hayırlı haberlelerle dön tatlım inşalah :1hug:

kızlar bu arada kilo karşılaştırmasında farkettiyseniz hep bir aralık verilir , yani bunun belirli bir kilosu yok. Zayıf bebekler kadar iri bebek doğması da iyi değil çünkü bir bebeğin aşırı iri olması gebelik şekerinin yüksek olmasından kaynaklanıyor..En güzeli normal ve normalin biraz üstü kiloda bebişler...

Selam kızlar nasılsınız biz şimdi sağlık ocağından geldik kaşıntımdan dolayı doktor b12 vitamini eksikliği olabilir dedi benexol diye bir ilaç verdi deniycem bakalım inşallah düzelir dönüşte kayısı nektar falan gördüm canım istedi en yumuşakları seçtim ama hiç tatları yok yani göründüğü gibi değil Sağlık ocağında ultrason vardı bebişimin kilosunuda kontrol etmek istedim nasıl iyimi diye ama doktor yokmuş ultrasona bakan oda malesef cumartesiye kaldı :1rolleyes:

Geçmiş olsun canım inşallah verdiği ilaç sayesinde düzelirsin
ben de hiç birşeyden tat alamıyorum görüntü hoş ama tat nahoş
bebişini görmene yine de az kalmış özlüyorsun dimi ben çok özlüyorum minişimi
ben bgn nst ye gire bilirim o zaman bir de bebişimi gösterirlerse dünyalar benim olur...
:CüvCüv:

hayırlı olsun canım aldıkların şimdi gidip bakıcam diğer taraftan
bu arada pike takımını nerden aldın ben taçın yeni modelini çok beğendim onu alıcam galiba :kedi:

Saol Yasecim...Ben cumhuriyet caddesinden bir bebeciden aldım canım öyle markalı birşey değil benim ki...

geçmiş olsun yakamozcum umarım ilaçlar iyi gelir.. o meyveleri yemek içinde bikaç ay daha sabretmemiz gerekicek sanırım ben en çok kirazı ve karpuzu bekliyorum heyecanla kaydirigubbakcemile3 çıktılar ama tatları yok

linacım merhaba, seninle 32. haftamıza geldik artık 2 haftada bir görücez sanırım bebişlerimizi alkisalkisalkis bakalım benim randevumda perşembe akşamı, artık doğum işinide konuşmak istiyorum az kaldı sayılır..

merhaba kızlar dün istanbula gittik bir iş için bakırköye alışveriş yaptık eşimle sizler birşey tavsiye edicem kızlar laura baressenin bir emzirme atleti var çok şahane bir şey yıka yıka eskime vücudu çok güzel kavrıyor göğüs bölümü 2 kat göğüs uçlarını belli etmiyor kumaşı çok güzel sanki yok gibi çok güzel bir ürün bütün anneler tavsiye edrim iki tane ondan alsanız südyenede gerek kalmaz

Saol Yasecim...Ben cumhuriyet caddesinden bir bebeciden aldım canım öyle markalı birşey değil benim ki...

papatyacım resimlere baktım ama göremedim yine bu bilgisayarda bi tuhaflık var fisfisfis ama eminim hepsi çok zevklidir.. güle güle kullansın bebişin bütün cicilerini, uğur getirsin dilerim

güle güle kullan canım, bende sütyenlerden aldım ama atletlerden almadım, benim göğüslerin maşallahı var acayip büyüdüler, atletle rahat edemem diye düşündüm ama bi bakayım o zaman

kızlar bakır köyden kendime birde tek parça gecelik aldım ama öyle kocakatı işi değil elbise gibi duruyor giyince sizde klasik değil otarz şeylere bakın derim birde doğum sonrası korse aldım ben 67 kiloyum L BEDEN aldım korse kom mideli korse ismi peşin 25 tl göğüs altına kadr yine çok yumuşak korse bunaltıcı değil giydiğinizde yok gibi

ben sol yana yatıyorum ama geceleri çok sırtım ağrıyor yan yatınca özellikle tv seyrederken. kanepe daha sert. eşime hemen hemen her gece sırt masajı yaptırıyorum. dayanılmaz ağrıyor yani anlatamam. bazen sırt üstü yatıp sırtımı dinlendiriyorum. ama gece uyurken mutlaka sol yanıma yatıyorum.bebek ezilmiyor aksine rahat ediyor ama benim bebeğim kafası sağda o yüzden olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…