2010 Temmuz Anneleri : )

bende oglumun her şeyini tamamladım kendi eksiklerimide bi tek ogluma park yatak almayı duşunuyorum nede olsa odasında yatırmayacm ilk başlarda.odası hazır dursun.ama bide park yatak alsam tamam.cihoccununkini sorduk 429 tl.e-bebek magazısında.kızlar bişey sorucam nevresim takımı kac tane aldınız?uyku seti 1tane yetermi şimdilik?ve nerden aldınız kaca?

bencede hem biraz nazlı olucak kızın hemde biraz bağımsız olucak sanırım kendi kararlarını kendi vericek baksana o ne zaman isterse o zaman görüceksin onu, yakalatmıyor kendini yaramaz opuyorumnanaktan

evet uyku seti bende arıyorum, mothercare de beğendim çook ciciydi deseni ama parçalarını ve boyutlarını sormamıştım bi gidip bakıcam ona, fiyatıda 200 tl. civarıydı

Saol Froyacım inş...Artık hazırlamamız lazım zaten bence çantalarımızı..Ama bizim evde yarın tadilat başlıyor ev çal çal oyna herşeyi topladık bu akşamda kalanları toparlıcaz...Toz duman olucak gözümde okadar çok büyüyor kii..O yüzden hazırlıyamıyorum çantamızı...yada annemde yıkayıp ütüleyip yerleştiricem artık...Ya ben kararsız kaldım pompa ile sterilizatör için napıcam bilmiyorum....Alırsan görmek isterim canımm...Eklersen sevinirim..

Ohh çok güzel Oya cım baktıkça insanın içi kıpır kıpır oluyor valla...Bizimde bir tek yatak odasına koymak için sepet alıcaz o kaldı ona bakıyorum şimdi bakalım...uyku seti aldık odasına bir takım odamızı aldığımız yerden...Dünde bir tane nevresim takımı aldık ve pike takımı aldık şimdilik odasında yatmıyacağı için yeterli olabilir birer tane bizim için...Ama ilerde yetmez tabiki..

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.
Valla sabah sabah olumsuz bi haber verdim ama paylaşmak istedim sizinle.
Ağrının sebebi böbreğimin olmayışı işte.Bebek de olunca o ağarlıkla birlikte tek böbrek işini biraz daha zor yapmaya başlamış.Doğum sonrasında bu ağrıları yaşamazsın dedi.ınşallah yaşamam.ınşallah son zmanlarda da bu ağrılar artmaz.

Bu arada soranlar olmuş ayrıntılı da bebiş de bişey çıkmamıştı.ınşallah onun böyle bir eksikliği olmaz.

evet canım icim böyle aceyib oluyor anlatamam nasıl duygu.inşallah zamanında sorunsuz gelseler severiz doya doya.bende bitanemi alsam düşünüyorumda .aldıklarını güle güle kullansın yavrun canım.allah nazarlardan korusun

uyusunda büyüsünde ninni.Tıpış tıpış yürüsün ninni.e.... e.....e.....uyu yavrum ninni. dandini dandini danalı bebek.elleri kollar kınalı bebek.e.....e.....e..........uyu yavrum ninni.

kızlar ben cıkıyorum her kes kendine iyi baksın.bu arada ayın 8de direksiyondan sınava giricem nasıl giricemse artık

Amiinnn inş..tatlımm yaaa...hayırlısı ile alalım kucaklarımıza inş..
uyusunda büyüsünde ninni.Tıpış tıpış yürüsün ninni.e.... e.....e.....uyu yavrum ninni. dandini dandini danalı bebek.elleri kollar kınalı bebek.e.....e.....e..........uyu yavrum ninni.

Ayy yaa içim tuhaf oluyor çokk gözlerim doluyor hemen bebeğim olucak ve ona ninniler söylicem :asigim::asigim::asigim:

Amiinnn inş..tatlımm yaaa...hayırlısı ile alalım kucaklarımıza inş..

Ayy yaa içim tuhaf oluyor çokk gözlerim doluyor hemen bebeğim olucak ve ona ninniler söylicem :asigim::asigim::asigim:

inşallah canım inşallah bende sabahdan ninni dinletiyorum ogluma şimdiden alışsın.:lepi:

misskapriss canım çok geçmiş olsun ...sağlık sistemimizin ne kadar acınmalık durumda olduğu belli bakasana..kimsenin onca zaman aklına gelmemiş mi ya bir ultrason ..
aklına kötü şeyler getirme canım öptm

ben 1 tane beşiğine ,bir tanede park yatağına aldım uyku set i canım..
ulustan aldım özel can bebe var..çok uygun herşeyini ordan aldım..
yorgancıoğlunun 100 tl aldım..park yatağınki çok kaliteli değil 35 aldım onuda..

Misscapris neyin var bulamadım ara sayfalarda ama geçmiş olsun canım..

Liyadora dan
haber var mı?

Çok teşekkür ederim canım.opuyorumnanaktan

Misscapris neyin var bulamadım ara sayfalarda ama geçmiş olsun canım..

Liyadora dan
haber var mı?

Deniz üstteki yazıyı oku canım...

hayır Liyadan haber yok...

merhaba canım evet işlerim çok yoğun ama ben ve kızım iyiyiz çok şükür.
sizin de tadilat başlamış eyvahedigeldismilekolay gelsin.:Saruboceq:

İyi olmanıza sevindimm maaşallah size...
Evet başlıyor çok şükür sorma valla aynen öyle bir haldeyim zaten...Nasıl büyüyor herkesin gözünde inş.biran önce toparlanırımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…