selam kızlar biz de geldik uykusuz anne :))
ben de geceleri çok rahatsız uyuyorum
doktor bacaklarının arasına yastk koy ve sola dönük yat dedi bize de
ama ben sırtüstü de yatıyorum bazen farkında olmadan
uyanınca hemen değiştiriyorum pozisyonu
ben olsam dava ederdim orayı heralde. kalibrasyonlarını yeniletmek zorundalar. cihazları bozuk diye ne hakları var seni 2-3 hafta ağlatmaya. valla çok sinir bi durum. bir de bakamamışlar zaten. ama en önemlisi bebeğinin sağlıklı olması gerisi boş. ama tazminat davası açardım kesin.
ben yatıyorum kızlar iyi geceler size. gündüz giremiyorum malesef işyerinde blokladılar siteyi. muhabbelerinizi takip edemiyorum. kendinize dikkat edin.
selam kızlar biz de geldik uykusuz anne :))
ben de geceleri çok rahatsız uyuyorum
doktor bacaklarının arasına yastk koy ve sola dönük yat dedi bize de
ama ben sırtüstü de yatıyorum bazen farkında olmadan
uyanınca hemen değiştiriyorum pozisyonu
Kızlar hafta sonu ilk defa ağdaya gittim.
Süpermiş yaa kendi kendine uğraşmaya değmez.
Tertemiz oldum:)))
Hiç de acımadı gittiğim bayan işinin ustası çıktı.
Tavsiye ederim.
en güzeli zaten.. ben de hep dışarda yaptırıyorum. ama son gittiğimde biraz zor oldu. daha çok acıdı sanki. yaa kızlar ben hazırlıksız yakalancam diye korkuyorum biraz. çok uzamadan da gidilmiyor ki sık sık gideyim.
Arkadaşlar merhaba,
geçen salıdan beri üniversite hastanesinde yatıyordum.bu gün taburcu oldum.rahim ağzındaki kısalma yüzünden korktuğum için.hiç bir kasılma,kanama yaşamadım çok şükür..deü den namık demir di doktorum..izmirli hiç bir arkadaşa tavsiye etmem..adam kent hastanesinde gayet ilgili ama deü de hiç ilgilenmiyor doğru dürüst.hep asistanları ile iş görüyor.sabah viziterine gelmiyor pek..ayrıca sadece kent hastanesinde doğum yapıyor.deü de asla yapmıyor.küvez için de hiç bir girişimde bulunmuyor,hastasını sahiplenmiyor.kent hastanesinde kapıya kadar geçiriyor nedeyse ama....yani iki çalıştığı yerde hastalara yaklaşımı çok çok farklı.....çok mutsuz oldum açıkçası gördüğüm ilgisizlik ve umursamazlık yüzünden...
bu arada 69 kilo ile hamile kaldım.şu an 80 kiloyum.yani yarın 29. haftam doluyor ve 30. haftaya girerken toplam 11 kilo aldım ikiz hamileliğimde..sadece karnım şiş duruyor ve henüz çatlak falan yok çok şükür...
ne var ne yok,gelişmeler nasıl geçmişe göz atayım..
kızlar 2gundur gıremıyordum hic bişeyden haberim yok.inşallah iyisinizdir.ben cok kötü günler gecirdim.cbu gün oglumu gördüm cok mutlu olub agladım.tansiyonum14 cıktı.şimdi iyiyim.yarında sınavım var inşallah iyi gecer
:)teşekkür ederim bilgiler için..ütülerim tabi ütülemezmiyim kuzum eşyalarını:))
bu arada bu da benim oğluşum kaan teyzeleri:))
20 nisandaki halimiz:)
kızlar anneler günümüz kutlu olsun. biz dün kontrole gittik bebeğim 1507gr olmuş. 10 gün öndeymiş.annesine gülümsedi doktor da hemen fotosunu çekti. şimdi o fotoya bakıp bakıp bi tuhaf oluyorum. çok tatlıydı maşallah. iyice bağlandım.Allah sağlık versin hepimizin bebeklerine. inşallah kucakladığımız günler de gelecek. maşallah kızlar bebeklermize de bize de.annelerimizin kıymetini bu sene daha iyi anladık sanırım.
Yaa kızlar ben bugün hatta dün akşamdan beri çok rahatsızım.
Resmen adım atamıyorum yaa özel bölgemin olduğu yerdeki kemiğim yani çatı kemiğim acayip ağrıyor. Kımıldayamıyorum. Geceden beri mahfoldum. Hareket etmekte çok sıkıntı çekiyorum. Ani bişey de yapmadım. Neden oldu bilmem. Bugün nasıl akşam olacak onu düşünüyorum şuanda çok acı çekiyorum.
Bu arada herkesee kocamannn günaydınlarr.....
Biz iyiyiz çok şükür kızlar sizler nasılsınız...
Güzel bir hafta sonu geçirdik...
Bizim evde tadilat dağınıklık olduğu için...
Kızımın cicilerini anneannesi yıkadı teyzesi de ütüledii...
Minicik minicik eşyları seve seve bir hal oldular...
Şimdilik hastane çıkışları badileri yani ilk etapta giyilebilecek eşyaları yıkandı....
Bu arada herkesee kocamannn günaydınlarr.....
Biz iyiyiz çok şükür kızlar sizler nasılsınız...
Güzel bir hafta sonu geçirdik...
Bizim evde tadilat dağınıklık olduğu için...
Kızımın cicilerini anneannesi yıkadı teyzesi de ütüledii...
Minicik minicik eşyları seve seve bir hal oldular...
Şimdilik hastane çıkışları badileri yani ilk etapta giyilebilecek eşyaları yıkandı....
ooyyy cicileride yıkanmış, darısı başımıza papatyacım, çok iyi yapmışsın en azından hastane çıkışları temiz olsun, ne olur ne olmaz, bende yapmalıyım artık açıkçası o işi..
günaydın canım hoşgeldin.
ne güzel başlamışsın cicileri yıkayıp ütülemeye. bizim de ay sonunda taşınma durumumuz var, anca yerleştikten sonra başlayabilicem.
haftasonu gecelik aldım kağandan. o kadar güzel modeller var ki,çok şıklar.
1 tane de pijama takımı almıştık. yeter mi bilemedim, belki 1 takım daha almam gerekebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?