2010 Temmuz Anneleri : )

maşallah oyacım oğluna, doğum nasıl oldu, belirtilerin nasıldı.. yani bak stres ne kadar etkiliyo ya demek üzüldüğün için erken geldi bebeğin.. önemli olan iyi olması nasılsa, artık onu beslemek için seni üzen şeylere takılamamaya çalışıcaksın bence en önemlisi bu, stres sütü keser derler hep, en çok süt yapan şeyde suymuş canım, bol bol su içmelisin, bide malt içecekleri varya, alkolsüz bira oda sütü arttırırmış, rezene çayıda, ender saraçtan dinlemiştim

Oya ilk başlarda süt az gelir ama sen sağarsan zamanla çoğalır, sürekli pompayla sağman gerekir..

Ay şoktayımmm benm bişeyim yokkk allah korsun bişe olsa dımdızlak kalırım valla oyacım allahtan herşeyi tamamlamıştın üzülme ne olur

ah oyacığım sinirlendirdiler seni dimi..tahmin etmiştim kesin bir şeye kafa yordu diye..
olsun kımet tatlım hayırlısı böyle imiş bellki.oğluşunun tadını çıkar canım..
humana çaydan aldır hemen eczaneden benimde gelmemişti onunula geldi...

bu arada konu açtım kızlar hadi bakalım yeni konunuz hayyırlı olsun..
bilgilerinizi verinde toparlayalım sonra birinize devrederim konuyu..

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=13133735#post13133735

meraba kızlar nasılsınız ben anneler günü anne oldum.şimdi ayrınttılı yazamıyorum.oglum küveyzde cok kötüyüm.ama oglumun durumu cok iyi.ne olursunuz bana ogluma cok dua edin ihtiyacımız var
:1shok::1shok::1shok:
İnanmıyorum.Canım Allah analı babalı büytsün tez zamandada küvezden çıkar inşallah tabiki dua etmez miyiz...

oya maşşalhh süphanallah yavrunu allah bagışlasın.sanada geçmiş olsun .hiç merak etme en önemli haftaları tamamladı bebegin şimdiden sonra hiç bişey olmaz küvezde kalır çıkar tostiş bir bebek olur annesi.beim yengemin kız kardesi normal haftasında yaptı bebgi 2300 gr dogdu küveze koydular seninki zaten kilosunu toprlamış sagllıklı bebk merak etme sen hiç bişey olmaz.ama sık sık gögsünü sag ve boşalt bebege fırsat buldukça emzir

arkadaslar hepimiz galiba şoktayız ben simdi markete gidip bebegin bezini alamk istiyorum kıyafetlerini yıkamak istiyorum okadr korktumki anammmmmmmmmeyvahedigeldismile

canım ayaklarını sık sık oynat sağa sola ,kalçalarına fırsat buldukça masaj yap...kasılkarına masaj yap..eve gidincede yat uzan...magnezyum verdimi doktorunuz kasılmalarda başlayabilir ..birde strese girme yani hiç bir şey düşünüp kafa taka şeker..
normal çatıdaki kemiklerin acıması doğuma ahzırlanıyor vücut sende bu dediklerimi yaparak yardımcı olabilirsin kendine...
allahım hepinize hayırlı doğumlar versin en az sizin kadar heyecanlıyım..

arkadaslar hepimiz galiba şoktayız ben simdi markete gidip bebegin bezini alamk istiyorum kıyafetlerini yıkamak istiyorum okadr korktumki anammmmmmmmmeyvahedigeldismile

sizler aklınızdan neler geçiriyorsunuz
ben dedim size valizleri kapıya hazırlayın die :lepi:delikafadulden:roflol::sm_cool::asigim:

kızlar
AySeCeYLiN, fantastika, froya, esm_ckr, elvannnnn, ipekbocugu, LiNa_IsILCAN
hadi ama siz korktunuzmu eksikler akıldan geçtimi konuşun hala şoktamısınz

valla okuduğumdan beri aklımda oya var nasıl hisseti nasıl gitti iiki eşyaları hazırdı onları düşünüyorum benm bişeyim hazır değil .... oyaaacımm inan okuduğumdan beri dua ediorummm rabbım size sağlık sıhat versin

dogru söylüyorsun huri37 tecrübeli akıllı kadınsın valla ne diyeyim su süt artırıcı sey neydi huri nasıl yaptın içtinmi çaymı ney bu

şu süt konusu evet çok önemli...
ilk 2 gün mama verdim doymuyordu benim zilli...
humana çay süper geldi tadıda çok güzel mutlaka için göğüsleriniz dolar taşar...
birde süt gelmese bile sağın en basiti wee marka şiringa şeklinde pompa var 20 lira eczanede onu kullandım ben vakum gibi çekiyor..
uçların acımaması için zeytinyağı sürün sonra saf su ile silin emzirmeden önce..
ay bunlar çok erken ama çok heyecan yaptım yaaaaaa eyvahedigeldismile oyaaaa çok mutlu oldum kız....paşamızı kucağına alınca resmünü çekin heee...olumunekankayizsmile

kızlar

inanki şoktayızz tabiki korktummm ama oya bebeğine çok ii bakmıştı avantajı o maşallah maşallah şimdide bebeğine ilk kavuşan annemiz hemde anneler gunundee

kızlar

canım benim daha çok eksiğim var. aldığım şeyler de evde duruyor, daha ne çanta hazırladım ne kıyafetleri yıkayabildim. haziran başı yani 1 buçuk ay kala hallederim diyordum ama o kadar beklememek lazım heralde. siz yine de panik yapmayın canım, hayırlısı olsun. hazırlıkları tamamlayalım ama ya erken gelirse diye de düşünmemek lazım sürekli.

su an benim aklımdan sadece eksikleri nelr var hemen onları almak geçiyor bebek bezi yenidogan huğğiesmi alayım sizce kızlar ne tavsiye edrsiniz.bide bebgin mobilyası bu hafta sonu alınacaktı yarınmı alsak diyorum ne dersiniz benim eksikler bunlar var.kendi çamasırlarımı yıkadım bebginki kaldı dolabı gelsin yıkarım diyordum ama başlayımmı yıkamaya.bide ben tam bugün 30 haftalık oldum yarında muayenem var gögüs ucu için doktora krem yazdırayımmı ne dersin isim verin .aman ne cok sey sordum

Valla bende heyecan yaptımm...ıçim kıpır kıpır...Evdeki işler aklıma geldi....Okadar çok iş var kii...hayırlısı olsun hepimiz için.ınş.hayırlı zamanda ve vaktinde alırız bebişlerimizi kucaklarımıza...Dün kızımın ilk giyebileceği kıyafetleri falan yıkandı ütülenmeye başlandı ama daha çantaya koyup hazırlanmadı...Daha önce aklıma getirmemeye çalışıyordum rahattım ama şimdiden sonra pek olamacağım sanırımm....

kızlar

bende çok stres yaptım ya, kafam allak bullak oldu.. doğum işini sormuştum geçen hafta dr.a bana 35. haftaya kadar falan bizimi için önemli olan doğumun donanımlı bi hastanede olması dedi yani küvez için, sonrası içinde nerde nasıl istersen yaptırırım doğumunu, hepsini o hafta konuşuruz dedi.. bende rahattım açıkçası ama şimdi kafam çok karışık, sizler doğumun nasıl ve nerde olacağı konusunu netleştirdinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…