kızlar nedir bu sessizlikk mafoldumben
dün iş çıkışı bi bebek mağazasına uğradım, çok acelem vardı o yüzden sormak istediğim herşeyi soramadım ama süt pompalarına baktım, bi sürü marka çıkardılar, medela en iyisiymiş falan dedim onlarda onu tavsiye ettiler zaten, fiyatı 129 tl. nakitte düşüyoruz falan dediler.. siz aldınızmı göğüs pompası
ölüyorum uykusuzluktan tek hayalim doğum sonrası yüzüstü uyumak
Kızlar ben süt sağma makinası aldım elektrikli.e bebekten netten aldım.140 kargo ücretsiz.Bendeçok araştırdım ikiz annelerinde kullanıpta memnun olanlar tavsiye ettiler.
Hacercim bende sırt üstü yüz üstü her şekilde uyumayı özledim.Ama eğer benim gibi sezeryan olacak arkadaşlarım.10 15 gün kadar özlediğiniz uyku şekillerini unutun,sadece sırt üstü yatılabiliyor
canım dr.un kim bende hafta sonu davet edildim o programa
günaydın güzeller.. hayırlı cumalar herkese.. yarın tatiiillll alkisalkisalkis çok mutluyum alkisalkisalkis
dün kontrolümüze gittik, kızım 2034 gr. 45 cm olmuş, sol elinin bileğini yemeğe çalışıyodu :) kocaman açmış ağzını ısırmaya çalışıyodu bileğini :) o yüzden yine tam göremedim yüzünü, kolu engelliyodu..geçen randevumuzdada dilini çıkarmıştı.. biraz oyuncu bi kızım olucak sanırım :)
Günaydın Kızlarr Gene Bütün gece uyuyamadımm sağ bacağım çook ağrıorr hanı hamlarsın ssızlar oynatamazsın ya aynen öylee sanki kalça kemiği çıkmış ete değiyorrr sağ bacağımdakii ühühüh hep böylemi olcak son aylar
Günaydın Kızlarr Gene Bütün gece uyuyamadımm sağ bacağım çook ağrıorr hanı hamlarsın ssızlar oynatamazsın ya aynen öylee sanki kalça kemiği çıkmış ete değiyorrr sağ bacağımdakii ühühüh hep böylemi olcak son aylar
maşallah canımm kızınaa sen kaç haftalıksın ticekerin yok bakamadım
günaydın güzeller.. hayırlı cumalar herkese.. yarın tatiiillll alkisalkisalkis çok mutluyum alkisalkisalkis
dün kontrolümüze gittik, kızım 2034 gr. 45 cm olmuş, sol elinin bileğini yemeğe çalışıyodu :) kocaman açmış ağzını ısırmaya çalışıyodu bileğini :) o yüzden yine tam göremedim yüzünü, kolu engelliyodu..geçen randevumuzdada dilini çıkarmıştı.. biraz oyuncu bi kızım olucak sanırım :)
Günaydınnn şekerimm..Saolasınn sana da hayırlı cumalar olsun inş..
Kızına da maaşallah canım yaa iyice büyüyorlar yaa süperr...Şimdiki bebişler pek nazlı sorma bizim kızımızda öyle...
EEvt anne olmanın zorlukları sanırsammm .... inan işimi görmez hale geldim yemek yaprken bilee masada oturdumm ayaklarıma basamadım 2 balkon yıkadım sonrada yemek yapim dedim bacağımm nasıl sızladıGünaydınn Esmacım..Yaa kıyamamm maalesef bundan sonra böyleyiz heralde...
Bende akşam evde birazcık işlendim..Sanki bütün gün taş taşımış gibi oldum ayaklarım sızladı gece uyumakta zorlandımm..
evet ya gece bende kalktı yatkata oturdum 1 saatgeçmiş olsun canım, benimde sol kalçamda oluyor öyle bazı günler acıdan ağladığımı biliyorum, bikaç ay daha sabredicez bunlara
teşekkür ederim canım benim, 32. haftamdayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?