2010 Temmuz Anneleri : )

Selam kızlar...

Selamm..​

Evet öyle diyorlar ama napalım sağlıklı olsunlar inş.da kiloları toparlanır inş...

Ya takmıyorum zaten de ben doktorları anlayamadım hepsi farklı birşey söylüyor o yüzden kafam karışıyor..

Sizin randevunuza da birşey kalmamış hadi bakalımm güzel haberlerinizi bekliyoruz Zeymurancım...

canım çok sağolasın.. :teselli: aslında benim randevum 34. haftamda ama ben randevu aldım pazartesı için.. rahimde daha dogrusu vajinada inanılmaz agrım var.. birde cok fazla şişiyorum ayaklarımda ellerimde.. bakalım bunlardan dolayı gıdıcem ALLAH nasıp ederse.. umarım herşey normaldır :Saruboceq:

sevgili arkadaşlarım ufak tefek şeyler olsada hepimiz genelde çok mutluyuz bebişimiz olacağı için çok heyecanlıyız aynı heyecanı paylaşıyoruz ama şu doğum sonrası annelerin sorunları köşesinde lohusa anneleri okuduğum zaman biraz moralim bozuldu onların sinirleri bayağı yıpramış küçük bebek lohusalık depresyonu ve gereken ilgi olmadığı için bazen korkmuyor değilim

ben gerçi çok kilo almadım okilolar hemen verilmiyormuş doğumdan sonrada yaz nasıl olsa öyle eve kapanmam diyorum ben öyle eşimden beklemem bizi çıkarsın diye söylerim ona çıkmak istiyoruz sıkıldık derim erkeklere söylemesen canlarına minnet bir ay çıkmasan sıkıldığını farketmezler

kızlar benim annem ve kayınvalidem vefaat etti kimsem yok eşimden başka kızkardeşim var istanbulda ben 3 aylık hamileydim telefonda ona dedimki ben şu önden fermuarlı bebek battaniyeleri var ya onları çok beğeniyorum dedim bana dediki onları kocana söyleyeceksin o alıcak okadar alındımki anlatamam kızlar siz olsanız ne yapardınız

selamlar kızlarr
bugün sabah kahvaltısından 1-2 saat sonra ayaklarımda ve ellerimde çok şişme oldu yani ödem le tanıştı vücudum çok tuhaf bir durum korktum ayaklarım küçük bi somun ekmekçik gb şiş löp löp parmağımı bastırdım şişin içine bir girdi dakikalarca içinde çökük kaldı bilginiz varsa lütfen söylermisiniz ne yaparsam geçer :sinifsinif:

canım geçmiş olsunn anneme göree ekmek ve tuz kesilecekk hiç hamur ekmek makarna yemıceksin ve bol su içiceksinn

Kızlarrr AYŞE den haberi olanı varmı ? bugun tam 10 gundur haber yok .. merak ediyorum ALLAH yardımcısı olsun ...

Canım sen ne yaptın ? ne söyledın peki ?
Bir an ablamı ve kendimi düşündemde :1shok: benım ablam böyle bır sey soylemes ama kaldıkı söyledi. bende cok kırılırdım uzun bır surede kalbim dogrulmazdı muhtemelen :çok üzgünüm:

selam kimsecikler yok..

Selam kızlar nasılsınız biz yarın doktorA gidiyoruz inşallah güzel haberlerle dönerim size yarın 1buçukta randevumuz var inşallah doktorumuz canımızı sıkmaz bugün cuma hepimiz için çok dua ettim hayırlısıyla bebeklerimizi elimize almamız için çok sıkıntılı dönemdeyiz ama üzmeyin kendinizi lütfen geçicek inşallah bu günlerde hepinizi oğluşumla birlikte öpüyorum opuyorumnanaktan

Selam canım sende yoksun ne zmandır nasıl gidior

merhaba şeker evet ben de yokum uzun zamandır .

izin zamanı yaklaştıkça ve doğum sonrası için de büyük ihtimal bir süre ücretsiz izin düşündüğüm için işleri düzene koymak, iş arkadaşlarına iş konusunda paylaşım yapmak için işleri yoğunlaştırdık..

ara ara giriyorum ama nadiren..

sanırım herkes iyi..
bebişler büyüdü.
hazırlıklar büyük ölçüde bitiyor.

hayırlısı olsun inş.:Saruboceq:

Allah kabul etsin canım..
Dualarında bize de yer verdiğin için Allah razı olsun..

İnş.iyi haberlerle gelirsin.

İyi dileklerin ve duaların için aminnn.:Saruboceq:

selam kimsecikler yok..

Merhaba Deniz hoşgeldinn...
Allah koalylıklar versinn..İzinler yaklaştıkaç işler yoğunlaşıyor haklısın...Dikkat et kendine canım..

Selam Yakamoz...Duaların için çok saol canım allah kabul etsin inş..
Güzel haberlerinizi bekliyoruz yarın....
Bizde öpüyoruz siziiiiopuyorumnanaktan

merhaba güzel anneler... diğer topiğe baktımda ayy herkesin az bir zamanı kalmış..

aman yarabbim.. Allahım hepimizi bir avazda kurtarsın :Saruboceq: 40 haftalık bebek 40/4=10

aylık mı oluyor ? 2 gündür bunu düşünüyorum yani 36 haftada ya da 38 haftada doğabilir di mi ?? :sm_confused:

canım 40 hafta 10 aya denk gelmiyor 1 ay 30-31 gün, 4 hafta 28 gün. 40 hafta 280 gün yani 9 ay 10 güne denk geliyor.

ahhhh canımmm annem yanımdaydı onunla okuduk kadının gözleri sulandı tutamadı kendini ((( yaaaa çok hayırsızmış kızkardeşin ((

Kızlarrr AYŞE den haberi olanı varmı ? bugun tam 10 gundur haber yok .. merak ediyorum ALLAH yardımcısı olsun ...

canım bende çok merak ediyorum ayşeyi ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…