2010 Temmuz Anneleri : )

Arkadaşlar merhaba,
geçen salıdan beri üniversite hastanesinde yatıyordum.bu gün taburcu oldum.rahim ağzındaki kısalma yüzünden korktuğum için.hiç bir kasılma,kanama yaşamadım çok şükür..deü den namık demir di doktorum..izmirli hiç bir arkadaşa tavsiye etmem..adam kent hastanesinde gayet ilgili ama deü de hiç ilgilenmiyor doğru dürüst.hep asistanları ile iş görüyor.sabah viziterine gelmiyor pek..ayrıca sadece kent hastanesinde doğum yapıyor.deü de asla yapmıyor.küvez için de hiç bir girişimde bulunmuyor,hastasını sahiplenmiyor.kent hastanesinde kapıya kadar geçiriyor nedeyse ama....yani iki çalıştığı yerde hastalara yaklaşımı çok çok farklı.....çok mutsuz oldum açıkçası gördüğüm ilgisizlik ve umursamazlık yüzünden...
bu arada 69 kilo ile hamile kaldım.şu an 80 kiloyum.yani yarın 29. haftam doluyor ve 30. haftaya girerken toplam 11 kilo aldım ikiz hamileliğimde..sadece karnım şiş duruyor ve henüz çatlak falan yok çok şükür...

ne var ne yok,gelişmeler nasıl geçmişe göz atayım..

canım eğer 28 haftadan hesaplanırsa 10 ay gibi oluyor..yani
1 hafta 7 gün
4 hafta 28 gün
yani 1 ay 28 gün diye hesaplanıyor.
hamilelik te 280 gün olduğuna göre
280 /28 = 10 aya denk geliyor
ama 1 ay 30 gün olarak hesaplanırsa 280 /30 da 9 çıkar 10 kalır..yani 9 ay 10 gün çıkar sonuç..

ayşe senden haber aldığıma çok sevindim baya merak etmiştim.

aysecim iyi olmana gercekten cok sevindik.benimde kaçgundur aklımdaydın.doktor sorununa gelince ne yapmayı dusunuyorsun,doktoruna guvenmen ona ısınman cok önemli.başka bir alternatifin varmı canım

aysecim iyi olmana gercekten cok sevindik.benimde kaçgundur aklımdaydın.doktor sorununa gelince ne yapmayı dusunuyorsun,doktoruna guvenmen ona ısınman cok önemli.başka bir alternatifin varmı canım

ayşe senden haber aldığıma çok sevindim baya merak etmiştim.

evet farklı dr lar düşünüyorum.önerilenlere ulaşmaya çalışacağım hafta içi...

kızlar 2gundur gıremıyordum hic bişeyden haberim yok.inşallah iyisinizdir.ben cok kötü günler gecirdim.cbu gün oglumu gördüm cok mutlu olub agladım.tansiyonum14 cıktı.şimdi iyiyim.yarında sınavım var inşallah iyi gecer

bende bugun tam seni sormustum bilgisi olan varmı diye.. bebişlerin ve senin ii olmana sevindim.. çook geçmiş olsun..
bu arada iki yüzlü ve gözünü her yerini para bürümüş dr.lardan nefret ediyorumm.. Kimsede ALLAH korkusu yok.. menfaat dunyası sanki... :umursamaz:

canim evde tamirat var demistin galiba degil mi onu mu sikinti yaptin.Ne guzel bak bebisini de gormussun canini sikma.Ama tansiyona dikkat et.sinav icin basarilar.

canim evde tamirat var demistin galiba degil mi onu mu sikinti yaptin.Ne guzel bak bebisini de gormussun canini sikma.Ama tansiyona dikkat et.sinav icin basarilar.

canım benm yok ben söylememiştim tamirat işini.tşk ederim inşallah gecerim sınavdan.yok canım eşimin alesiyle sorunlarım var.

canım benm yok ben söylememiştim tamirat işini.tşk ederim inşallah gecerim sınavdan.yok canım eşimin alesiyle sorunlarım var.

canim bu sorunlar hemen hemen hepimizde var sanirim, ama olabildigince dusunmemeye calis, 2 ay daha sabret sonra bebis gelince hersey hallollur umarimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…