güle güle kullan canım, bende sütyenlerden aldım ama atletlerden almadım, benim göğüslerin maşallahı var acayip büyüdüler, atletle rahat edemem diye düşündüm ama bi bakayım o zaman
Saol Yasecim...Ben cumhuriyet caddesinden bir bebeciden aldım canım öyle markalı birşey değil benim ki...
slm kızlarr
ay ben çok yiyorum erikte çilekte yeni dünyada ama çileğin ufaklarını seçiyorum.. ama zaten çilek bi süre daha olur sonra biter bence vakti geldi onların
ben sol yana yatıyorum ama geceleri çok sırtım ağrıyor yan yatınca özellikle tv seyrederken. kanepe daha sert. eşime hemen hemen her gece sırt masajı yaptırıyorum. dayanılmaz ağrıyor yani anlatamam. bazen sırt üstü yatıp sırtımı dinlendiriyorum. ama gece uyurken mutlaka sol yanıma yatıyorum.bebek ezilmiyor aksine rahat ediyor ama benim bebeğim kafası sağda o yüzden olabilir.
flowercim nasılsın doktora gitmiştin siz istanbuldakiler çok şanslısınız anne ve bebekler için çok güzel şeyler var orada
izmirdeki çilekler güzeldir muhtemelen burdakileri görsem manda yavrusu gibi bazıları ikili üçlü ben hormonluyum diye bağırıyo. ben şekerden de korktuğum için çok tüketmiyorum bir de tatsızlar zaten şöle bulsam küçük lezzetli çilekk ayy valla yerdim.
canım dün bir sürü şey aldım ama en çok emzirme atletini beğendim inşallah bulusun çok güzel annelerin çok işine yarıycak bir şey göğüsü dik tutuyor vücudunda kaymıyor sabit duruyor terletmeyen kumaşı varmış hatta eşime dedimki lohusa bir tanıdığına bu atletten bir tane alıp götürsen çok makbule geçer gerçekten güzel bir ürün
evet o atlerdenden bende düşünüyorumm alıcam angelnrcn korsede aklımda sen söylemiştn yıne ama bana l değil sanırım şuan 72 kıloyum l mi almam lazım acaba
canımmm göndereyim ben sana burdan küçük güzel çilek, ama bozulmadan nasıl gönderilir acaba, küçük buzluklarda falan olurmuki
hepsini güle güle kullan canım bu haftasonu bende artık eksikleri tamamlamayı düşünüyorum, gecelik sabahlık takımını aldım bende spor bi model ama mevlüt için almıştım hastane için daha ucuz bişeyler bakayım diyodum ama en güzelini götür diyenler var ilk bebeğin olucak, herşeyin çok güzel olsun diyolar aklımı karıştırıyolar ama okadarda para yatırılmazki bi geceliğe kardeşim ya bilmiyorumkismile dimi ama, mevlüt için yeni almam gerekicek o zaman
canımmm göndereyim ben sana burdan küçük güzel çilek, ama bozulmadan nasıl gönderilir acaba, küçük buzluklarda falan olurmuki
hepsini güle güle kullan canım bu haftasonu bende artık eksikleri tamamlamayı düşünüyorum, gecelik sabahlık takımını aldım bende spor bi model ama mevlüt için almıştım hastane için daha ucuz bişeyler bakayım diyodum ama en güzelini götür diyenler var ilk bebeğin olucak, herşeyin çok güzel olsun diyolar aklımı karıştırıyolar ama okadarda para yatırılmazki bi geceliğe kardeşim ya bilmiyorumkismile dimi ama, mevlüt için yeni almam gerekicek o zaman
saol arkadaşım hepimiz aldıklarımızı iyi günlerimizde giyeriz inşallah canım sana tavsiyem ben hastanede giyeceyim kısa kollu tek gecelik markası reflection fyat peşin 55 diz altına kadar kardeşimden biliyorum öyle sabahlığa falan gerek yok hastanede benimki gibi al bence güzel takımınıda mevlütte giyersin canım zaten doğumdan sonra pak öyle giy çıkar falan yapamıyorsun sabahlık falan
annemler var izmirde canım sağol. mayıs sonu annem gelicek o zamana dek kalırsa gelirken getirir.herşey daha taze izmirde yeşillikler bile farklı kıymetini bilin. biz istanbulda herşeyi buluyoruz ama herşey hormonlu. organik almak için ya bi dünya yol gitmek ya da biton para vermek gerekiyor. eşim saksıda nane soğan filan yetiştirmeye başladı balkonda habire onlarla uğraşıyo onlar olunca 3-5 tane soğan filan yiyoruz bazenkaydirigubbakcemile3
canım benim ben mağazada gidim denedim XL bayağı büyük M kalçadan yukarı geçmedi L bana rahat rahat oldu sen L SİNİ AL zaten öyle sıkıcı bir şey değil giydiğinde anlıycaksın çok rahat yok gibi XLsanada büyük olur bence
evet alırım bende şeker birde atletin resimini eklesene nette bulursann cnm
tamam bulursam ekliycem canım sen hatayda bulamazsan internette bir iki site var çok güvenli bu korse ve emzirme atketini oradan getirtirsin fiyatlarıda çarşı ile aynı
ben sol yana yatıyorum ama geceleri çok sırtım ağrıyor yan yatınca özellikle tv seyrederken. kanepe daha sert. eşime hemen hemen her gece sırt masajı yaptırıyorum. dayanılmaz ağrıyor yani anlatamam. bazen sırt üstü yatıp sırtımı dinlendiriyorum. ama gece uyurken mutlaka sol yanıma yatıyorum.bebek ezilmiyor aksine rahat ediyor ama benim bebeğim kafası sağda o yüzden olabilir.
Kızlar yeni çıkan meyvelerden yiyormusunuz çilek, erik gibi..Hormonludur diye dikkat edip yoksa yemiyormusunuz merak ettim CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?