2010 Temmuz Anneleri : )

meraba kızlar nasılsınız ben anneler günü anne oldum.şimdi ayrınttılı yazamıyorum.oglum küveyzde cok kötüyüm.ama oglumun durumu cok iyi.ne olursunuz bana ogluma cok dua edin ihtiyacımız var

Neeee nasıl yaniii doğdumu bebeğinn....
Ayyyy inanmıyorumm ilk bebeğimiz mi geldi yanii..
Canım nasıl olduuu yaaa....
Ayy şok oldum ben...Allah yardımcınız olsun Oyacım dualarım seninle...

meraba kızlar nasılsınız ben anneler günü anne oldum.şimdi ayrınttılı yazamıyorum.oglum küveyzde cok kötüyüm.ama oglumun durumu cok iyi.ne olursunuz bana ogluma cok dua edin ihtiyacımız var

Oya'cım doğum mu yaptın inanmıyorum....:1shok::1shok::1shok:

Ayyy canım benim inşallah iyisinizdir.

Ayyy çok merak ettim şimdi oğlun nasıl, sen nasılsın?

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

tabi ki dualarımız seninle canım.

Yüce rabbim sana ve bebişine sağlık versin.

Neden oldu ki yaa hala şoktayım. ınanamıyorum..

günaydınlar bayanlar ve mink melekler umarım güzel bir haftasonu geçirmişsinizdir
bu haftanızın da çoook iyi geçmesini dilerim opuyorumnanaktan

oyacım doğum yapmış olmana inanamıyorum.

nasıl oldu bu olay senin erken doğum gibi bir durumun söz konusu değildi. çok geçmiş olsun

ikinizinde sağlığı iyidir inşallah

inanmıyorum!!
Allah analı babalı büyütsün canım. inşallah sağlık versin ikinize de. çok şaşırdım ya
oğlunun iyi olmasına çok sevindim canım. sen niye kötüsün? ameliyat ağrıları mı?
Allah yardımcınız olsun oyacım.

Günaydın kızlar.. Bugün üzerimde bir uyuşukluk var.
Oya yazdığını görünce gözlerim fal taşı gibi açıldı.
Oyacım inşallah herşey yolunda gider. Oğlunun iyi olmasına sevindim.Senin oğlan sabırsız çıktı.
Dualarımız seninle canım......:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım benim RABBİM ESİRGESİN HER İKİNİZİ DE dualarımız sizinle :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
şoka girdim resmen demek başladık artık eyvahedigeldismile
hayırlısı ile güzel haberlerle hepimiz yazarız anne olduğumuzu

Oya erkn doğum mu yaptın?

hayırlısı olsun allah hayırlı uzun ömür versin..oğlun iyiymiş ya gerisi önemli değil..sanrıım sen de iyisin..

dualarımız sizinle..

ılk bebişimiz geldi demek..

inanamıyorum oya doğummu yaptın , maşallah oğlunun iyi olmasına çook sevindim allahım sağsalim evinize getirdiğiniz günleri göstersin, nasıl oldu doğum, valla ben şok oldum, aynı haftadıyız senle hatta benimki senden 1 gün önde, yani bu kadar yaklaştıkmı doğuma ya

canım yaaa şoktayım şuan rabbım sadana oğlunada güç kuvvet versin rabbim bebeğini sana bağışlasın olabılıyor oyle şeylerr korkma hiçç iyi olucak inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Herkese merhaba arkadaşlar,

Oyacım doğum mu yaptın canım şok oldum şimdi..Umarım herşey yolunda gider...Biraz daha ayrıntılı yazarsan çok merak ettim canım..Allah sana da yavruna da sağlık versin inşallah...

evet arkadaşlar dogum yaptım erken dogum.oglum 32 haftalık dogdu.bu aralar biraz cok moralim bozulmuştu.cok üzülmüştüm.o yüzden erken dogdu oglum.3güne taburcu olucakmış.dahas da erken cıka bilir.kızlar sütüm fazla gelmiyor.napıcan.ne olursunuz dua edin bize.

Oyacım gerçekten bende çok şaşırdım. Rabbim oğluşuna da sanada sağlık sıhhat versin umarım ikinizde çok çok iyi olursunuz. Ama neden bu kadar erken oldu merak ettik doğrusu.

oyacığım gerçekmi bu ya...
hayırlı olsun canım allahım inşallah kucağınada almayı nasip etsin bebeğim...
hiç üzülme canım ..
maşallah sanaaaaa..hemen gelmişsin yazmışsın bak en kısa sürede bebeğinde aramızda olacak.. çok sevindim yaaaa

Dualarımız senınlee canım üzülme ne olur sezaryan oldu sanırımm bak oğlun çok ii demekki vericekler sana üzülme artık olurmu moralini bozma rabiim yardımcın olsun

Hay allah yaa...Neyse şimdi iyisiniz ya gerisi önemli değil...
İnş.daha da iyi olucaksınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…