bundan sonra düzenli girersin herhalde
nerdeyse başından beri sırt üstü yatamıyorum desem yalan olmaz
hatta ilk 3 aylık dönemde bel ağrılarım için acaba fıtık falan mı diye şüphelendi ama hiçbişey çıkmadı :))
aynen öyle..dönüp duruyorum sabaha kadar. son bi kaç gündür de elim uyuşuyo. olurmuş artık .ama uykumu tam alamıyorum. yorgun kalkıyorum her sabah. bi de bebiş geldi mi napcaz bilemiyorum artık :))
hehe bunlar uykusuz geceler alıştırma turları sanırım :)))
kızlar beni sol kulağımda 1 aydır zonklama var. jinekoloğa soruyorum önce tansiyonla ilgilidir dedi ama tansiyonum hep normal çıkıyo burnunuz tıkalıysa ondan olur dedi ama burnum tıkalı değil ama sol kulağımda geçmeyen bir zonklama var sanki kalbimi kulağımın içine yapıştırmışlar gibi. hamilelikle ilgili bişi değil heralde dimi sizlerde var mı böyle bişi bugün öğleden sonra kbbden randevu aldım muayeneye gidicem ama acaba gereksiz mi gidiyorum diye düşünüyorum.
iyiyiz bizde hatta çokta keyifliyiz dün konrolümüz vardı ve oğluşum tam 1613 gram çıktı 30+5 gözüktü bi hafta 10 gün kadar önden gidiyo ufaklık :))
bizde kısmetse 27 mayısta rapor alıcaz ama ben çalışmak istemiyorum artık
raporu alır almaz evde dinlenmeye başlıycam :)))
iyiyiz bizde hatta çokta keyifliyiz dün konrolümüz vardı ve oğluşum tam 1613 gram çıktı 30+5 gözüktü bi hafta 10 gün kadar önden gidiyo ufaklık :))
selam kızlarr..
maşallah bebişlerinizebizim de cumaya kontrolümüz. bebişimi görücem 1 ay oldu özledimm kuzumu
canim gozun aydin, endiselenip duruyordun bebis kucuk diye;-)) masallah buyumus oglun, benimde 10 gun kadar onden gittigi icin biraz korkuyordum normal dogum yapamam diye ama dun bir arkadasim dediki ablasi normal dogum yapmis ve bebegi 5 kiloymus:roflol: bunu duyduktan sonra rahatladim...
Günaydınnn..........
Capricim sanada Günaydın dün yoktun Bahar nezlesi falan diordun İyiysindir inşallah seni gördüğüme sevindimmm opuyorumnanaktan
Günaydın canım...
Bir önceki gün dediğin gibi bahsetmiştim ben şifayı kaptım diye o gün sabahı zor ettim iğrenç bir geceydi. Sabah da yataktan kalkamadım eşime sen git ben bugün gelemicem iznimi yaptırırsın dedim aklı ben de kaldı ama ikimiz birden gitmesek olmazdı ilerde lazım olacak.
Neyse dün gün boyu yattım şimdi biraz daha iyyim canım. Çok sağol.
gnaydın fıstıklar..
capricim geçmiş olsun, bugün daha iyi olmana çok sevindim
Geçmiş Olsunnn .... şeker iii olmana sefındım
gnaydın fıstıklar..
capricim geçmiş olsun, bugün daha iyi olmana çok sevindim
Günaydın,, esm_ckr, fantastika
günaydınlar...
capricim sanada çok geçmiş olsun...
gunaydın canımm nasılsın
sizin bebeklerin duruş pozisyonu nasıl? benim ki hep baş aşağı duruyor. çok aşağıda taşıyorum zor oluyor.
Günaydın canım...
Bir önceki gün dediğin gibi bahsetmiştim ben şifayı kaptım diye o gün sabahı zor ettim iğrenç bir geceydi. Sabah da yataktan kalkamadım eşime sen git ben bugün gelemicem iznimi yaptırırsın dedim aklı ben de kaldı ama ikimiz birden gitmesek olmazdı ilerde lazım olacak.
Neyse dün gün boyu yattım şimdi biraz daha iyyim canım. Çok sağol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?