kızlar nedir bu sessizlikk mafoldumben
dün iş çıkışı bi bebek mağazasına uğradım, çok acelem vardı o yüzden sormak istediğim herşeyi soramadım ama süt pompalarına baktım, bi sürü marka çıkardılar, medela en iyisiymiş falan dedim onlarda onu tavsiye ettiler zaten, fiyatı 129 tl. nakitte düşüyoruz falan dediler.. siz aldınızmı göğüs pompası
kızlar nedir bu sessizlikk mafoldumben
dün iş çıkışı bi bebek mağazasına uğradım, çok acelem vardı o yüzden sormak istediğim herşeyi soramadım ama süt pompalarına baktım, bi sürü marka çıkardılar, medela en iyisiymiş falan dedim onlarda onu tavsiye ettiler zaten, fiyatı 129 tl. nakitte düşüyoruz falan dediler.. siz aldınızmı göğüs pompası
canım senin sat 20 ekim mi benim de doğum 27 ye denk geliyordu ama önden gidiyormuş bir hafta
evet benımde sat 20 ekım ne tesaduff dımı bakalım aynı gunmu doguracagız:)
normalde 28 haftalık olması lazım yada 29 ama dr 30 haftalık gozukuyor dedı
bende ozaman vıtamını keseyımmı dedım
normal doguracaksan vıtamını kes sadece omega 3 al yeter dedı
offff kızlar yaa çok yoğunum.
20 Mayıs'a kadar bütün işlerimi diğer arkadaşaların yapabilecekleri şekilde ayarlamam lazım.
Bugün hayli yoruldum. Neyse mesainin bitmesine az kalmış.
Allah kolaylık versin Capricimm..İnş.en kısa sürede yorulmadan toparlarsın işlerini...
Kızlar doktordan rapor alınca ne işlemler yapıyoruz. Araştıran oldu mu?
Canım aldığın raporu çalıştığın firmanın muhasebesine veriyorsun onlarda sgk ya bildirim yapıyorlar raporlu çalışnıyor diye...Sonra raporun dolunca da postaneden TC kimlik numaranla rapor paranı alıcaksın..
selam arkadaşlar.
bugün yorgunluktan ölüyorum. çünkü dün 11 buçuktu işten eve gittiğimde(
pompa konusunda en iyisi avent diye duydum hanımlar. madela kullanan birçok arkadaşım memnun kalmadı, hatta bazıları sonradan avent aldılar.
papatyacım ihtiyaç duyuluyor illa ki, inşallah sütümüz olur tabiki de ama bence almak lazım şimdiden.
Ama ben çalışmıcam ki canım. 32. haftada doğum iznine ayrılıcam.
Ya aslına bakarsan bende kararsız kaldımm...Acaba ihtiyaca göre mi alsam diyorum doğumdan sonra....
canım en iyi marka o diyince ona baktımm ama allnalardan 5 kişi memnunsa 3 kişi rezalet dior servisi çok kotu dıorlar 5 ayda 6 kez bozuldu falan ürün yorumlarında beğenende var ürünü ama beğenende beğenmeyende servisten yakınıor
Merhaba hoşgeldin...Dikkat et canım kendine...
Öylemi diyorsunn...Üff ne bileyim ya bilemedim nedense...Ozaman araştırayım bende.....
hoşbulduk canım. gözüm sürekli saatte çıkmak için can atıyorum.
araştır bence de şeker. başta gerekmiyor diye düşünebiliriz ama mesela arkadaşımın bebeği ilk doğduğunda ememedi, hep sağıp da verdi biberonla. en önemli şey pompaymış diyor tabi şimdi. inşallah başlarda gerek kalmaz ama sonuçta bir yere giderken falan da sağmak gerekecek.
Kızlar slm biz de geldik.
Bugün baya muhabbet etmişsiniz maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?