2010 Temmuz Anneleri : )

Saol canım ya evet çok şükür hallettik...
Artık bundan sonra kendime alıcam inş..
Dün bir emzirme sütyeni ile çanta aldım kendime...
Aaaa ne güzelll hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzzz:Saruboceq:

Capricimm günaydınlarrr....
Merak etmiştim seni göremeyince...Geçmiş olsun tatlım...İnş.saha iyisindir...Havalar tam kandırmaca insan ne giyeceğini de şaşırıyor....

Günaydın canım...

Çok sağol. Çok şükür bugün daha iyiyim. Hemen başlangıcındayken dinlenip ilerlemesini engellemek istedim o nedenle dün işe gelmedim.

Ama bu arada şunu anladım ki evde sıkıntıdan patlıyorsun napıcam ben yaa dedim 20 mayıs'dan sonra...

Eve kesinlikle internet şart yoksa patlarım... Tabi sizden ayrı kalmak da istemiyorum.

Evet canım ilerlemeden önlem almak daha iyi olmuş...
Haklısın çalışan bayanlar evde durmaya alışık olmadığımız için zor geliyor...Ama son haftalarda belki telaşelerin olursa canında sıkılmayabilir ama internette şart kesin...
Senden ayrı kalmayalım bizlerde...

herkese günaydınn:))

Günaydınnn hatceeekaydirigubbakcemile5

Günaydın arkadaşlar.
Nasılsınız?
Ben bugün pek iyi diilim galiba.
Pazartesi akşamı doktorumuza gittik.Kan uyuşmazlığı iğnemiz yapıldı.Oğluşuma baktık iyi maşallah.
Ama benim vücudumda böcek ısırıkları vardı ya onlar kabarmaya başlamıştı doktorum onu görünce bebek enfeksiyon kapmasın diye serum taktı.Kaşıntıyı ve kabarmayı önledi biraz.Ama yarın cildiyeye de bi git dedi.
Bi de benim bu aralar sabahjları uykudan uyandığım zaman böyle belimin üst tarafları çok ağrıyo sızlıyo.
Doktora söyleyince bi de böbrek ultrasonu çektir dedi.

Neyse Dün hastanaeye gittim.Salı günü olduğu için çok kalabalıktı,bir sürü köylü de gelmiş yazık dolu hasta.Zateen moralim o zaman bi düştü.
Sonra cildiyeye girdim baya bi sıra bekledikten sonra.Doktor baktı pire yada tahta kurusu diil korkmana geerek yok dedi.Bi böcek ama ne olduğunu ben de bilemem bir sürü böcek çıkıyo bu mevsimde deeeedi.Hamilelerin de kullanabileceği bir merhem yazdı.Biz de dün evi ilaçlattık.allaha şükür geçti galiba bugün iyiyim.

Buralar önemsiz kısımlar.

Gelelim asıl mevzuya.Böbrekler için ultrasona girdim.Doktor bakıyor.Daha önce ameliyat oldunuz mu dedi.Yooo dedim.Adam allah Allah ddeddi.Nolduki doktor bey dedim.Sağ böbreğinizi göremiyorum dedi.Bi daha bakalım dedi.sonra da sizin sağ böbreğiniz yok hanımefendi dedi.Ben inanamadım tabi ciddimisiniz diyorum bana da gösterdi sonra.Şok oldum.Ağlamamak için kendimi zor tuttum.Çok kötü oldum yaa.düşünsene 28 yıl sonra öğrendiğim şeye bak.Aklıma bebeğim geldi hemen ya onda da böle bişi olursa Allah korusun.Rabbim onu korusun.

Yıllarca böbreklerimle ilgili bir sürü problem yaşadım yok kum döktüm yok iltehap oldum,ama bugüne kadar hiç bir doktor beni bi ultrasona gir diye yönlendirmedi.Nerden biliyim ki benim de aklıma gelmedi.
O yaşadığım problemlerde bu sorunumu bilseydim belki de başka tedaviler kullanırdım.

Eşim beni almaya hastaneye geldiğinde arabaya binince kendimi tutamadım.O kadar kötü oldum ki.O da çok şaşırdı baktım o da ağlıyor.

Sonra araştırdık.Doğuştan tek böbrekli olan insanların diğer böbrekleri normale göre daha iyi çalışırmış.ama onun da eforunu ölçtürmek gerekiyormuş.Biz de en yakın zamanda fakülteye gidicez.ınşallah biricik böbreğim iyidir de başıma daha büyük işler açılmaz.

Böyle işte yaa.Paylaştığım kişilerin kimi çok üzüldü kimileri dalga geçti.
Ben de halimi çok iyi bilmiyorum aslında çok kötü bişi diil gibi ggeliyor bu yaşıma kadar nasıl yaşadıyssssam bundan sonra da yaşarım herhalde.
Ama büyük bi şok oldum.

Canımmm çok geçmiş olsunn yaa...Bende okuyunca şaşırdım gerçekten...Allah şifa versin şimdiye kadar çok şükür bir problem yaratmamış bundan sonrada yaratmaz inş...Üzüp yıpratma kendiniii bebeğinde yoktur öyle birşey sen ayrıntılıya girmiştin sonuçta değilmii...Ozaman farkederdii...

Eveet caanım ayrıntılıya gittiğimde herşeyi tam görünmüştü bebeğimin.
Amin inşallah onda bişi yoktur.

günaydın canım ne yazıcagımı şaşırdım inşallah kötü bişey yoktur.bu yaşına kadar bi problem cıkmadıysa bundan sonrada bişey olmaz inşallah.canım benim sakın kendini üzme.:teselli:
Günaydın canım...

Çok teşekkür ederim.

günaydın canım sanada gecmiş olsuna.s. her kese gunaydın kızlar umarım iyisinizdir.oglumun eksiklerini tamamladım cok mutluyum

Ayyy canım benim yaa okuyunca ben de şaştım kaldım. Bir de önceden o kadar sıkıntı çekipte hiç böyle bişenn tespit edilememsi de ayrı bir durum.

Merak etme Allah'ın izniyle bişe olmaz. Benim içime hiç kötü bişe doğmuyor. Tek böbrekle yaşamlarını çok güzel şekilde devam ettiren bir sürü kişi var ki düşün sen doğuştan böylesin böbreğin gayet iyi çalışıyordur. Böbrek nakli olup da hamile olanlar var olsa onlarda sorun olur tatlım canını sıkma hayırlısıyla herşey yolunda gidecek.

Kafayı takıp kendini ve bebişini yıpratma bak son zamanlara geldik artık o nedenle sağ salim sağlıklı bir şekilde doğacak kuzularımız Allah izin verirse canım.
:Saruboceq:

günaydın canım sanada gecmiş olsuna.s. her kese gunaydın kızlar umarım iyisinizdir.oglumun eksiklerini tamamladım cok mutluyum

Günaydın oya'cım...

Teşekkür ederim canım.opuyorumnanaktan

Ohhh ne güzel eksiklerini tamamlamışsın. Daha benim yapmam gereken çok iş var. Eksiklerim öylece duruyor, her hafta bişe çıkıyor
.

misskapris Canım ççok çok geçmış olsun.. Sakın kendini üzme .. ALLAHIM başka dert vermesin.. bunca yıldır sana bır sorun yaşatmamış bundan sonrada yaşatmaz inş.. böbregın.. Bebeğinde bir sorun olsaydı dr.lar fark ederdı.. ayrıca bırdahaki konturolunde dr. sor canm..

güle güle kullanın cicilerinizi papatyacım kızında :ecrin_bebek: sende :CüvCüv:

hadi hayırlı haberlerle dön canım, benimde yarın randevum ve bende yüzünü görmeyi çok istiyorum hep profil duruyor kızım, bi türlü göremedim tam önden, umarım ikimizde bu sefer görürüz bebişlerimizi

canım çok geçmiş olsun inan ben şok oldum okuyunca yani bugüne kadar farkedilmemesine, ama bişey söyliyimmi tek böbrekle yaşayan okadar çok insan varki ve hepside gayet sağlıkla sürdüyorlar hayatlarını, bunun seni olumsuz etkileyeceğine inanmıyorum ben, sadece diğer böbreğin için kontrollerini yaptırırsın ara ara okadar canım.. bebeğini etkileyeceğinide hiç düşünmüyorum zaten ondada böyle bi durum olsaydı dr.lar kesinlikle söylerlerdi.. dr. ağrının sebebini söyledimi peki canım, neden oluyomuş o ağrı sabahları sende

günaydınlar!! biz de geldik
misskapris çok geçmiş olsun canım. papatyanın dediği doğru, bebişinde bir şey olsa ayrıntılıda söylerdi doktor. sende de şimdiye kadar sorun yaratmamış öyle büyük. hiç kafana takma o yüzden.
paptyacım güle güle kullansın kızın cicilerini. ben de haftasonu çarşıya çıkıcam kendi eksiklerim için. artık hastane çantasını hazırlamaya başlıyım diyorum. bir de pompa ve sterilizatörü halletmeye çalışıyorum şu ara.

benimde yarın randevum ve bende yüzünü görmeyi çok istiyorum hep profil duruyor kızım, bi türlü göremedim tam önden, umarım ikimizde bu sefer görürüz bebişlerimizi

Bende dr.a çok sık gitmeme ragmen kızımın yüzünü tam goremedım :sm_confused: dr. gunde 3 defa 45 er dkka aralıkla aldı benı en sonunda yandan birascık gorebıldım.. benım kız cok nazlı olcak heraldee bayanssulusmile

Eveet caanım ayrıntılıya gittiğimde herşeyi tam görünmüştü bebeğimin.
Amin inşallah onda bişi yoktur.

bencede moralını bozma evet arastırdıgın bılgı dogru dogustan tek bobregı olan ınsanların o tek bobregı cıft bobrek gorevı goruyor ve hakkaten performansları cok yuksek oluyor ıcını refah tut bebısıne bısey olmaz hıc moralını bozma onlar herseyı hıssedıyor bılıyorsun
tamam şok edıcı bı durum ınsanın psikolojısı o anda kotu olur bız bıle karsıdan okuyuna sok olduk ama aynen dedıgın gıbı bu yasa kadar nasıl yaptıysan bu yastan sonrada oyle yaparsın hıc merak etme ıcını ferah tut

Günaydın kızlar öncelikle
Capricim çok geçmiş olsun
Misskapris haberlerini duyunca üzüldüm çok geçmiş olsun canım ama bişiy olmaz inşallah bu arada ayrıntılı ultrasona girdiğin zaman bebişinin böbrekleri normal çıkmıştı dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…