2010 Temmuz Anneleri : )

bundan sonra düzenli girersin herhalde

evet her gitttiğimde sanırım

nerdeyse başından beri sırt üstü yatamıyorum desem yalan olmaz
hatta ilk 3 aylık dönemde bel ağrılarım için acaba fıtık falan mı diye şüphelendi ama hiçbişey çıkmadı :))

canım tam sırtüstü yatar pozisyonda değil uzanır gibi yatıyorum

aynen öyle..dönüp duruyorum sabaha kadar. son bi kaç gündür de elim uyuşuyo. olurmuş artık .ama uykumu tam alamıyorum. yorgun kalkıyorum her sabah. bi de bebiş geldi mi napcaz bilemiyorum artık :))

bilmiyorum artık :))

hehe bunlar uykusuz geceler alıştırma turları sanırım :)))

olabilir

neyse kızlar ben kaçtım
öpüyorum hepinizia.s.

canim oncelikle sana gecmis olsun umarim en kisa zamanda atlatrirsin su gribi, antibiyotigi de cok takma kafana zaten hamilelerin kuallanabilecegi antibiyotiklerden vermistir dr merak etme.Kulagimla ilgili bir problem hic olmadi tansiyonla ilgili olmasi cok muhtemel ama tansiyonum normal diyorsun.Kulagindaki zonklama oldugu anda hemen tansiyonunu olcuyormusun belkide tesadufen normale dondukten sonra olcuyorsundur.Gecmis olsun umarim en kisa zamanda gecer ama seni korkutacak birsey oldugunu sanmiyorum.

canim gozun aydin, endiselenip duruyordun bebis kucuk diye;-)) masallah buyumus oglun, benimde 10 gun kadar onden gittigi icin biraz korkuyordum normal dogum yapamam diye ama dun bir arkadasim dediki ablasi normal dogum yapmis ve bebegi 5 kiloymus:roflol: bunu duyduktan sonra rahatladim...

maşallahhhh canımmmm yavrularımız büyüyor artıkk olumunekankayizsmile

selam kızlarr..
maşallah bebişlerinize bizim de cumaya kontrolümüz. bebişimi görücem 1 ay oldu özledimm kuzumu

hadi hayırlısı canım güzel haberler bekliyoruz :))

hay maşallahhhhh 5 kg ve normal doğum yani tekrar maşallaaahhhhhh :kedi:

Günaydınnn..........
Capricim sanada Günaydın dün yoktun Bahar nezlesi falan diordun ıyiysindir inşallah seni gördüğüme sevindimmm opuyorumnanaktan

Günaydınnn..........
Capricim sanada Günaydın dün yoktun Bahar nezlesi falan diordun İyiysindir inşallah seni gördüğüme sevindimmm opuyorumnanaktan

Günaydın canım...

Bir önceki gün dediğin gibi bahsetmiştim ben şifayı kaptım diye o gün sabahı zor ettim iğrenç bir geceydi. Sabah da yataktan kalkamadım eşime sen git ben bugün gelemicem iznimi yaptırırsın dedim aklı ben de kaldı ama ikimiz birden gitmesek olmazdı ilerde lazım olacak.

Neyse dün gün boyu yattım şimdi biraz daha iyyim canım. Çok sağol.

Geçmiş Olsunnn .... şeker iii olmana sefındım

Maaşallah Medacım büyümüş senin bebişinde çok iyi allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inş..
sizin bebeklerin duruş pozisyonu nasıl? benim ki hep baş aşağı duruyor. çok aşağıda taşıyorum zor oluyor.

Benimde 2 aydır başaşağı pozisyonda kızım...Korktum hatta doktorum kontrol etti.Rahim ağzına baskı yapıyormu tehlikeli bir durum varmı diye ama çok şükür herşey yolundaymış..Aşağıda olunca biraz zorlanıyorum haliyle...

Capricimm günaydınlarrr....
Merak etmiştim seni göremeyince...Geçmiş olsun tatlım...İnş.saha iyisindir...Havalar tam kandırmaca insan ne giyeceğini de şaşırıyor....

Günaydınlar olsunn herkesee...
Bizde buradayızz....
Boooll alışverişli birgünden sonra buradayız...
Çok keyifliydi ...Bir sürü cicileri oldu kızımın yine...
Ona ilk etapta lazım olucak şeyler alındı çok şükür...
Bir eksiği kalmadı çok şükür...
Şimdi annesinde sıra:)))

papatyacımm ne güzel halletmişsiniz çoğunu
biz de annesine hiç başlmadık artık uzun süre dolaşamıyorum da

veeeeeeeeeee kızlar bugün doktor amcamıza gidiyoruz kızımlaa çok mutluyum
inşallah güzel heberlerle gelirim
inşallah yüzünü gösterir kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…