2010 Temmuz Anneleri : )

maşallah canım
bizimki bize hep totosunu dönüyo o yüzden yüzünü nerdeyse hiç göremiyoruz
sanki küsmüş bize :))bi kere esnerken görmüştüm o kadar
Allah hepimize sağlıkla doğum yapmayı ve sağlıklı evlatlar dünyaya getirmeyi nasip etsin

eskiden biz de hep sırtını görürdük. bu aralar hep yüzünü görüyoz. şekerim de 91e düşmüş bayaa sevindim. doğum tarihi olarak 17 temmuz olabilir dedi doktor. sezeryan olursa. normal olursa 26 temmuz.

az kaldı canım yaa insan daha da heyecanlanıyor
bizim normalde 6 temmuz sata göre ama
24 haziran olabilir dedi

şekerinin düşmesi de çok iyi çok dikkat et canım

az kaldı canım yaa insan daha da heyecanlanıyor
bizim normalde 6 temmuz sata göre ama
24 haziran olabilir dedi

şekerinin düşmesi de çok iyi çok dikkat et canım

evet senin bayaa az kaldı.nerdeyse kusuratları saymazsan 1 ay var yani. süper yaa anne olcaaz işallah.:Saruboceq:inşallah bebeklerimiz sağlıklı mutlu huzurlu bebekler olur. yukarda bir bebek var bizim üst katta bebek sabaha kadar feryat figan ağlıyor. öyle bir bağırıyor ki her gece yani bebeğin bi sıkıntısı var heralde diyoruz. muhtemelen gazı oluyodur. işallah Allahım bize sakin bebekler versin diye dua ediyorum onu duydukça.

ayy kıyamam yaa bebişee
Amin inşallah huzurlu sakin bebekler olurlar
babası da ben de öyleymişiz usluymuşuz inşallah bize çeker

canım ben şimdi çıkıyorum bebeişime küvet falan alıcaz bugün annemle
bir de ev bakıcaz bu ay taşınıcaz Allah izin verirse nasıl olacak bilmiyorum ama

Tüm annelerin, anne olacakların ve anne olmak için sabırla bekleyenlerin anneler günü kutlu olsun.......................

ANELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN TÜM MELEK ANNELERı...
Kuzenimin attığı msj (Kendisi 2008 Ağustos annesi) :
Eşsiz,tarifsiz,karşılıksız,sorgusuz,bedelsiz,sonsuz tükenmez bir sevgidir bence,kadınlara verilen hediye annelik...
Ben hediyemi çok sevdim...Sizleride tebrik eder bu nadir hediyenizle yaşam boyu sağlıklı güzel günler dilerim...

eskiden biz de hep sırtını görürdük. bu aralar hep yüzünü görüyoz. şekerim de 91e düşmüş bayaa sevindim. doğum tarihi olarak 17 temmuz olabilir dedi doktor. sezeryan olursa. normal olursa 26 temmuz.

Benim de 26 temmuz doğum.Tabi ki normal doğum olursa.Ben normal doğum düşünüyorum ama kısmet.Allah'ım hepimizin hakkında hayırlısını versin.:Saruboceq:

maşallah canım kuzuya opuyorumnanaktan

ayyyy canımm bizde evtaşımaya çalışıyoruz yavaş yavaş koli yapıyorum çok zor yaaa (((

Selam arkadaşlar.Nasılsınız?Umarım hiç birinizin sıkıntısı yoktur,ve herkes mutludur inşallah.
Herkesin anneler gününü kutluyorum.Hepinizi kocaman öpüyorum kuzularımla beraber.opuyorumnanaktan

maşallah canım kuzuya opuyorumnanaktan

ayyyy canımm bizde evtaşımaya çalışıyoruz yavaş yavaş koli yapıyorum çok zor yaaa (((

Gulll canım dikkat et sen.Bu aylar sıkıntrılı aylar,koli hazırlamak felan zorlama kendimi.

Benim de 26 temmuz doğum.Tabi ki normal doğum olursa.Ben normal doğum düşünüyorum ama kısmet.Allah'ım hepimizin hakkında hayırlısını versin.:Saruboceq:

senin de 19 ekim mi sat? bebeğin kaç kilo şu anda?erkek mi kız mı? evet şu 2 ay hazırlıklar bitse bebeklerimiz sağlıkla gelse. sabırsızlanıyorum. inşallah Allah hayırlısını versin :Saruboceq:

Annneler gününüz kutlu olsun kızlarrr a.s. İNŞAALLAH seneye bugunler kızımda yanımda kucagımda olur.. bundan buyuk mutluluk ve hediye olamaz heraldee :asigim::asigim:

Annneler gününüz kutlu olsun kızlarrr a.s. İNŞAALLAH seneye bugunler kızımda yanımda kucagımda olur.. bundan buyuk mutluluk ve hediye olamaz heraldee :asigim::asigim:

evet hepimiz için geçerli. Allah sağlıkla bebeklerimizi bize nasib etsin inşallah.:Saruboceq:

üff eşim formula seyrediyo şunun sesine gıcık oluyorum kısmıyo da sesini sinirlerim bozuldu valla.

canım çarşamba günü gittiğinde inşallah herşey yolunda çıkar nts ye gircek olursan yan yatıp bağlasınlar dayanamassın yoksa bide hemşire orda bana bişeyler yiyip gelin tekrar deneyelim dedi
aklında bulunsun

benim karnım kocaman oldu bebelk te kilolu suyum biraz fazla ama sırtüstü o kadar rahat yatıyorum ki nefesm filan kesilmiyo. herkes aynı şeyi sölüyo bende niye öle olmuyo acaba.benim damarlarım başka yerde mi ki baskı yapmıyo gebelik kesesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…