2010 Temmuz Anneleri : )

5tl olan hormonsuz anlamına mı geliyor peki

rahatsız olmaz o tarah edeceği yeri bulur karnında merak etme.biz recep hasa gittik profa 23.haftada tekrar gelmemiz gerekiyoır mu dedik çıkarken yok hayırlı doğumlar dilerim artık size dedi. adam en yetkili ağzı sonuçta türkiyede. ama bi problem görse sölerdi mutlaka ya senin doktor pek pimpirikli bilemedim canım.

organik domatesler var minik saplı 3,5 tl minik çileklerde 3 lira ben yiyorum her gün çilek miniklerden

canım aslında normalde kimseyi gönderdiğini duymadım 2. kere ama benim biraz problemliydi hamileliğim geçen haftalarda. bebeğin sıvısı azdı ve de plesenta rahim ağzına uzanıyor. belki onlardan dolayı tekrar detaylı bakmak istedi. anlamadım ben de.

tşkkr ederim bitanemm..! sneinde bebişinin odası hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşallah.. yerleşince ekle cnm görelim paşamızın odasını...! opuyorumnanaktan

Selam canım ay birazdinleniyim dedim kanepenin üstünde sızmışım remen orda eşim aradı şimdi ben geliyorum bir isteğin varmı diye şok oldum saat kaç dedim 5buçuk dedi ayy ne hallere geldik ohaoldumsmile dediğin doğru meyveler için biraz daha sabretmek lazım artık izmire gelinceye saklıyorum kendimi zemuszemus bu arada bu perşembe bende 32.haftya giriyorum canım en son nezaman gittin doktora?belki sormuşumdur ama aklıma gelmedi canım

inşallah canım yaa normal yapmayı çok istiyorum
evet biraz iri bizimki de ama doktor çok iyi kilosu dedi
zaten ben de eşim de uzunuz iriyiz :) bebeğin iri olması normalmiş genetik olarak
evet çatı muayenesinde baktı işte normale uygun dedi

gözün aydın canımmmm :)) maşallahhhh kuzucuğunaaaa zemuszemus

çok sağol canımmmm

günaydın kızlarrr ... katremcimm maşallh sizeee ayy nasıl zormuydu muaynee

sağol canımmmm zor sayılmaz ama alttan muayene işte insan geriliyo

sağol canım evet vajinadan eliyle bakıyo
söylemesi ayıp birkaç parmağını soktu baktı öyle
kontrol etti

sağol canım Allah razı olsun
evet ben de erken diye düşünüyordum herkes de erken dedi
ama bilmiyorum bizim doktor baktı öyle
tam 32. haftada

ben rapor aldım ama çalışabilir raporu bakalım ne zamana kadar çalışabilicem
inş 36 ya kadar dayanabilirim

Bende hastayım gripal durum dünden beri bugün evdeyim bakalım ne olucak bende doğal yollardan iyi olmaya çalışıyorum..

bende idrar yolu enfeksiyonu olmuşum alfasilin antibiyotik kullandım beş gün

geçmiş olsun kızlarr
Allah şifa versin hepinizeeee

iyi akşamlar kızlarr nasılsınız

iyi akşamlar canım çok şükür iyiyiz sen nasılsın

iyiyiz bizde hatta çokta keyifliyiz dün konrolümüz vardı ve oğluşum tam 1613 gram çıktı 30+5 gözüktü bi hafta 10 gün kadar önden gidiyo ufaklık :))
bizde kısmetse 27 mayısta rapor alıcaz ama ben çalışmak istemiyorum artık
raporu alır almaz evde dinlenmeye başlıycam :)))

maşallah maşallah
ben de istemiyodum da iznim doğumdan sonraya kalsın diye sabrediyorum

ben patronla anlaştım :)) kurban sonrası işbaşı yapıcam
dayanabildiğim kadar çalışıcam dedim ama sağolsunlar bana hiç destek olmadıkları için haftada bir sancılanıp eve gelmektense tamamen yatıp dinlenmek daha iyidir :)))

şimdiden gözünüz aydın :)))
buluşmalar çok güzel oluyo
bizimde sonraki randevumuz 27 mayısta ama şimdiden bi bahane bulup arada gitsem mi diyorum:))

şimdiden gözünüz aydın :)))
buluşmalar çok güzel oluyo
bizimde sonraki randevumuz 27 mayısta ama şimdiden bi bahane bulup arada gitsem mi diyorum:))

evet ya..bi ara testler zamanı daha sık gidip geliyoduk. alışmıştık baya.. şimdi uzun geldi. ama az kaldı bi müddet sonra yine sıklaşacak kontroller..

inşallahh :)))
sık sık gidelimde bebişlerimizi görelim

benim oğlanda aşağıda
daha şimdiden oturup kalkarken zorlanıyorum
ama benimki genel olarak yan yatıyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…