2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın kızlar..
uzun zamandır sadece geçmişi okuyup çıkıyorum..tam bişeyler yazayım diyorum.iş geliyor önüme..bişey yazamadan kalıyorum..
bebişlerin kıyafetlerini neyle yıkıycaz??hacı şakirin sabun tozu iyi dediler ama bilemedim..

opuyorumnanaktan günaydın kızlarr

günaydın şekerim

ya bende hiç bilmiorumm benm makınada 30 derece 30 dakikalık program var o yeterli gelirmi acaba

cnm omonun omo baby deterjanı var bide yumoş baby ikiside mis gibi kokuyo onunla kısa programda yıkarsın bebişler giymeden pürsümesinler düşük derecede bide tabi tamamdır içine sinmezse bide ütülersin bütün mikrobu kırılır hihoyyyt

:)teşekkür ederim bilgiler için..ütülerim tabi ütülemezmiyim kuzum eşyalarını:))
bu arada bu da benim oğluşum kaan teyzeleri:))
20 nisandaki halimiz:)

Eklentiler

• $kaanim.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 55

valla bende öle yapmayı düşünüyorumm 30 dakıkalık 30 derceye atarım sıkma devirinide 6000 falan yaparsak yada 700 bence bişi olmaz :teytey:

:)teşekkür ederim bilgiler için..ütülerim tabi ütülemezmiyim kuzum eşyalarını:))

ay maşallah sübhanallah rabbim sağlıkla sıhatle versin kucağına meleğini ne tatlı çıkmış

valla öyleee ... doğummlar balıcak gelecek ay temmuz annesi olucaz gibi ama hazıranda başlarrr bencee

Bencede haziranda başlar dogumlar.. :CüvCüv: İstatistiklere göre :lepi: ayyy bakalım ılk temmuz anesi kım olucak hayırlısıylaadelikafadulden

Bu arada Çoook Şükür 30. haftamda biitiyor bugun hihoyyyt hihoyyyt Hayırlısıyla 34- 35. haftalara gelsek iyice rahatlıcam kızlarrrrbayanssulusmilebayanssulusmile

canım Allah ım esirgesin maşşallah ne güzel çıkmış opuyorumnanaktan
hayırlısı ile kucağımıza gelsin meleklerimiz :Saruboceq:

iyi pazarlar arkadaşlar.annem bebek kıyafetleri düşük devirde yıkanır diyor..

kızlar şimdiden HEPıNıZıN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN bu duyguyu ilk kez yaşayacak arkadaşlarım nice güzel senelerde yavrularınızla birlikte güzel senelere gelecek anneler gününde meleklerimiz yanımızda olacak o günler çıkmayı nasip etsin RABBıM :CüvCüv:
bu duyguyu daha önce yaşamış olan arkadaşlarım için de aynı dileklerle en güzel şeye sahibiz RABBıM SANA ŞÜKÜRLER OLSUNNNN opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…