2010 Temmuz Anneleri : )

Kızlar ben süt sağma makinası aldım elektrikli.e bebekten netten aldım.140 kargo ücretsiz.Bendeçok araştırdım ikiz annelerinde kullanıpta memnun olanlar tavsiye ettiler.

ölüyorum uykusuzluktan tek hayalim doğum sonrası yüzüstü uyumak

Hacercim bende sırt üstü yüz üstü her şekilde uyumayı özledim.Ama eğer benim gibi sezeryan olacak arkadaşlarım.10 15 gün kadar özlediğiniz uyku şekillerini unutun,sadece sırt üstü yatılabiliyor

haklısın canım 9 ay bekliyoruz.15 gun daha bekleris napalım :))

selam kızlar, en iyi medela swing modeli. biraz pahalı ama nette uygun fiyata da veriyorlar. 220 ye bulmuştum ben bir yerde. kullananlar çok memnun.

Günaydın kızlar...

Yine çok şükür cuma geldi....

Bir haftayı daha Allah'ın izniylr atlatıyoruz.

Günaydın Kızlarr Gene Bütün gece uyuyamadımm sağ bacağım çook ağrıorr hanı hamlarsın ssızlar oynatamazsın ya aynen öylee sanki kalça kemiği çıkmış ete değiyorrr sağ bacağımdakii ühühüh hep böylemi olcak son aylar

günaydın güzeller.. hayırlı cumalar herkese.. yarın tatiiillll alkisalkisalkis çok mutluyum alkisalkisalkis

dün kontrolümüze gittik, kızım 2034 gr. 45 cm olmuş, sol elinin bileğini yemeğe çalışıyodu :) kocaman açmış ağzını ısırmaya çalışıyodu bileğini :) o yüzden yine tam göremedim yüzünü, kolu engelliyodu..geçen randevumuzdada dilini çıkarmıştı.. biraz oyuncu bi kızım olucak sanırım :)

maşallah canımm kızınaa sen kaç haftalıksın ticekerin yok bakamadım

Günaydınn Esmacım..Yaa kıyamamm maalesef bundan sonra böyleyiz heralde...
Bende akşam evde birazcık işlendim..Sanki bütün gün taş taşımış gibi oldum ayaklarım sızladı gece uyumakta zorlandımm..

geçmiş olsun canım, benimde sol kalçamda oluyor öyle bazı günler acıdan ağladığımı biliyorum, bikaç ay daha sabredicez bunlara

maşallah canımm kızınaa sen kaç haftalıksın ticekerin yok bakamadım

teşekkür ederim canım benim, 32. haftamdayım ben

Günaydınnn şekerimm..Saolasınn sana da hayırlı cumalar olsun inş..
Kızına da maaşallah canım yaa iyice büyüyorlar yaa süperr...Şimdiki bebişler pek nazlı sorma bizim kızımızda öyle...

Günaydınnn şekerimm..Saolasınn sana da hayırlı cumalar olsun inş..
Kızına da maaşallah canım yaa iyice büyüyorlar yaa süperr...Şimdiki bebişler pek nazlı sorma bizim kızımızda öyle...

teşekkür ederim papatyacım, aynen fena nazlı olucak bunlar belli, dr. ne yaptıysa çekmedi o elini ağzından, bakalım artık 2 hafta sonraya çağırdı tekrar dr.umuz , o zaman şöyle daha bi net görürüm inşallah yüzünü

EEvt anne olmanın zorlukları sanırsammm .... inan işimi görmez hale geldim yemek yaprken bilee masada oturdumm ayaklarıma basamadım 2 balkon yıkadım sonrada yemek yapim dedim bacağımm nasıl sızladı
geçmiş olsun canım, benimde sol kalçamda oluyor öyle bazı günler acıdan ağladığımı biliyorum, bikaç ay daha sabredicez bunlara

teşekkür ederim canım benim, 32. haftamdayım ben
evet ya gece bende kalktı yatkata oturdum 1 saat

günaydınlar herkese!!
benim ayaklarım şimdiden davul gibi oldular. napıcam eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…