selammmmmmmm hoşgeldinnnnn
Canım her hafta nst için erken değilmi henüz? bilmiyorumkismile 29 haftamda dr. gıttım 1 ay sonra tekrar gel dedi.. yanı 34. haftada.. acaba benim dr. benimi sallıyor :umursamaz:
canımm:) ticker yanlış olmuşşş 68 hafta görünüyorr şekerr düzelt istersen :kedi:
bu akşam dr. randevumuz var, kızımı görücem, umarım yüzünü gösterir bize
Evet canım yaa bahar yorgunluğu gerçekten normal insanlar bile etkileniyor ki bizlerin etkilenmesi çok normal...
Benim çok şükür gündüzleri sıkıntım yok ama gece yatağa resmen ağlayarak giriyorum. Yine gece oldu offfff yaaaa felan diye... Ne tarafa yatsam huzursuzum o nedenle uyusam bile kendimi hiç uyumamış hissediyorum.
ayyy kızlar izne ayrılmamıza çok az bir zaman kaldı.
Bir yandan seviniyorum bir yandan da sıkılır mıyım acaba diye düşünüyorum. İnşallah bir sıkıntım olmaz da bol bol gezebilirim.
günaydınnnnnnnn
arkadaşlar dün kontrole gittik
kızım 1500 gr olmuş maşallah
ama bebeğimin boynuna kordon dolanmış
ve ters duruyomuş
bende iltihap çıktı ilaç verdi
boyna kordon dolanması canımı sıktı açıkcası
doktor risk %1 dedi
hiç korkma her 3-4 hamileden birinin başına geliyo dedi ama kafama da takılmadı değil..
Günaydın kızlarrr...
dün doktordaydık bizde prensesim büyümüş 1056 kg olmuş boyuda 35 cm çok tatlı ve sağlıklı maşallah üstelik bana benziyo:) ama tek sorun tersmiş 34. haftaya kadar değiştirmezse şeklini sezeryan olacakmışım hayırlısı artık.
inşallah canım hayırlı haberlerle gel :)))
kızlar ya bu alttaki ticker ları nasıl ekliyosunuz çok tatlılar :)
güllcüm çok saol canım inşallah bişey olmayacak
Selam kızlar.......Nasılsınız ?artık bakıyorum şikayetler başlamış,uyku problemleri başlamış,nst girenler daha erken değilmi yafisfisfis.Benim erken doğum riskim olmasına rağmen dr.nst.hiç bahsetmedi.
Valla bu dr.bazen hiç anlayamıyorum hepsi bir alem CADIARZU
Bende artık çok zorlanmaya başladı .Gece uykusunu unuttum resmen 3,4 kez vc.ye kalkıyorum.yatıp kalkarken zorlanınca uykuda dağılıyor.Ama çok şükür kızlar mayısın ilk haftası bitmek üzere:lepi:
Camım ters derken bacaklar aşağıda kafa yukarıda onumu kastediyorsunuz.
Eğer öyleyse benim 2 kuzumda öyle duruyor artık dönmeleride zor gibi.ayaklar hareket ettikçe alttan çıkıcak birinin ayağı diyorumdelikafadulden
hacer gayet güzel olmuş canım
cnm tickerfaktory den yada buna benzer sitelerde var ayarlıorsun sonra linki alıp porfilindeki çizelge alanına yapıştırıorsunn aklinialirimsmileaklinialirimsmile
gün sayıyoruz artık dimiaz kaldı az inşallah 34.haftayı bi doldursak ozaman rahatlıcam tam olarak
nst bilmiyorum ya ben muayenehanesine gidiyorum doktorun o yüzden mi erken başlattı ama haftada 1 olacağını ben de tahmin etmiyodum
öyle dimi, ben de kullanışlı olur diye düşündüm. çekmeceli değil ama ayrıca bişeyler düşünürüz artık napalım
ben de insanların baskısını hiç anlamıyorum sonuçta ikisi de bir doğum şekli, hangisi yöntemin daha sağlıklı olduğu kişiye göre bebeğe göre değişir. bence de sen rahat ol canım tabiki riske atma bebeğini guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?