kızlar anneler günümüz kutlu olsun. biz dün kontrole gittik bebeğim 1507gr olmuş. 10 gün öndeymiş.annesine gülümsedi doktor da hemen fotosunu çekti. şimdi o fotoya bakıp bakıp bi tuhaf oluyorum. çok tatlıydı maşallah. iyice bağlandım.Allah sağlık versin hepimizin bebeklerine. inşallah kucakladığımız günler de gelecek. maşallah kızlar bebeklermize de bize de.annelerimizin kıymetini bu sene daha iyi anladık sanırım.
maşallah canım
bizimki bize hep totosunu dönüyo o yüzden yüzünü nerdeyse hiç göremiyoruz
sanki küsmüş bize :))bi kere esnerken görmüştüm o kadar
Allah hepimize sağlıkla doğum yapmayı ve sağlıklı evlatlar dünyaya getirmeyi nasip etsin
az kaldı canım yaa insan daha da heyecanlanıyor
bizim normalde 6 temmuz sata göre ama
24 haziran olabilir dedi
şekerinin düşmesi de çok iyiçok dikkat et canım
evet senin bayaa az kaldı.nerdeyse kusuratları saymazsan 1 ay var yani. süper yaa anne olcaaz işallah.:Saruboceq:inşallah bebeklerimiz sağlıklı mutlu huzurlu bebekler olur. yukarda bir bebek var bizim üst katta bebek sabaha kadar feryat figan ağlıyor. öyle bir bağırıyor ki her gece yani bebeğin bi sıkıntısı var heralde diyoruz. muhtemelen gazı oluyodur. işallah Allahım bize sakin bebekler versin diye dua ediyorum onu duydukça.
eskiden biz de hep sırtını görürdük. bu aralar hep yüzünü görüyoz. şekerim de 91e düşmüş bayaa sevindim. doğum tarihi olarak 17 temmuz olabilir dedi doktor. sezeryan olursa. normal olursa 26 temmuz.
kızlar anneler günümüz kutlu olsun. biz dün kontrole gittik bebeğim 1507gr olmuş. 10 gün öndeymiş.annesine gülümsedi doktor da hemen fotosunu çekti. şimdi o fotoya bakıp bakıp bi tuhaf oluyorum. çok tatlıydı maşallah. iyice bağlandım.Allah sağlık versin hepimizin bebeklerine. inşallah kucakladığımız günler de gelecek. maşallah kızlar bebeklermize de bize de.annelerimizin kıymetini bu sene daha iyi anladık sanırım.
ayy kıyamam yaa bebişee
Amin inşallah huzurlu sakin bebekler olurlar
babası da ben de öyleymişiz usluymuşuz inşallah bize çeker
canım ben şimdi çıkıyorum bebeişime küvet falan alıcaz bugün annemle
bir de ev bakıcaz bu ay taşınıcaz Allah izin verirse nasıl olacak bilmiyorum ama
maşallah canım kuzuya opuyorumnanaktan
ayyyy canımm bizde evtaşımaya çalışıyoruz yavaş yavaş koli yapıyorum çok zor yaaa(((
Benim de 26 temmuz doğum.Tabi ki normal doğum olursa.Ben normal doğum düşünüyorum ama kısmet.Allah'ım hepimizin hakkında hayırlısını versin.:Saruboceq:
Selam arkadaşlar.Nasılsınız?Umarım hiç birinizin sıkıntısı yoktur,ve herkes mutludur inşallah.
Herkesin anneler gününü kutluyorum.Hepinizi kocaman öpüyorum kuzularımla beraber.opuyorumnanaktan
maşallah canım kuzuya opuyorumnanaktan
ayyyy canımm bizde evtaşımaya çalışıyoruz yavaş yavaş koli yapıyorum çok zor yaaa(((
Annneler gününüz kutlu olsun kızlarrr a.s. İNŞAALLAH seneye bugunler kızımda yanımda kucagımda olur.. bundan buyuk mutluluk ve hediye olamaz heraldee :asigim::asigim:
ooffff canım yaaaa bende yüz yukarı yatırdıklarında çok kötü oluyorum tansiyon düşüyor ateş basıyor buz gibi ter geliyor((( maşallah annesi kuzucuğuna Bizimde kontrol çarşamba günü bakalım bizimki ne kadar oldu.
canım çarşamba günü gittiğinde inşallah herşey yolunda çıkar nts ye gircek olursan yan yatıp bağlasınlar dayanamassın yoksa bide hemşire orda bana bişeyler yiyip gelin tekrar deneyelim dedi
aklında bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?