2010 Temmuz Anneleri : )

Eklentiler

• $Picture 001.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 110
slm kızlar ben de temmuz annesi adayıyım ama bir kaç gündür kendi çok kötü hissediyorum minik kızımın kafa içinde sıvı birikmesi olmuş 9 mm .doktorumuzdan sonra bir de doçente göründük şu an için tehlikeli boyut değil dedi. takip edilcekmiş.var mı böyle bişey yaşayan desteğe ihtiyacım var.günlerdir aklıma geldikçe ağlıyorum bebişime iyi bakamadım diye :çok üzgünüm:

senin de 19 ekim mi sat? bebeğin kaç kilo şu anda?erkek mi kız mı? evet şu 2 ay hazırlıklar bitse bebeklerimiz sağlıkla gelse. sabırsızlanıyorum. inşallah Allah hayırlısını versin :Saruboceq:

Sat 19 ekim.En son 17 nisanda kontrole gitmiştim 25+5 ken 970 grdı.31 mayısta tam 32 haftalık olacak o zaman gelirsin dedi drum.Son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu verecek.Zaten 3 hafta kala seminerlerimiz de bitiyor.İyi denk gelecek.Bebeğim erkek.Arda olacak ismi de.Ben de çooook merak ediyorum.Ama bir yandan de korkuyorum.Zaten 6 yılda zor karar verdim bebek sahibi olmaya.Çoook büyük sorumluluk.Bir de 21 yaşında evlenince acele etmedim.Sen kaç yıllık evlisin yaş kaç?Seninki ne erkek mi?Kilosu nasıl?Hepimiz için hayırlısı olsun.:Saruboceq:

a.s.Geçmiş olsun.İnşallah hallolur.Seninle ne ilgisi var.Sonuçta hepimiz meleklerimiz için elimizden geleni yapıyoruz.Onlara zarar verebilir miyiz hiç.Kendini üzüp yıpratma ki bebeğin de etkilenmesin.Hamilelikte psikoloji çok önemli.Belki kolay değil ama pozitif düşünmeye çalış.Allah sana ve meleğine yardım etsin.:Saruboceq:

merhaba,
hepinizin anneler gününü kutluyorum.. a.s.
ben de temmuz annesi olacağım inşallah..
Allah hepimize hayırlı, sağlıklı bebişler nasip etsin..

benim yaşım 37 canım. biz 15 ay uğraştık tam tüp bebeğe gidiyoduk ki bebeğimiz bize sürpriz yaptı.ben ctesi gittim zaten 2 haftada 1 gidiyorum 1507gr dedi doktor ama 25+5 ken 1026 grdı bebeğimiz.ben 2 senelik evliyim canım geç evlendim. biz ismini çağan ege koyucaz. ben izne haziran sonu çıkıcam 25 haziran gibi.

canım insan hamileyken en ufak bir olumsuzlıuğa tahammül edemiyor. anlıyorum seni. pozitif olmak ta zor ama seninle bir ilgisi olmadığını bilmelisin. Allahın taktiri yani biz istesek te bebeğe pek zarar veremiyoruz zaten. Allah onları öyle bir korumaya almış ki. yani çok ciddi trafik kazası olmadıkça küçük darbelerden etkilenmiyorlar. ayrıca onlar besinlerini her türlü vücudumuzdan alıyorlar biz bunca çabayı aslında kendimiz için sarfediyoruz. yani aldığımız vitaminler filan hep kendimiz için. zayıf düşmeyelim kansız kalmayalım diye. yani onlar güvendeler. ama bilmediğimiz sebeplerle bazen olumsuzluklar yaşanıyor. kendini suçlama kesinlikle ama imkanın varsa eğer bence bu konuda uzman irilerine görün. mesela istanbula gelebilme imkanın varsa gel. çünkü burda bu konuda uzman proflar var ve benim bildiğim recep has mesela hemen beyin emarları çekiliyor bebeğin. bu ödem bebeğin beynine zarar vermiş mi vermemiş mi ona bakılıyor bir de yine benim bildiğim yanlış olmasın bu doktorlar anne karnında bebeği ameliyat edebilme yeteneğine sahip. ordaki ödemdeki suyu şırıngayla çekiyorlar. yani beyne yapıyorlar mı bilmiyorum ama böbreklerinde su birikmiş bir bebeğin böbreğinden bu suyu boşalttığını duymuştum recep has beyin. yani ben senin yerinde olsam doçentle yetinmez imkanlarımı zorlardım. profa giderdim. benden bu kadar Allah şifa versin. umarım kendiliğinden düzelir.geçmiş olsun.moralini mutlaka yüksek tutmalısın napıp edip. bunun bi yolunu bulmalısın.serin kanlı olmanın yolunu.

Geçmiş olsun.
Söylemek istediklerimizin hepsini arkadaş söylemiş.Allah herşeyin kolayını verir.Allah a şükür şuan için tehlikeli değilmiş.
Tereddüt ettmiştim daha önce yazmaya,anne karnında olmasa da doğduktan sonra tedavi ederler bir problem olursa.Bebeklerle ilgili bir belgeselde izlemiştim aynı sorunu vardı bebeğin fakat onun baya bi su toplanması vardı bebek doğduktan sonra hem de o kadar ağır bir ameliyata almadan şırıngayla çekmişlerdi ve bebeğin 2 yaşındaki halini bile göstermişlerdi çok sağlıklıydı...

Gulll canım dikkat et sen.Bu aylar sıkıntrılı aylar,koli hazırlamak felan zorlama kendimi.

saol canım. bence de fazla yorma kendini. bırak eşin yapsın.

sağolun kıslarr çok şükür annem yardım ediyor yoksa yapamazdım ( bi taşınıp kurtulsaydık çok bunaldım evde hiçbişey yapamıyorum heryer ayakta ((

sağol canım tavsiyelerini dikkate alıcam opuyorumnanaktan hele bide havalar ısınmaya başladı dahada zor olacak

KIZLAR AYNI ZAMANDA BAKIN SİZE OĞLUŞUMN RESMİNİ GÖSTERMEK İSTİYORUM

ayyyy canımmmm tombiş tombiş yanakları çokkk tatlı yaaaaaaaaa maşallahhhhhhhh

canım bizimde plasentada kanama var dediler, beyin boşlukları birbirine eşit değil dediler çok üzüldüm emin ol hemen bi beyin cerrahıyla görüşün bile dediler. ama söylemedikleri tek şey beyin gelişiminin daha uzun haftalar devam edeceği ve bunun zamanla düzelebileceği. günlerce üzüldüm ağladım hayat burnumdan geldi. sonrasında başka doktora gittik hatta doktora gitmeden öğrendik ki ultrason cihazının kalibrasyonunda hata oluşmuş o yüzden kanama görmüşler. diğer gittiğimiz uzmanda bebeği doğru pozisyona getiremedikleri için yanlış teşhiste bulunmuşlar dedi. canım bol bol dua et allahım yardımcın olsun. dediğim gibi beyin daha uzun haftalar gelişimini sürdürüyor. sen inancını bütün tut bebeğinide üzme umarım hayırlısıyla herşey düzelir.

ben olsam dava ederdim orayı heralde. kalibrasyonlarını yeniletmek zorundalar. cihazları bozuk diye ne hakları var seni 2-3 hafta ağlatmaya. valla çok sinir bi durum. bir de bakamamışlar zaten. ama en önemlisi bebeğinin sağlıklı olması gerisi boş. ama tazminat davası açardım kesin.

kefir içiyormusunuz ? çileklisini içiyorum çok lezzetli..hamilelikte faydalıymış :)

Canım arkadaşlarım şimdi yazdıklarınızı okudum çok sağğolun hepinizin ANNELER GÜNÜNÜ kutluyorum Allahım hayırlısıyla büyütmek nasip etsin bebişlerimizi opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…