2010 Temmuz Anneleri : )

güle güle kullan canım, bende sütyenlerden aldım ama atletlerden almadım, benim göğüslerin maşallahı var acayip büyüdüler, atletle rahat edemem diye düşündüm ama bi bakayım o zaman

canım dün bir sürü şey aldım ama en çok emzirme atletini beğendim inşallah bulusun çok güzel annelerin çok işine yarıycak bir şey göğüsü dik tutuyor vücudunda kaymıyor sabit duruyor terletmeyen kumaşı varmış hatta eşime dedimki lohusa bir tanıdığına bu atletten bir tane alıp götürsen çok makbule geçer gerçekten güzel bir ürün

slm kızlarr
ay ben çok yiyorum erikte çilekte yeni dünyada ama çileğin ufaklarını seçiyorum.. ama zaten çilek bi süre daha olur sonra biter bence vakti geldi onların

izmirdeki çilekler güzeldir muhtemelen burdakileri görsem manda yavrusu gibi bazıları ikili üçlü ben hormonluyum diye bağırıyo. ben şekerden de korktuğum için çok tüketmiyorum bir de tatsızlar zaten şöle bulsam küçük lezzetli çilekk ayy valla yerdim.

flowercim nasılsın doktora gitmiştin siz istanbuldakiler çok şanslısınız anne ve bebekler için çok güzel şeyler var orada

Kızlar ben annem ve ablamla çarşıya çıkıyorum yeni ciciler almaya yarın görüşürüz inş..

evet o atlerdenden bende düşünüyorumm alıcam angelnrcn korsede aklımda sen söylemiştn yıne ama bana l değil sanırım şuan 72 kıloyum l mi almam lazım acaba

flowercim nasılsın doktora gitmiştin siz istanbuldakiler çok şanslısınız anne ve bebekler için çok güzel şeyler var orada

sol kulağımda sürekli bir zonklama için gittim ama kulağıma baktı bişi yok dedi. sol burun deliğin tıkalı ondan olabilir dedi bir burun damlası verdi. illiadin diye. dün dahiliyeci de vermişti.ama benim jinekoloğum çok şiddetli sıkıntınız yoksa kullanmayın dedi. e o öyle deyince tabi akan sular duruyo. aldım ama doğum sonrası devam ederse sıkıntım o zaman kullanıcam heralde. bu zonkzonklarla doğuma kadar yaşıcam heralde.kbbci ve dahiliyeci kullanmanızda sakınca yok demişti ama. jinekolok antibiyotiğe sakınca yok dedi burun damlasına pek sıcak bakmadı.

canımmm göndereyim ben sana burdan küçük güzel çilek, ama bozulmadan nasıl gönderilir acaba, küçük buzluklarda falan olurmuki

hepsini güle güle kullan canım bu haftasonu bende artık eksikleri tamamlamayı düşünüyorum, gecelik sabahlık takımını aldım bende spor bi model ama mevlüt için almıştım hastane için daha ucuz bişeyler bakayım diyodum ama en güzelini götür diyenler var ilk bebeğin olucak, herşeyin çok güzel olsun diyolar aklımı karıştırıyolar ama okadarda para yatırılmazki bi geceliğe kardeşim ya bilmiyorumkismile dimi ama, mevlüt için yeni almam gerekicek o zaman

evet o atlerdenden bende düşünüyorumm alıcam angelnrcn korsede aklımda sen söylemiştn yıne ama bana l değil sanırım şuan 72 kıloyum l mi almam lazım acaba

canım benim ben mağazada gidim denedim XL bayağı büyük M kalçadan yukarı geçmedi L bana rahat rahat oldu sen L SİNİ AL zaten öyle sıkıcı bir şey değil giydiğinde anlıycaksın çok rahat yok gibi XLsanada büyük olur bence

annemler var izmirde canım sağol. mayıs sonu annem gelicek o zamana dek kalırsa gelirken getirir.herşey daha taze izmirde yeşillikler bile farklı kıymetini bilin. biz istanbulda herşeyi buluyoruz ama herşey hormonlu. organik almak için ya bi dünya yol gitmek ya da biton para vermek gerekiyor. eşim saksıda nane soğan filan yetiştirmeye başladı balkonda habire onlarla uğraşıyo onlar olunca 3-5 tane soğan filan yiyoruz bazenkaydirigubbakcemile3

ben yemek yapıcam kızlar görüşürüz. ay ev hanımlığı da güzelmiş valla hiç sıkılmadım 2 gündür.

saol arkadaşım hepimiz aldıklarımızı iyi günlerimizde giyeriz inşallah canım sana tavsiyem ben hastanede giyeceyim kısa kollu tek gecelik markası reflection fyat peşin 55 diz altına kadar kardeşimden biliyorum öyle sabahlığa falan gerek yok hastanede benimki gibi al bence güzel takımınıda mevlütte giyersin canım zaten doğumdan sonra pak öyle giy çıkar falan yapamıyorsun sabahlık falan

şekercim birde pijama dünyası diye internette pijama satan bir yer var modeller uygun ve ucuz gözüküyo bir bak istersen

negüzel organik tarım işte:) hehe benm eşimde çok hevesli öyle şeylere bahçesi olan evlere bayılıor madem bahçem yok saksıda yetiştirim diyorr :):) ve artık herşeyde hormon var cnmm izmirde yetişior burdada ama zirai ilaçlar gübreler herşey katkılı artık saf değilki

evet alırım bende şeker birde atletin resimini eklesene nette bulursann cnm

merhaba arkadaşlar.
minik kuş arkadaşım bence ilk olan daha güzellll. ben onu bebek fuarında beyenmiştim. çok güzel. bende odamızı aldım oğluşuma. resmini koyarım en kısa sürede.oda almak bir heves birde onu süslemek var.

evet alırım bende şeker birde atletin resimini eklesene nette bulursann cnm

tamam bulursam ekliycem canım sen hatayda bulamazsan internette bir iki site var çok güvenli bu korse ve emzirme atketini oradan getirtirsin fiyatlarıda çarşı ile aynı

tamam bulursam ekliycem canım sen hatayda bulamazsan internette bir iki site var çok güvenli bu korse ve emzirme atketini oradan getirtirsin fiyatlarıda çarşı ile aynı

olur cnmm site adlarını özelden atarsan bana bn zaten çalışıcamm o yuzden netten alıcam herşeyi

ben de sola yatmaya çalışıyorum ama gece dönmeden duramıyorum ki.. inşallah rahatsız olmuyordur kuzucum.
kızlar doktor 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasona gönderdi beni yine. bir şey yok ama yine de bi bakalım kan dolaşımına vs dedi. inşallah gerçekten bir şeyden şüphelenmemiştir.

Kızlar yeni çıkan meyvelerden yiyormusunuz çilek, erik gibi..Hormonludur diye dikkat edip yoksa yemiyormusunuz merak ettim CADIARZU

ben hep yiyorum ama eşim meyve ve sebze konusunda çok bilinçli öyle gelişigüzel özellikle ucuz olanları tercih etmiyor çilek hormon tutmayan bir meyve olduğu için yiyebilirsin erikte yedim bu hafta bütün kış domates salatalık da tükettim ama dediğim gibi meyve ve sebzeden biraz anlaman gerekli bir domates vardı 5 tl bir domates var 1 lira anlamışsındır heralde arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…