herkes daha iyi doğumun kolay olur diyo ama. kilolu olma olasılığı var. sezryan olursam zamanından önce kanala girerse diye korkuyorum eyvahedigeldismilebenim oğlanda aşağıda
daha şimdiden oturup kalkarken zorlanıyorum
ama benimki genel olarak yan yatıyor :)))
iyi akşamlarrr..iyi akşamlar kızlar...
valla ben başından beri epidural normale alıştırdım kendimi ama....inşallah herşey istediğin gibi olur :))
ben doğum konusunda kararsızım normalden çok korkuyorum ama herkesde normal yap diyor bilemiyorum yani
sizede iyi akşamlarrr
kimseyi takma can senin canın. hangisinde rahat edeceksen onu ol. ben çok kararlıydım normal konusunda ama gerekirse sezeryanda olurum. hiç önemli değil...ben en başından beri epidurel sezeryan istiyom ama zaman daraldıkça dahada kararsızlaşıyorum sanırım etrafımdaki baskıdan(
benim de bebiş hala ters ama doktor %80 döner dedi
epidural normal istiyorum inşallah yaa
bu arada doktor bizi artık daha sık çağıracağını söyledi
şimdilik 3 hafta sonra sonra da haftada 1
ayrıca ilişkiyi yasakladı
sırtüstü de yatma artık dedi
inşallah canım. ben de istiyorum epidural normali inşallah yaparız.sırt üstü yatmak zaten zor oluyor ne zamandır. yan yatmaktan kalçalarım çok ağrıyo. sen de de oluyomu?
sırt üstü yatabiliyorsanız bravo valla
ben aylardır yan yatıyorum
ben 2 aydır yatamıyorum. çok zor oluyor. yan yatmaya hiç alışkın değildim normalde. her yanım ağrıyo yan yatınca. artık gece kramplarda başladı.sırt üstü yatabiliyorsanız bravo valla
ben aylardır yan yatıyorum
ben 2 aydır yatamıyorum. çok zor oluyor. yan yatmaya hiç alışkın değildim normalde. her yanım ağrıyo yan yatınca. artık gece kramplarda başladı.
ben girdim canım tam 32. haftada
benim de öyle
bir de o kadar çok rüya görüyorum ki
5 dakika uyuyorum uyanıyyorum pozisyon değiştiriyorum diğer rüyaya geçiyorum :)
hehe bunlar uykusuz geceler alıştırma turları sanırım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?