2010 Temmuz Anneleri : )

Canım her hafta nst için erken değilmi henüz? bilmiyorumkismile 29 haftamda dr. gıttım 1 ay sonra tekrar gel dedi.. yanı 34. haftada.. acaba benim dr. benimi sallıyor :umursamaz:

canım bilemiyorum ki
ben sordum nst yi oda artık haftada 1 gelceksin benimle görüşmene gerek yok ben sonuçlara bakıcam sorun olursa arıcaz seni dedi
randevuyu bana da 1 ay sonraya verdi
ama ben hatırlattım yani nst yi yoksa söylemicekti çıkıyoduk tam odadan

bu akşam dr. randevumuz var, kızımı görücem, umarım yüzünü gösterir bize

inşallah canım hayırlı haberlerle gel :)))

yaaa kızlarrr bende çok fenayım içim sıkılıyor uyuyorum ama yorgun uyanıyorum (

ayyy kızlar izne ayrılmamıza çok az bir zaman kaldı.

Bir yandan seviniyorum bir yandan da sıkılır mıyım acaba diye düşünüyorum. İnşallah bir sıkıntım olmaz da bol bol gezebilirim.

canım benim 3. ayım nerdeyse artık evde bebek için bişeyler yapmaktan sıkılmaya vakit kalmıyor :))) sıkılmassın merak etme. ama tabi boş oturayım dersen sekılırsın )))

canım bi yerde okumuştum kordon dolanırmış yeniden açılırmış allahın izniyle bişey olmaz. maşallah kuzucuğuna :)))

maşallahhhh canım kuzucuğuna yaaa niye 34. hafta, sezeryan olsanda 38. jhaftada olacak bana sezeryan kararı için 34. hafta erken geldi.

şulecik canım benim bebiş de tersmiş
makat duruyo dedi dr
hem ters hem kordon dolalı naptıysa yaramaz oralardaohaoldumsmile

kızlar ya bu alttaki ticker ları nasıl ekliyosunuz çok tatlılar :)

cnm tickerfaktory den yada buna benzer sitelerde var ayarlıorsun sonra linki alıp porfilindeki çizelge alanına yapıştırıorsunn aklinialirimsmileaklinialirimsmile

Selam kızlar.......Nasılsınız ?artık bakıyorum şikayetler başlamış,uyku problemleri başlamış,nst girenler daha erken değilmi yafisfisfis.Benim erken doğum riskim olmasına rağmen dr.nst.hiç bahsetmedi.
Valla bu dr.bazen hiç anlayamıyorum hepsi bir alem CADIARZU
Bende artık çok zorlanmaya başladı .Gece uykusunu unuttum resmen 3,4 kez vc.ye kalkıyorum.yatıp kalkarken zorlanınca uykuda dağılıyor.Ama çok şükür kızlar mayısın ilk haftası bitmek üzere:lepi:

güllcüm çok saol canım inşallah bişey olmayacak

Camım ters derken bacaklar aşağıda kafa yukarıda onumu kastediyorsunuz.
Eğer öyleyse benim 2 kuzumda öyle duruyor artık dönmeleride zor gibi.ayaklar hareket ettikçe alttan çıkıcak birinin ayağı diyorumdelikafadulden

gün sayıyoruz artık dimiaz kaldı az inşallah 34.haftayı bi doldursak ozaman rahatlıcam tam olarak

nst bilmiyorum ya ben muayenehanesine gidiyorum doktorun o yüzden mi erken başlattı ama haftada 1 olacağını ben de tahmin etmiyodum

evet canım makat duruş galiba öyle oluyo
ama benim kızın kordonu boynuna dolanmış biz ondan bahsediyoduk

Nurdancım sadece benim zannediyordum mayısı çıkarmak için sabırsızlanan,demekki yanlız değilmişim.Valla psikolejimi alt üst ettim bu konuda galiba.

Bende muayenehanesine gidiyorum cnm.Hatta eşime dedimki hafta sonu hast.gitsek nst,girsem,alttan muayenemi olsam diyorum.dr.birşey dediği yok bari biz gidelim.

bu doğum şekli konusunda ısrar etmeler sanırım herkesin başında :) bana da ofiste veya sağda sola millet normal yap diye tutturuyor.. ya can benim sonuçta ayrıca herkes kendini bilir yani neye dayanırsın ağrı eşiğin nedir..misal kimi kulağını kendi delerken , kimi sivilcesi çıksa ilaç sürer ağrıdan...yani bu konuda herkes kendi karar vermeli diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…