2010 Temmuz Anneleri : )

Günaydınnn günaydınnn....
Hepimiz için güzel bir gün olur inş...

Günaydın papatya'cım...
Amin inşallah canım sonunda haftasonu geldi.
:dance::dance:
Geçmiş olsun canım.Bu son aylar hepimiz için zorlu geçicek galiba ben de kendimi gece olunca hiç iyi hissetmiyorum. Yatağa görmek bile istemiyorum. Şu önümüzdeki haftayı da hayırlısıyla atlatsaydık iş yerinde sürekli masa başı çalışmak beni huzursuz ediyor artık.:teselli::teselli:

Fantastika canım hadi gözün aydın. Maşallah kocaman olmuş prensesin. Annesi kendine iyi bakmış demek ki... Allah sağlıkıca kucağımıza aldığımız günleri de hayırlısıyla bize gösterir inşallah. Nazlı prenses bu nazlı...
Şeniz

günaydın güzel anne adayları :)

Günaydın duru...a.s.

günaydınlar herkese!!
benim ayaklarım şimdiden davul gibi oldular. napıcam eyvahedigeldismile
Ben ayaklarımın altına sehpa koydum öyle çalışıyorum. Yoksa akşamları çok sıkıntı oluyor. Ayrıca yemekler nasıl çıkıyorsa öyle yiyorum ekstradan tuz atmıyorum. (ki ben önceden herşeye artı olarak tuz koyardım) Bu da beni biraz daha rahatlattı. Artı su su su en önemlilerinden biri bol su içmek gerekiyor canım.vereliniortakvereliniortak
günaydınlarrrr
opuyorumnanaktan

Günaydın lina'cım...a.s.

teşekkür ederim capricim, amin canım allahım sağsalim kucağımıza aldığımızı göstersin ve her isteyene nasip etsin, ne muhteşem bi duygu değilmi, kadın olduğum için kendimi kat be kat daha şanslı hissediyorum.. bu arada tuzsuz yemek ve bol su içmek gerçekten şişlikleri azaltıyor canım çok doğru demişsin

ben de masamın altına koli koydum, ara sıra uzatıyorum ayaklarım. tuz ben de hiç eklemiyorum ve 2 lt su içiyorum. az mı geliyor acaba benneyaptımki

gunaydın güzelleeeeeeeeeeerrr

gecem yine kabus gibiydi sabaha kadar uyuyamadım nolcak sonumuz uykusuzluktan ölüyorum ama yatamıyorum

ben de masamın altına koli koydum, ara sıra uzatıyorum ayaklarım. tuz ben de hiç eklemiyorum ve 2 lt su içiyorum. az mı geliyor acaba benneyaptımki

Canım peki bunları yapmana rağmen ayaklarının şişliği dinlenince geçiyor mu geçmiyor mu?

Geçiyorsa yorgunluktan canım. Ben de öyleyim ne yaparsam yapayım eskisi gibi olmasa da şişiyor ama eve gidip duş alıp,ayaklarımın altına yastık koyup dinlenince inmeye başlıyor. Bu da gösteriyor ki yorgunluktan.

annem de dediki hamur ve tuz ayakların şimesinde en önmli etken hammuru ve tuzu keser akşamları yukarı uzatırsan ayaklarnı bişeyin kalmaz dedi çok şükür sıkıntı yok bende o yüzden

günaydın güzel anne adayları :)

Günaydınnn...opuyorumnanaktan
günaydınlar herkese!!
benim ayaklarım şimdiden davul gibi oldular. napıcam eyvahedigeldismile

Günaydınnn...Bazende vücut yapıyor canım eğer tuza ve su içmeye dikkat ediyorsan bir doktoruna sor istersen...Benim şuan için çok şükür öyle bir problemim yok
günaydınlarrrr
opuyorumnanaktan

Günaydın..........

Günaydınn kızlarr..
Şeniz
kızlar benim ayaklarım çok şişmiş yaa koca ayak oldumm acaba ödem mi oldu bende
bilmiyorumkismile

Ödemde olabilir canım..Yada yorulduysan da olabilir...
gunaydın güzelleeeeeeeeeeerrr

gecem yine kabus gibiydi sabaha kadar uyuyamadım nolcak sonumuz uykusuzluktan ölüyorum ama yatamıyorum

Günaydınnnn...hay allah yaa...inş.geçer canım huzurlu bir uyku çekersin...
Bende akşam ilk defa sırt üstü yatmakta zorlandım...Nefesim kesilir gibi oldu sanki...

annem de dediki hamur ve tuz ayakların şimesinde en önmli etken hammuru ve tuzu keser akşamları yukarı uzatırsan ayaklarnı bişeyin kalmaz dedi çok şükür sıkıntı yok bende o yüzden

hamurdan o zaman beniiim.
poğaçaları götürüyorum tabii.
geçen gece 11 e kadar mesaiye kaldım kızlar. o gece bir şişti, eski haline dönmüyor. dün ben de yastık koyup uzattım hafif indiler ama hala çok şişler. kaldı heralde böyle artık (

papatyam sırtüstü yatmak bebeğe zararlıymış..en uygun soluna yatmakmış ama ben ne sol ne sağ yatıyorum butun gece yatakta oturuyorum

papatyam sırtüstü yatmak bebeğe zararlıymış..en uygun soluna yatmakmış ama ben ne sol ne sağ yatıyorum butun gece yatakta oturuyorum

Evet canım biliyorum zararlı olduğunu ama sürekli sağa ve sola yatınca sıkıntı basıyor bazen dinlenmek için sırt üstü de yatıyordum ama akşam anladım ki zaten yatamayacağım artık..genelde alışkanlığımdır zaten hep sol tarafıma dönüp yatarım...

sırtüstü yatmak dinlendiriyor hakkaten ama bi süre sonra nefes almak zorlaşıyor.
yana yatarken de bebeğim eziliyor sanki. yattığım tarafta pıt pıt hareket ediyor, rahat edemiyor mu acaba diye gece sık sık uyanıp duruyorum ben de. çok zor kızlar, Allah yardımcımız olsun.

Yaa belki çok enteresan olacak ama asıl benim dudaklarım şişti. Silikon yaptırmış gibiyim.:roflol::roflol::roflol:

Allah'tan eski hali çok kalın değildi. YOksa halim ne olurdu bilmem...delikafaduldendelikafadulden

Ben dün gece o kadar bunaldım ki oturdum ağladım. Çok yoruldum diye...alsanaalsanasmile

Uykusuzluk insan da sinir felan bırakmıyor.

Düşünün bunlar rahat günlerimiz asıl bebişler olunca o zaman uykusuz geceleri görücez...

Yandık yandık...
:mymeka::mymeka:

Yaa belki çok enteresan olacak ama asıl benim dudaklarım şişti. Silikon yaptırmış gibiyim.:roflol::roflol::roflol:

Allah'tan eski hali çok kalın değildi. YOksa halim ne olurdu bilmem...delikafaduldendelikafadulden

Aaaa hadi yaa...daha ne istiyosun Capricim millet para verip silikon taktırıyor dudaklarınaasırnaşık şey

Ahh ahh sormaa şekercim...Öyle ama sağlıcakla bir kızımı kucağıma aldığımı görsemmm....Nasıl olucak nasıl doğurucam diye kafaya takıyorum bazen bazende hiç aklıma gelmiyor..Direk kucağıma aldığım anı düşünüyorum...

:roflol::roflol::roflol: ay çok güldürdün beni allah iyiliğini versin

maşallah kızınaa kocaman olmuş
dilini mi çıkarmıştıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
biz hiç okadar net göremedik kızımı hep dönüyo rahim duvarına,b,ze ensesini seyretmek düşüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…