2010 Temmuz Anneleri : )

a.s.Güzel temmuz anneleri hepinizin anneler günü kutlu olsun.Yüce Allah'ım hepimizin meleklerini kucağına almayı nasip etsin.:Saruboceq:

:)teşekkür ederim bilgiler için..ütülerim tabi ütülemezmiyim kuzum eşyalarını:))
bu arada bu da benim oğluşum kaan teyzeleri:))
20 nisandaki halimiz:)

canımmm maşallahhhh minicik burun tontiş yanaklar maşallaaaahhhhhhhh

a.s.Güzel temmuz anneleri hepinizin anneler günü kutlu olsun.Yüce Allah'ım hepimizin meleklerini kucağına almayı nasip etsin.:Saruboceq:

sağolun kıslaaarrrrr :))

güzell anneler hepimizin anneler günü kutlu olsun bu duyguyu çoğumuz ilk defa yaşıyoruz allahıma şükürler olsunnnn :)))

Butunn Annelerin Ve Anne Adaylarının Anneler Gunu Kutlu Olsunnn Oğluşummm Ellerinizden Öpüyorrr ıyi Tatiller Meleklerr opuyorumnanaktan a.s.

kızlar nasılsınız doktordan geldik biz bugün 32+2haftalığız 2473 gr olmuş bebişim 2hafta önden gidiyor doktorumun çok acelesi vardı doğuma yetişicekmiş alelacele baktı

ayrıca boyuda 47 cm olmuş doktor gitti ama hemşiresine beni ntsye sokmasını söledi üfff çok fena yaptı beni düz yattığım zaman baygınlık geldi midem bulandı çok fena oldum sonra yan döndüm sonra taktı buseferde bebek kıpır kıpırdı hemşire doğduktan sonra getirin hesaplaşcam oğlunuzla dedi bide göğsümün altına kafasını soktu ayy yani geçemek bilmedi çok zorlandım

meraba yakamoz ben de bugün doktora gittim sanırım ikimiz varız sadece

canim bu sorunlar hemen hemen hepimizde var sanirim, ama olabildigince dusunmemeye calis, 2 ay daha sabret sonra bebis gelince hersey hallollur umarimopuyorumnanaktan
bilmiyorum artık nasıl dayanıcam canım.artık hic sabrım kalmadım.allah sabr versin.evet sabr etsem az kaldı.
ne sinavin var bu arada?
dreksiyondan sınava girdim.veeeee gectim.
Butunn Annelerin Ve Anne Adaylarının Anneler Gunu Kutlu Olsunnn Oğluşummm Ellerinizden Öpüyorrr İyi Tatiller Meleklerr opuyorumnanaktan a.s.

ayy canım nasıl duygulandıım anlatamam.hepimizin anneler gunu kutlu olsun:lepi:

selamlarrrrr,,bugun doğum eğitimine katıldım cok guzeldı..normal doğum üzerine cok bilgiler verildi.
eğitim bittikten sonra doktorum bebişime baktı 1500 gr olmuş yine önden gidiyormuş:))
yalnız bebek tersmiş karnımda,ama su anda ters oluşu risk değil dedi..doğum zamanı hala ters ise o zaman sezeryan doğum olacakmış.inşallah normal doğum olur

kızlar nasılsınız doktordan geldik biz bugün 32+2haftalığız 2473 gr olmuş bebişim 2hafta önden gidiyor doktorumun çok acelesi vardı doğuma yetişicekmiş alelacele baktı

Maşallah canım
gebelik şekeri varmıydı sende ?fisfisfis

ooffff canım yaaaa bende yüz yukarı yatırdıklarında çok kötü oluyorum tansiyon düşüyor ateş basıyor buz gibi ter geliyor ((( maşallah annesi kuzucuğuna bizimde kontrol çarşamba günü bakalım bizimki ne kadar oldu.

ben nst yi hep yan yatarak girdim..sırt üstü imkansız..

herkese merhaba,
butun annelerin ve anne adaylarinin anneler gunu kutlu olsun, insallah seneye bu zamanlar, bebislerimizle birlikte kutlariz anneler gununuopuyorumnanaktan

kızlar anneler günümüz kutlu olsun. biz dün kontrole gittik bebeğim 1507gr olmuş. 10 gün öndeymiş.annesine gülümsedi doktor da hemen fotosunu çekti. şimdi o fotoya bakıp bakıp bi tuhaf oluyorum. çok tatlıydı maşallah. iyice bağlandım.Allah sağlık versin hepimizin bebeklerine. inşallah kucakladığımız günler de gelecek. maşallah kızlar bebeklermize de bize de. annelerimizin kıymetini bu sene daha iyi anladık sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…