2010 Temmuz Anneleri : )

ben bacaklarımın arasına yastıkla çok rahat ediyorum ama karnınızın altına koyun diyolar bide. sol yana yatarken ama ben yastık koyunca sanki bebeği sıkıştırıyomuşum gibi geldi rahat edemedim. halbuki onu vücudum ağırlığı karna binmesin bebek ezilmesin diye diyolarmış ama bven rahat edemedim. bir yastık ta başımın altına ilave yapıyorum yüksek yatıyorum. o zaman boynum ağrıyo gerçi ama böyle ağrıya ağrıya uykusuz geçecek herade gecelerimiz.

yaaaa canım hemen hastaneyi değiştirdim. valla bbeğimden güzel haberler alınca oraya bir daha dönüp bakasım gelmedi bile sevinçten havalara uçuyordum.

ben yatıyorum kızlar iyi geceler size. gündüz giremiyorum malesef işyerinde blokladılar siteyi. muhabbelerinizi takip edemiyorum. kendinize dikkat edin.

iyi uykular tatlım :)

evet canım yaaa gece uyumak iyice zorlaşmaya başladı daha 2 ayımız var en azından ne yapıcaz bilmiyorum (

Kızlar hafta sonu ilk defa ağdaya gittim.
Süpermiş yaa kendi kendine uğraşmaya değmez.
Tertemiz oldum:)))
Hiç de acımadı gittiğim bayan işinin ustası çıktı.
Tavsiye ederim.

Kızlar hafta sonu ilk defa ağdaya gittim.
Süpermiş yaa kendi kendine uğraşmaya değmez.
Tertemiz oldum:)))
Hiç de acımadı gittiğim bayan işinin ustası çıktı.
Tavsiye ederim.

en güzeli zaten.. ben de hep dışarda yaptırıyorum. ama son gittiğimde biraz zor oldu. daha çok acıdı sanki. yaa kızlar ben hazırlıksız yakalancam diye korkuyorum biraz. çok uzamadan da gidilmiyor ki sık sık gideyim.

Korkma canım yaa bişi olmaz.
En kötü jiletler gidersin hemen son anda.
Ama en güzeli ağdayı yaptırıp şöyle 4-5 gün sonraya denk gelmesi olur.
Hazırlıksız yakalanmak beni de sinir eder ama.

Ben daha hiç başkasına yaptırmadım o yüzden çok çekiniyoorum. Bir garibime gidiyor yaa...

Şimdiye kadar da kendim aldım. Geçen ay gidiiim dedim cesaret edemedim yie zar zor kendim yaptım.

Ama bu defa yapabileceğimi sanmam.

Yaa kızlar ben bugün hatta dün akşamdan beri çok rahatsızım.

Resmen adım atamıyorum yaa özel bölgemin olduğu yerdeki kemiğim yani çatı kemiğim acayip ağrıyor. Kımıldayamıyorum. Geceden beri mahfoldum. Hareket etmekte çok sıkıntı çekiyorum. Ani bişey de yapmadım. Neden oldu bilmem. Bugün nasıl akşam olacak onu düşünüyorum şuanda çok acı çekiyorum.

Ayşecim merhaba tekrardan hoşgeldinn.Seni gördüğüme ve iyi olmanıza çok sevindimm canım...

Geçmiş olsun Oya...Aman dikkat et kendine...Başkaları için kendini ve bebeğini üzme tatlım...

:)teşekkür ederim bilgiler için..ütülerim tabi ütülemezmiyim kuzum eşyalarını:))
bu arada bu da benim oğluşum kaan teyzeleri:))
20 nisandaki halimiz:)

Oyy maaşallah oğluşuna..Yüzü ne kadar da net çıkmış yaa...Benim kızımın şöyle bir pozunu yakalayamadık bir türlüü...kafamçokkarıştı

Saol canımm senin kutlu olsunnn...Maaşallah oğluşuna da sana da...Büyümüşsünüzz...
Dün benim içinde çok farklı bir gün olduu...Hamilelik ve annelik psikolojisi karıştı sanırım..

Bu arada herkesee kocamannn günaydınlarr.....
Biz iyiyiz çok şükür kızlar sizler nasılsınız...
Güzel bir hafta sonu geçirdik...
Bizim evde tadilat dağınıklık olduğu için...
Kızımın cicilerini anneannesi yıkadı teyzesi de ütüledii...
Minicik minicik eşyları seve seve bir hal oldular...
Şimdilik hastane çıkışları badileri yani ilk etapta giyilebilecek eşyaları yıkandı....

capricim ben o ağrıların normal olduğunu biliyorum ama, geçen haftalarda banada olmuştu, yürümekte bile zorlanıyodum, ara ara yine oluyor ama çabuk geçiyor, dr. o zaman kendi sormuştu bana muaynede, oluyomu öyle baskı hissi diye yani normalmiş, bence sen yinede kendini çok yorma, otur ve uzat ayaklarını dinlen en güzeli canım

ooyyy cicileride yıkanmış, darısı başımıza papatyacım, çok iyi yapmışsın en azından hastane çıkışları temiz olsun, ne olur ne olmaz, bende yapmalıyım artık açıkçası o işi..

günaydın canım hoşgeldin.
ne güzel başlamışsın cicileri yıkayıp ütülemeye. bizim de ay sonunda taşınma durumumuz var, anca yerleştikten sonra başlayabilicem.
haftasonu gecelik aldım kağandan. o kadar güzel modeller var ki,çok şıklar.
1 tane de pijama takımı almıştık. yeter mi bilemedim, belki 1 takım daha almam gerekebilir.

meraba kızlar nasılsınız ben anneler günü anne oldum.şimdi ayrınttılı yazamıyorum.oglum küveyzde cok kötüyüm.ama oglumun durumu cok iyi.ne olursunuz bana ogluma cok dua edin ihtiyacımız var

Evet canım yıkandılar çok şükür bizde öyle düşündük en azından onunkiler hazır olsun dedik..vaktimiz azalıyor gitgide...

Günaydınn...Hoşbuşdum...Evet çok şükür başladık bakalım hayırlısı ile ütüleniyorlar şimdi..Sizin içinde hayırlısı olsun inş..Biran önce hallolur taşınma işiniz..Benimde tadilat bitse hayırlısı ile..Okadarrr çok iş var ki evdee nasıl olucak bilmem artık...
Güle güle giy inş.pijamalarını çok iyi yapmışsın ben daha hiiç almadım kendime...Bende bir bakayım Kağan a ozaman..Fiyat aralığı nasıl peki canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…