Selam kızlar...
Bencede doktorları anlamak zor :) neye inanacağımızı şaşırdık valla ama ben ufak bebeğin bakımı zor die 3500 falan doğurmak istiorum bu gidişle hayal gibi çok tosun olmasın ele avuc gelsin yeter inşallah başarabilirim
Kızlar kiloyu fazla takmayın ne de olsa ultrasona bakıp söylüyorlar tartma gibi imkanları yok yaklaşık değeri söylüyorlar, sağlıklı doğsunlarda doğduktan sonra kilo alırlar merak etmeyin.
Benim kızım 3 kg 150 gr doğduydu. Emerken toparlanıyorlar...Bu bebişimde 3 kg doğsada yeter bence.normal kg zaten...
Sizin randevunuza da birşey kalmamış hadi bakalımm güzel haberlerinizi bekliyoruz Zeymurancım...
selamlar kızlarr
bugün sabah kahvaltısından 1-2 saat sonra ayaklarımda ve ellerimde çok şişme oldu yani ödem le tanıştı vücudum çok tuhaf bir durum korktum ayaklarım küçük bi somun ekmekçik gb şiş löp löp parmağımı bastırdım şişin içine bir girdi dakikalarca içinde çökük kaldı bilginiz varsa lütfen söylermisiniz ne yaparsam geçer :sinifsinif:
canım geçmiş olsunn anneme göree ekmek ve tuz kesilecekk hiç hamur ekmek makarna yemıceksin ve bol su içiceksinn
kızlar benim annem ve kayınvalidem vefaat etti kimsem yok eşimden başka kızkardeşim var istanbulda ben 3 aylık hamileydim telefonda ona dedimki ben şu önden fermuarlı bebek battaniyeleri var ya onları çok beğeniyorum dedim bana dediki onları kocana söyleyeceksin o alıcak okadar alındımki anlatamam kızlar siz olsanız ne yapardınız
selam kimsecikler yok..
selam kimsecikler yok..
Selam canım sende yoksun ne zmandır nasıl gidior
Selam kızlar nasılsınız biz yarın doktorA gidiyoruz inşallah güzel haberlerle dönerim size yarın 1buçukta randevumuz var inşallah doktorumuz canımızı sıkmaz bugün cuma hepimiz için çok dua ettim hayırlısıyla bebeklerimizi elimize almamız için çok sıkıntılı dönemdeyiz ama üzmeyin kendinizi lütfen geçicek inşallah bu günlerde hepinizi oğluşumla birlikte öpüyorum opuyorumnanaktan
selam kimsecikler yok..
Selam kızlar nasılsınız biz yarın doktorA gidiyoruz inşallah güzel haberlerle dönerim size yarın 1buçukta randevumuz var inşallah doktorumuz canımızı sıkmaz bugün cuma hepimiz için çok dua ettim hayırlısıyla bebeklerimizi elimize almamız için çok sıkıntılı dönemdeyiz ama üzmeyin kendinizi lütfen geçicek inşallah bu günlerde hepinizi oğluşumla birlikte öpüyorum opuyorumnanaktan
merhaba güzel anneler... diğer topiğe baktımda ayy herkesin az bir zamanı kalmış..
aman yarabbim.. Allahım hepimizi bir avazda kurtarsın :Saruboceq: 40 haftalık bebek 40/4=10
aylık mı oluyor ? 2 gündür bunu düşünüyorum yani 36 haftada ya da 38 haftada doğabilir di mi ?? :sm_confused:
kızlar benim annem ve kayınvalidem vefaat etti kimsem yok eşimden başka kızkardeşim var istanbulda ben 3 aylık hamileydim telefonda ona dedimki ben şu önden fermuarlı bebek battaniyeleri var ya onları çok beğeniyorum dedim bana dediki onları kocana söyleyeceksin o alıcak okadar alındımki anlatamam kızlar siz olsanız ne yapardınız
Kızlarrr AYŞE den haberi olanı varmı ? bugun tam 10 gundur haber yok .. merak ediyorum ALLAH yardımcısı olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?