ben hep yiyorum ama eşim meyve ve sebze konusunda çok bilinçli öyle gelişigüzel özellikle ucuz olanları tercih etmiyor çilek hormon tutmayan bir meyve olduğu için yiyebilirsin erikte yedim bu hafta bütün kış domates salatalık da tükettim ama dediğim gibi meyve ve sebzeden biraz anlaman gerekli bir domates vardı 5 tl bir domates var 1 lira anlamışsındır heralde arkadaşım
olur cnmm site adlarını özelden atarsan bana bn zaten çalışıcamm o yuzden netten alıcam herşeyi
ben de sola yatmaya çalışıyorum ama gece dönmeden duramıyorum ki.. inşallah rahatsız olmuyordur kuzucum.
kızlar doktor 2 hafta sonra ayrıntılı ultrasona gönderdi beni yine. bir şey yok ama yine de bi bakalım kan dolaşımına vs dedi. inşallah gerçekten bir şeyden şüphelenmemiştir.
ben hep yiyorum ama eşim meyve ve sebze konusunda çok bilinçli öyle gelişigüzel özellikle ucuz olanları tercih etmiyor çilek hormon tutmayan bir meyve olduğu için yiyebilirsin erikte yedim bu hafta bütün kış domates salatalık da tükettim ama dediğim gibi meyve ve sebzeden biraz anlaman gerekli bir domates vardı 5 tl bir domates var 1 lira anlamışsındır heralde arkadaşım
rahatsız olmaz o tarah edeceği yeri bulur karnında merak etme.biz recep hasa gittik profa 23.haftada tekrar gelmemiz gerekiyoır mu dedik çıkarken yok hayırlı doğumlar dilerim artık size dedi. adam en yetkili ağzı sonuçta türkiyede. ama bi problem görse sölerdi mutlaka ya senin doktor pek pimpirikli bilemedim canım.
özelden gönderdim canım bak istersen sitede resimleride var
merhaba arkadaşlar.
minik kuş arkadaşım bence ilk olan daha güzellll. ben onu bebek fuarında beyenmiştim. çok güzel. bende odamızı aldım oğluşuma. resmini koyarım en kısa sürede.oda almak bir heves birde onu süslemek var.
geçmiş olsun yakamozcum umarım ilaçlar iyi gelir.. o meyveleri yemek içinde bikaç ay daha sabretmemiz gerekicek sanırım ben en çok kirazı ve karpuzu bekliyorum heyecanla kaydirigubbakcemile3 çıktılar ama tatları yok
linacım merhaba, seninle 32. haftamıza geldik artık 2 haftada bir görücez sanırım bebişlerimizi alkisalkisalkis bakalım benim randevumda perşembe akşamı, artık doğum işinide konuşmak istiyorum az kaldı sayılır..
canim hadi gozun aydin insallah bebsin donerde o zamana kadar normal yaparsin.bende normal yapmayi cok isitiyorum.Bebisin kilosu icin ne dedi peki normal mi?ben 29+3 ken gitti 1780 gr cikti benim doktorum buyuk bir bebek oldugunu soyleyince korktum cunku bebek buyuk olursa normal yapmam biraz zor.onun icin merak ettim senin dr a gore senin bebek te buyuk mu diye?Bu arada cati muayenesine gore normal olup olmadiigina karar veriyorlar oyle degil mi ben henuz cati muayenesi icin gitmedim de.
gözün aydın canımmmm :)) maşallahhhh kuzucuğunaaaa zemuszemus
günaydın kızlarrr ... katremcimm maşallh sizeee ayy nasıl zormuydu muaynee
günaydın kızlar katremcim maşallah bebeğine nstye ben de bağlandım karnına bişi bağlıyolar yarım saat yatıyosun uzun bi iş deil ama çatı muayenesi zor mu vajinadan bakarak mı yapılıyo nasıl yapıyolar?
Gözünaydın Katrem...Maaşallah bebişinede sana da...hayırlısı ile kucağına alırsın inş..
Çatı muayenesi için erken değilmi daha yada bu zamanlardamı yapılıyor...
Hayır daha rapor alan yok bildiğim kadarı ile..
Bende 14 mayısta rapor alıcam inş..
bugün de evdeyim. düne göre daha iyiym ama öksürüyorum. dün doktora gittim antibiyotik burun damlası ve gargara bir de 3 gün istirahat verdi. ilaçları alıcam ama kullanmıcam. işallah ilerlemez bakalım. gerçi antibiyotik için zararsız dedi doktorum ama zararsız die biçok şey yapıyoruz şimdi tam bağışıklık sistemi oluşuyor kullanmıyım diyorum. böyle işte. teşekkür ederim hasta olduğumu hatırlayıp sorduğun için. sen nasılsın?
Bende hastayım gripal durum dünden beri bugün evdeyim bakalım ne olucak bende doğal yollardan iyi olmaya çalışıyorum..
bende idrar yolu enfeksiyonu olmuşum alfasilin antibiyotik kullandım beş gün
Selam kızlar nasılsınız biz şimdi sağlık ocağından geldik kaşıntımdan dolayı doktor b12 vitamini eksikliği olabilir dedi benexol diye bir ilaç verdi deniycem bakalım inşallah düzelir dönüşte kayısı nektar falan gördüm canım istedi en yumuşakları seçtim ama hiç tatları yok yani göründüğü gibi değil Sağlık ocağında ultrason vardı bebişimin kilosunuda kontrol etmek istedim nasıl iyimi diye ama doktor yokmuş ultrasona bakan oda malesef cumartesiye kaldı :1rolleyes:
iyi akşamlar kızlarr nasılsınız
iyiyiz bizde hatta çokta keyifliyiz dün konrolümüz vardı ve oğluşum tam 1613 gram çıktı 30+5 gözüktü bi hafta 10 gün kadar önden gidiyo ufaklık :))
bizde kısmetse 27 mayısta rapor alıcaz ama ben çalışmak istemiyorum artık
raporu alır almaz evde dinlenmeye başlıycam :)))
şimdiden gözünüz aydın :)))
buluşmalar çok güzel oluyo
bizimde sonraki randevumuz 27 mayısta ama şimdiden bi bahane bulup arada gitsem mi diyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?