opuyorumnanaktan günaydın kızlarr
günaydın kızlar..
uzun zamandır sadece geçmişi okuyup çıkıyorum..tam bişeyler yazayım diyorum.iş geliyor önüme..bişey yazamadan kalıyorum..
bebişlerin kıyafetlerini neyle yıkıycaz??hacı şakirin sabun tozu iyi dediler ama bilemedim..
günaydın şekerim
ya bende hiç bilmiorumm benm makınada 30 derece 30 dakikalık program var o yeterli gelirmi acaba
günaydın kızlar..
uzun zamandır sadece geçmişi okuyup çıkıyorum..tam bişeyler yazayım diyorum.iş geliyor önüme..bişey yazamadan kalıyorum..
bebişlerin kıyafetlerini neyle yıkıycaz??hacı şakirin sabun tozu iyi dediler ama bilemedim..
cnm omonun omo baby deterjanı var bide yumoş baby ikiside mis gibi kokuyo onunla kısa programda yıkarsın bebişler giymeden pürsümesinler düşük derecede bide tabi tamamdır içine sinmezse bide ütülersin bütün mikrobu kırılır hihoyyyt
cnm omonun omo baby deterjanı var bide yumoş baby ikiside mis gibi kokuyo onunla kısa programda yıkarsın bebişler giymeden pürsümesinler düşük derecede bide tabi tamamdır içine sinmezse bide ütülersin bütün mikrobu kırılır hihoyyyt
:)teşekkür ederim bilgiler için..ütülerim tabi ütülemezmiyim kuzum eşyalarını:))
bu arada bu da benim oğluşum kaan teyzeleri:))
20 nisandaki halimiz:)
gunaydın şekerlerrrrrrrr
ay maşallah sübhanallah rabbim sağlıkla sıhatle versin kucağına meleğini ne tatlı çıkmış
:)teşekkür ederim bilgiler için..ütülerim tabi ütülemezmiyim kuzum eşyalarını:))
amiiinnn...teşekkür ederim...hepimize inşallah.maşallah kuzuna allah kucagına almayıda nasip etsin cnm zemuszemus
amiiiiiinnnnn canım..hepimizinkini inşallah...çok az kaldı artık..hepimize hayırlı doğumlar inşallah..
valla öyleee ... doğummlar balıcak gelecek ay temmuz annesi olucaz gibi ama hazıranda başlarrr bencee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?