Günaydınnn günaydınnn....
Hepimiz için güzel bir gün olur inş...
Geçmiş olsun canım.Bu son aylar hepimiz için zorlu geçicek galiba ben de kendimi gece olunca hiç iyi hissetmiyorum. Yatağa görmek bile istemiyorum. Şu önümüzdeki haftayı da hayırlısıyla atlatsaydık iş yerinde sürekli masa başı çalışmak beni huzursuz ediyor artık.:teselli::teselli:Günaydın Kızlarr Gene Bütün gece uyuyamadımm sağ bacağım çook ağrıorr hanı hamlarsın ssızlar oynatamazsın ya aynen öylee sanki kalça kemiği çıkmış ete değiyorrr sağ bacağımdakii ühühüh hep böylemi olcak son aylar
günaydın güzeller.. hayırlı cumalar herkese.. yarın tatiiillll alkisalkisalkis çok mutluyum alkisalkisalkis
dün kontrolümüze gittik, kızım 2034 gr. 45 cm olmuş, sol elinin bileğini yemeğe çalışıyodu :) kocaman açmış ağzını ısırmaya çalışıyodu bileğini :) o yüzden yine tam göremedim yüzünü, kolu engelliyodu..geçen randevumuzdada dilini çıkarmıştı.. biraz oyuncu bi kızım olucak sanırım :)
günaydın güzel anne adayları :)
Ben ayaklarımın altına sehpa koydum öyle çalışıyorum. Yoksa akşamları çok sıkıntı oluyor. Ayrıca yemekler nasıl çıkıyorsa öyle yiyorum ekstradan tuz atmıyorum. (ki ben önceden herşeye artı olarak tuz koyardım) Bu da beni biraz daha rahatlattı. Artı su su su en önemlilerinden biri bol su içmek gerekiyor canım.vereliniortakvereliniortakgünaydınlar herkese!!
benim ayaklarım şimdiden davul gibi oldular. napıcam eyvahedigeldismile
günaydınlarrrr
opuyorumnanaktan
Fantastika canım hadi gözün aydın. Maşallah kocaman olmuş prensesin. Annesi kendine iyi bakmış demek ki... Allah sağlıkıca kucağımıza aldığımız günleri de hayırlısıyla bize gösterir inşallah. Nazlı prenses bu nazlı...Şeniz
Ben ayaklarımın altına sehpa koydum öyle çalışıyorum. Yoksa akşamları çok sıkıntı oluyor. Ayrıca yemekler nasıl çıkıyorsa öyle yiyorum ekstradan tuz atmıyorum. (ki ben önceden herşeye artı olarak tuz koyardım) Bu da beni biraz daha rahatlattı. Artı su su su en önemlilerinden biri bol su içmek gerekiyor canım.vereliniortakvereliniortak
Günaydın papatya'cım...
Amin inşallah canım sonunda haftasonu geldi.:dance::dance:
Geçmiş olsun canım.Bu son aylar hepimiz için zorlu geçicek galiba ben de kendimi gece olunca hiç iyi hissetmiyorum. Yatağa görmek bile istemiyorum. Şu önümüzdeki haftayı da hayırlısıyla atlatsaydık iş yerinde sürekli masa başı çalışmak beni huzursuz ediyor artık.:teselli::teselli:
Fantastika canım hadi gözün aydın. Maşallah kocaman olmuş prensesin. Annesi kendine iyi bakmış demek ki... Allah sağlıkıca kucağımıza aldığımız günleri de hayırlısıyla bize gösterir inşallah. Nazlı prenses bu nazlı...Şeniz
Günaydın duru...a.s.
Ben ayaklarımın altına sehpa koydum öyle çalışıyorum. Yoksa akşamları çok sıkıntı oluyor. Ayrıca yemekler nasıl çıkıyorsa öyle yiyorum ekstradan tuz atmıyorum. (ki ben önceden herşeye artı olarak tuz koyardım) Bu da beni biraz daha rahatlattı. Artı su su su en önemlilerinden biri bol su içmek gerekiyor canım.vereliniortakvereliniortak
Günaydın lina'cım...a.s.
ben de masamın altına koli koydum, ara sıra uzatıyorum ayaklarım. tuz ben de hiç eklemiyorum ve 2 lt su içiyorum. az mı geliyor acaba benneyaptımki
Canım peki bunları yapmana rağmen ayaklarının şişliği dinlenince geçiyor mu geçmiyor mu?
Geçiyorsa yorgunluktan canım. Ben de öyleyim ne yaparsam yapayım eskisi gibi olmasa da şişiyor ama eve gidip duş alıp,ayaklarımın altına yastık koyup dinlenince inmeye başlıyor. Bu da gösteriyor ki yorgunluktan.
günaydın güzel anne adayları :)
günaydınlar herkese!!
benim ayaklarım şimdiden davul gibi oldular. napıcam eyvahedigeldismile
günaydınlarrrr
opuyorumnanaktan
Günaydın..........
kızlar benim ayaklarım çok şişmiş yaa koca ayak oldumm acaba ödem mi oldu bende
bilmiyorumkismile
gunaydın güzelleeeeeeeeeeerrr
gecem yine kabus gibiydi sabaha kadar uyuyamadım nolcak sonumuz uykusuzluktan ölüyorum ama yatamıyorum
annem de dediki hamur ve tuz ayakların şimesinde en önmli etken hammuru ve tuzu keser akşamları yukarı uzatırsan ayaklarnı bişeyin kalmaz dedi çok şükür sıkıntı yok bende o yüzden
papatyam sırtüstü yatmak bebeğe zararlıymış..en uygun soluna yatmakmış ama ben ne sol ne sağ yatıyorum butun gece yatakta oturuyorum
Evet canım biliyorum zararlı olduğunu ama sürekli sağa ve sola yatınca sıkıntı basıyor bazen dinlenmek için sırt üstü de yatıyordum ama akşam anladım ki zaten yatamayacağım artık..genelde alışkanlığımdır zaten hep sol tarafıma dönüp yatarım...
Yaa belki çok enteresan olacak ama asıl benim dudaklarım şişti. Silikon yaptırmış gibiyim.:roflol::roflol::roflol:
Allah'tan eski hali çok kalın değildi. YOksa halim ne olurdu bilmem...delikafaduldendelikafadulden
Ben dün gece o kadar bunaldım ki oturdum ağladım. Çok yoruldum diye...alsanaalsanasmile
Uykusuzluk insan da sinir felan bırakmıyor.
Düşünün bunlar rahat günlerimiz asıl bebişler olunca o zaman uykusuz geceleri görücez...
Yandık yandık...:mymeka::mymeka:
Yaa belki çok enteresan olacak ama asıl benim dudaklarım şişti. Silikon yaptırmış gibiyim.:roflol::roflol::roflol:
Allah'tan eski hali çok kalın değildi. YOksa halim ne olurdu bilmem...delikafaduldendelikafadulden
günaydın güzeller.. hayırlı cumalar herkese.. yarın tatiiillll alkisalkisalkis çok mutluyum alkisalkisalkis
dün kontrolümüze gittik, kızım 2034 gr. 45 cm olmuş, sol elinin bileğini yemeğe çalışıyodu :) kocaman açmış ağzını ısırmaya çalışıyodu bileğini :) o yüzden yine tam göremedim yüzünü, kolu engelliyodu..geçen randevumuzdada dilini çıkarmıştı.. biraz oyuncu bi kızım olucak sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?