2010 Temmuz Anneleri : )

SELAM KIZLAR NASILSINIZ
YA BEN ÇOK YOĞUN BıR HAFTA GEÇıRıYORUM GERÇı GEÇTıĞıMıZ ıKı HAFTA DA ÇOK ÇOOK YOĞUNDU ÖYLE YORULDUM Kı TARıF EDEMEM mafoldumben

evet canım makat duruş galiba öyle oluyo
ama benim kızın kordonu boynuna dolanmış biz ondan bahsediyoduk

Canım benim dr.sıkıntı yok demişse sıkıntı yoktur içini ferah tut.
Geçen tv.de izledim.bebeğin boynuna kordon dolanması normalmiş,tek hareketle normale dönüyormuş.

güzel günlerde kullansın defnecik opuyorumnanaktan bence de süper olmuştur. eminim

ben de senin gibi düşünüyorum park yataklara bi türlü ısınamadım oldum olası çadır gibi geliyo bana ama zevk meselesi tabi, ben ev dekorasyonunda da sadelikten hoşlanırım.

denizcim uyku setini nerden aldın. resmini görme şansımız var mı acaba :kedi:
ben idil bebenin bi modelini gördüm 145 yada 150 tl fiyatı, rengi beyaz gemi aplikeli filan bakiyim netten bulabilirsem eklerim resmi.

amin gulcum teşekkür ederim, nasılsın canım

çok şükür canım iyiyiz ama karnım iyice büyüdü sanırım ondan az yesemde midem hemen şişiyor biraz onun sıkıntısı var ((

evet canım benim sıpada öyle duruyor. bu sabah yine hiç durmadı dön dön eli kolu ayağı karnımdan çıkacak gibi oluyor.

SELAM KIZLAR NASILSINIZ
YA BEN ÇOK YOĞUN BİR HAFTA GEÇİRİYORUM GERÇİ GEÇTİĞİMİZ İKİ HAFTA DA ÇOK ÇOOK YOĞUNDU ÖYLE YORULDUM Kİ TARİF EDEMEM mafoldumben

kolay gelsin canımmm iyice zorlanıyorsundur artık.

Merhabalar...
Biz geldikk..Öğlende dışarı çıkmıştım işlerim vardı onları hallettim geldim..
Birde bebek şekeri falan baktık çok çook güzel modeller var yaa...
Bir kaç model arasında kararsız kaldım..Artık onada karar vericez bakalım..
Dışarısı ne kadar sıcakmış içeride anlamıyoruz çalışırken...

Bebekler olunca uykuları rafa kaldırıcaz gibi geliyor bana ama...
ınş..hepimizin bebişleri sakin olur da yüzüstü bir güzel uyuruzz bende çok severim yüzüstü uyumayı...
Çok özledimm bendeee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…