Bende dr.a çok sık gitmeme ragmen kızımın yüzünü tam goremedım :sm_confused: dr. gunde 3 defa 45 er dkka aralıkla aldı benı en sonunda yandan birascık gorebıldım.. benım kız cok nazlı olcak heraldee bayanssulusmile
bende oglumun her şeyini tamamladım kendi eksiklerimide bi tek ogluma park yatak almayı duşunuyorum nede olsa odasında yatırmayacm ilk başlarda.odası hazır dursun.ama bide park yatak alsam tamam.cihoccununkini sorduk 429 tl.e-bebek magazısında.kızlar bişey sorucam nevresim takımı kac tane aldınız?uyku seti 1tane yetermi şimdilik?ve nerden aldınız kaca?
Günaydın arkadaşlar.
Nasılsınız?
Ben bugün pek iyi diilim galiba.
Pazartesi akşamı doktorumuza gittik.Kan uyuşmazlığı iğnemiz yapıldı.Oğluşuma baktık iyi maşallah.
Ama benim vücudumda böcek ısırıkları vardı ya onlar kabarmaya başlamıştı doktorum onu görünce bebek enfeksiyon kapmasın diye serum taktı.Kaşıntıyı ve kabarmayı önledi biraz.Ama yarın cildiyeye de bi git dedi.
Bi de benim bu aralar sabahjları uykudan uyandığım zaman böyle belimin üst tarafları çok ağrıyo sızlıyo.
Doktora söyleyince bi de böbrek ultrasonu çektir dedi.
Neyse Dün hastanaeye gittim.Salı günü olduğu için çok kalabalıktı,bir sürü köylü de gelmiş yazık dolu hasta.Zateen moralim o zaman bi düştü.
Sonra cildiyeye girdim baya bi sıra bekledikten sonra.Doktor baktı pire yada tahta kurusu diil korkmana geerek yok dedi.Bi böcek ama ne olduğunu ben de bilemem bir sürü böcek çıkıyo bu mevsimde deeeedi.Hamilelerin de kullanabileceği bir merhem yazdı.Biz de dün evi ilaçlattık.allaha şükür geçti galiba bugün iyiyim.
Buralar önemsiz kısımlar.
Gelelim asıl mevzuya.Böbrekler için ultrasona girdim.Doktor bakıyor.Daha önce ameliyat oldunuz mu dedi.Yooo dedim.Adam allah Allah ddeddi.Nolduki doktor bey dedim.Sağ böbreğinizi göremiyorum dedi.Bi daha bakalım dedi.sonra da sizin sağ böbreğiniz yok hanımefendi dedi.Ben inanamadım tabi ciddimisiniz diyorum bana da gösterdi sonra.Şok oldum.Ağlamamak için kendimi zor tuttum.Çok kötü oldum yaa.düşünsene 28 yıl sonra öğrendiğim şeye bak.Aklıma bebeğim geldi hemen ya onda da böle bişi olursa Allah korusun.Rabbim onu korusun.
Yıllarca böbreklerimle ilgili bir sürü problem yaşadım yok kum döktüm yok iltehap oldum,ama bugüne kadar hiç bir doktor beni bi ultrasona gir diye yönlendirmedi.Nerden biliyim ki benim de aklıma gelmedi.
O yaşadığım problemlerde bu sorunumu bilseydim belki de başka tedaviler kullanırdım.
Eşim beni almaya hastaneye geldiğinde arabaya binince kendimi tutamadım.O kadar kötü oldum ki.O da çok şaşırdı baktım o da ağlıyor.
Sonra araştırdık.Doğuştan tek böbrekli olan insanların diğer böbrekleri normale göre daha iyi çalışırmış.ama onun da eforunu ölçtürmek gerekiyormuş.Biz de en yakın zamanda fakülteye gidicez.İnşallah biricik böbreğim iyidir de başıma daha büyük işler açılmaz.
Böyle işte yaa.Paylaştığım kişilerin kimi çok üzüldü kimileri dalga geçti.
Ben de halimi çok iyi bilmiyorum aslında çok kötü bişi diil gibi ggeliyor bu yaşıma kadar nasıl yaşadıyssssam bundan sonra da yaşarım herhalde.
Ama büyük bi şok oldum. [/QUOT
sevgili misskapris, geçmiş olsun.
ama sakın kafanı oraya takıp da bebeğini üzme..
benim kuzenimin de doğuştan tek böbreği yokmuş ve bunu yıllarca askerlikten kaçtıktan sonra ve en sonunda 30 yaşında gitmeye karar verip de askeri muayeneye girdiğinde öğrendi.
o yaşa kadar da hiç bir sorun yaşamamıştı böbrekleri ile ilgili...
kum, enfeksiyon zaten herkeste olabilecek sıkıntılar, onları bir şekilde atlatırsın nasılsa...
ama bu şekilde hiç sorun yaşamadan, yaşam kalitesi düşmeden yaşayan bir sürü insan var.
ayrıca mutlaka farklı doktora da görün zaten fakülteye gidecekmişsin.
üzme kendini....
günaydınlar!! biz de geldik
misskapris çok geçmiş olsun canım. papatyanın dediği doğru, bebişinde bir şey olsa ayrıntılıda söylerdi doktor. sende de şimdiye kadar sorun yaratmamış öyle büyük. hiç kafana takma o yüzden.
paptyacım güle güle kullansın kızın cicilerini. ben de haftasonu çarşıya çıkıcam kendi eksiklerim için. artık hastane çantasını hazırlamaya başlıyım diyorum. bir de pompa ve sterilizatörü halletmeye çalışıyorum şu ara.
bende oglumun her şeyini tamamladım kendi eksiklerimide bi tek ogluma park yatak almayı duşunuyorum nede olsa odasında yatırmayacm ilk başlarda.odası hazır dursun.ama bide park yatak alsam tamam.cihoccununkini sorduk 429 tl.e-bebek magazısında.kızlar bişey sorucam nevresim takımı kac tane aldınız?uyku seti 1tane yetermi şimdilik?ve nerden aldınız kaca?
Saol Froyacım inş...Artık hazırlamamız lazım zaten bence çantalarımızı..Ama bizim evde yarın tadilat başlıyor ev çal çal oyna herşeyi topladık bu akşamda kalanları toparlıcaz...Toz duman olucak gözümde okadar çok büyüyor kii..O yüzden hazırlıyamıyorum çantamızı...yada annemde yıkayıp ütüleyip yerleştiricem artık...Ya ben kararsız kaldım pompa ile sterilizatör için napıcam bilmiyorum....Alırsan görmek isterim canımm...Eklersen sevinirim..
Ohh çok güzel Oya cım baktıkça insanın içi kıpır kıpır oluyor valla...Bizimde bir tek yatak odasına koymak için sepet alıcaz o kaldı ona bakıyorum şimdi bakalım...uyku seti aldık odasına bir takım odamızı aldığımız yerden...Dünde bir tane nevresim takımı aldık ve pike takımı aldık şimdilik odasında yatmıyacağı için yeterli olabilir birer tane bizim için...Ama ilerde yetmez tabiki..
evet canım icim böyle aceyib oluyor anlatamam nasıl duygu.inşallah zamanında sorunsuz gelseler severiz doya doya.bende bitanemi alsam düşünüyorumda .aldıklarını güle güle kullansın yavrun canım.allah nazarlardan korusun
uyusunda büyüsünde ninni.Tıpış tıpış yürüsün ninni.e.... e.....e.....uyu yavrum ninni. dandini dandini danalı bebek.elleri kollar kınalı bebek.e.....e.....e..........uyu yavrum ninni.
Amiinnn inş..tatlımm yaaa...hayırlısı ile alalım kucaklarımıza inş..
Ayy yaa içim tuhaf oluyor çokk gözlerim doluyor hemen bebeğim olucak ve ona ninniler söylicem :asigim::asigim::asigim:
Günaydın kızlar öncelikle
Capricim çok geçmiş olsun
Misskapris haberlerini duyunca üzüldüm çok geçmiş olsun canım ama bişiy olmaz inşallah bu arada ayrıntılı ultrasona girdiğin zaman bebişinin böbrekleri normal çıkmıştı dimi
hepinizi cok öptüm
merhabaaa
Günaydın arkadaşlar.
Nasılsınız?
Ben bugün pek iyi diilim galiba.
Pazartesi akşamı doktorumuza gittik.Kan uyuşmazlığı iğnemiz yapıldı.Oğluşuma baktık iyi maşallah.
Ama benim vücudumda böcek ısırıkları vardı ya onlar kabarmaya başlamıştı doktorum onu görünce bebek enfeksiyon kapmasın diye serum taktı.Kaşıntıyı ve kabarmayı önledi biraz.Ama yarın cildiyeye de bi git dedi.
Bi de benim bu aralar sabahjları uykudan uyandığım zaman böyle belimin üst tarafları çok ağrıyo sızlıyo.
Doktora söyleyince bi de böbrek ultrasonu çektir dedi.
Neyse Dün hastanaeye gittim.Salı günü olduğu için çok kalabalıktı,bir sürü köylü de gelmiş yazık dolu hasta.Zateen moralim o zaman bi düştü.
Sonra cildiyeye girdim baya bi sıra bekledikten sonra.Doktor baktı pire yada tahta kurusu diil korkmana geerek yok dedi.Bi böcek ama ne olduğunu ben de bilemem bir sürü böcek çıkıyo bu mevsimde deeeedi.Hamilelerin de kullanabileceği bir merhem yazdı.Biz de dün evi ilaçlattık.allaha şükür geçti galiba bugün iyiyim.
Buralar önemsiz kısımlar.
Gelelim asıl mevzuya.Böbrekler için ultrasona girdim.Doktor bakıyor.Daha önce ameliyat oldunuz mu dedi.Yooo dedim.Adam allah Allah ddeddi.Nolduki doktor bey dedim.Sağ böbreğinizi göremiyorum dedi.Bi daha bakalım dedi.sonra da sizin sağ böbreğiniz yok hanımefendi dedi.Ben inanamadım tabi ciddimisiniz diyorum bana da gösterdi sonra.Şok oldum.Ağlamamak için kendimi zor tuttum.Çok kötü oldum yaa.düşünsene 28 yıl sonra öğrendiğim şeye bak.Aklıma bebeğim geldi hemen ya onda da böle bişi olursa Allah korusun.Rabbim onu korusun.
Yıllarca böbreklerimle ilgili bir sürü problem yaşadım yok kum döktüm yok iltehap oldum,ama bugüne kadar hiç bir doktor beni bi ultrasona gir diye yönlendirmedi.Nerden biliyim ki benim de aklıma gelmedi.
O yaşadığım problemlerde bu sorunumu bilseydim belki de başka tedaviler kullanırdım.
Eşim beni almaya hastaneye geldiğinde arabaya binince kendimi tutamadım.O kadar kötü oldum ki.O da çok şaşırdı baktım o da ağlıyor.
Sonra araştırdık.Doğuştan tek böbrekli olan insanların diğer böbrekleri normale göre daha iyi çalışırmış.ama onun da eforunu ölçtürmek gerekiyormuş.Biz de en yakın zamanda fakülteye gidicez.İnşallah biricik böbreğim iyidir de başıma daha büyük işler açılmaz.
Böyle işte yaa.Paylaştığım kişilerin kimi çok üzüldü kimileri dalga geçti.
Ben de halimi çok iyi bilmiyorum aslında çok kötü bişi diil gibi ggeliyor bu yaşıma kadar nasıl yaşadıyssssam bundan sonra da yaşarım herhalde.
Ama büyük bi şok oldum.
Misscapris neyin var bulamadım ara sayfalarda ama geçmiş olsun canım..
Liyadora dan haber var mı?
merhaba canım evet işlerim çok yoğun ama ben ve kızım iyiyiz çok şükür.Bizde seni öptükkk...
Merhaba Denizcim hoşgeldinn..Nasılsın..İşleriniz hala yoğunmu...
merhaba canım evet işlerim çok yoğun ama ben ve kızım iyiyiz çok şükür.
sizin de tadilat başlamış eyvahedigeldismilekolay gelsin.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?