evet arkadaşlar dogum yaptım erken dogum.oglum 32 haftalık dogdu.bu aralar biraz cok moralim bozulmuştu.cok üzülmüştüm.o yüzden erken dogdu oglum.3güne taburcu olucakmış.dahas da erken cıka bilir.kızlar sütüm fazla gelmiyor.napıcan.ne olursunuz dua edin bize.
:1shok::1shok::1shok:meraba kızlar nasılsınız ben anneler günü anne oldum.şimdi ayrınttılı yazamıyorum.oglum küveyzde cok kötüyüm.ama oglumun durumu cok iyi.ne olursunuz bana ogluma cok dua edin ihtiyacımız var
canım ayaklarını sık sık oynat sağa sola ,kalçalarına fırsat buldukça masaj yap...kasılkarına masaj yap..eve gidincede yat uzan...magnezyum verdimi doktorunuz kasılmalarda başlayabilir ..birde strese girme yani hiç bir şey düşünüp kafa taka şeker..Yaa kızlar ben bugün hatta dün akşamdan beri çok rahatsızım.
Resmen adım atamıyorum yaa özel bölgemin olduğu yerdeki kemiğim yani çatı kemiğim acayip ağrıyor. Kımıldayamıyorum. Geceden beri mahfoldum. Hareket etmekte çok sıkıntı çekiyorum. Ani bişey de yapmadım. Neden oldu bilmem. Bugün nasıl akşam olacak onu düşünüyorum şuanda çok acı çekiyorum.
arkadaslar hepimiz galiba şoktayız ben simdi markete gidip bebegin bezini alamk istiyorum kıyafetlerini yıkamak istiyorum okadr korktumki anammmmmmmmmeyvahedigeldismile
ben dedim size valizleri kapıya hazırlayın die :lepi:delikafadulden:roflol::sm_cool::asigim:sizler aklınızdan neler geçiriyorsunuz
canım ayaklarını sık sık oynat sağa sola ,kalçalarına fırsat buldukça masaj yap...kasılkarına masaj yap..eve gidincede yat uzan...magnezyum verdimi doktorunuz kasılmalarda başlayabilir ..birde strese girme yani hiç bir şey düşünüp kafa taka şeker..
normal çatıdaki kemiklerin acıması doğuma ahzırlanıyor vücut sende bu dediklerimi yaparak yardımcı olabilirsin kendine...
allahım hepinize hayırlı doğumlar versin en az sizin kadar heyecanlıyım..
ben dedim size valizleri kapıya hazırlayın die :lepi:delikafadulden:roflol::sm_cool::asigim:
kızlar
AySeCeYLiN, fantastika, froya, esm_ckr, elvannnnn, ipekbocugu, LiNa_IsILCAN
hadi ama siz korktunuzmu eksikler akıldan geçtimi konuşun hala şoktamısınz
kızlar
kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?