2010 Temmuz Anneleri : )

Çok teşekkür ederim huri'cim...opuyorumnanaktan

Şimdiye kadar kramplarım v.s felan pek olmadı. Mağnezyum vermedi ama belki bu gidişimde verebilir.

Oya'yı da duyunca biraz endişelendim doğrusu...

Eşim gece boyu masaj yaptı sonra biraz rahatladım herhalde ki uyumuşum.

Dediğin gibi eve gidip dinlenmem lazım...

KOntrolüm cuma günü doğum iznine ayrılıcam, çalışmak istemiyorum.

canım arkadaşlarım normal dogurdum.sizide merakda bırakmak istemiyorum.bu gun oglumu 2ci kez kucagıma alıcam.eyer bir birimize alışırsak bu gün taburcu olucak.eve geldim eşyaları almaya.cok heycanlıyım.size tavsiyem her ne olursa olsun sakın kesinlikle sinirlenmeyin.hepsi eşimin ailesinin yüzünden oldu.allah onları bildiyi gibi yapsın

ben 2009 haziran annesiyim kızlar öyle gezerken gördüm ilk bebişiniz gelmiş inş. sağlıklı bi şekilde çıkar evine.süt için bol su humana still tea,rezene anason çayı hem sütü arttırır hemde kalitesini arttırır ve bol bol dereotu ye canım ben hala emziriyorum çok şükür moralini yüksek tut bu çok önemli sütüm az diye düşünme daha yeni 1 hafta içinde çoğalacaktır.
kızlar inş. hepiniz sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız bebişlerinizi.
kızlar unutmadan adaege vardı ikizleri olacaktı umarım iyidir bebişleri eski adı bademdi daha önce ikizlerini ada ve egeyi erken doğumla kaybetmişti umarım iyidir

Froyacım haziran falan beklememk gerek sen başla hazırlıklarına erken bitsin daha iyi artık vaktimiz kalmadı baksana...En azından sana dinlenmeye vakit kalır...

Ben primanın yenidoğanını almayı düşünüyorum Yavsib...Biz odamızı da sipariş ettik 27 mayıs ta gelicek inş..Zaten anca evide toparlıcaz..Bu haftaiçi badanacılarımız gelicek..Sonra da tam gaz temizlik yapılacak evde herşey yıkanacak.Kızımın cicilerinide yerleştiricem işte..Sen kafandaki soruları sor soktoruna o sana yardımcı olur zaten ona göre yazılması gerekn birşey varsa yazar canımm..

doğumun normal olması çok güzel oyacım.. belirtilerin nasıl oldu.. bu arada artık nolur takma onları kafana, bebeğini düşün.. kıyamam ben miniğine yaa, kaç kiloda doğdu

Hayırlısı olsun Oyacım yeter ki siz iyi olun...gerçekten endişelendik duyunca...Çoğumuz ilk defa doğumu yaşayacağımız içinn..Sen tecrübelendin artık..İnş.bebeğinde annesine alışır biran önce evinize çıkarsınız...Peki bebeğin kaç kilo doğdu tatlım..

Froyacım haziran falan beklememk gerek sen başla hazırlıklarına erken bitsin daha iyi artık vaktimiz kalmadı baksana...En azından sana dinlenmeye vakit kalır...

tamam canım. haftasonu istanbula gidicez zaten. ordan hastane çıkışını alıcam birkaç tane de tulum. derin'in eksikleri biticek böylece. sonra da onları yıkamaya başlarım. bebek arabasını da alıcaz istanbuldan kısmetse. sadece odasına perde ve halı kalmış olacak. bir de emzirme koltuğu. onları da gidip ikeadan alıcam 1 günlük iş.
evi de bi taşısak hayırlısıyla..
bu arada kağandan geceliği 45 tl ye aldım canım. kom markası. çok güzel çeşitleri vardı. mutlaka bak sen de.

Oyacım hayırlı olsun canım bebeğin.şimdi okudum ben de panik oldum.hep korkuyorum erken doğumdan zaten.ben haftaya pazartesi yolculuk yapcam bi de.elazığa gidecem.daha doktor bile belirlemedim orda.gecelik filan da almadım.gidince alırım diyorum.inş. benimki de sürpriz yapmaz böyle.dımdızlak kalırım ortada Allah korusun.

aaa ben daha süt pompası ve sterilizatörü de almadım. şimdi aklıma geldi düşününce eksikler çıktı bir bir. 2.el pompa buldum aventin, bizim burda çalışan biri satıyor yarı fiyatına. sizce napayım kızlar? silikon kısmı değişebiliyormuş ama çok da içime sinmiyor..

nasıl insanlar var yaa kız doğum yaptı stresten nasıl hesap vericekler allaha ayıp be kızla uğraşıolar ama korkmaa oya rabbim senın yanında kujun sağlıklı alışır sana ohh korkuyordun normal doğumuda yaptın maşallah sana annem maşallah

Hadi bakalım inş..canım yaa...En azından aklında sıralamışsın neler alıcağını yada nereden alacağını işin daha kolay olucaktır..
Çok iyiymiş geceliğin fiyatı canım ya bakayım mutlaka gerçekten...

delikafadulden çok tatlısın ya...
telaş yapma hayatım
çantanı valizini hazırla gerisi çok sorun değil hemen yapılabilinecek şeyler zaten...
bez olarak bütçene bağlı canım prima en iyisi ama bana pahalı geliyor molfix kullanıyorum...huries çok klaın yaz bebeği için kalın bir bez...
2 numara almanı öneririm...
1 numara yıda siteden molfixten primadan ve huggies ten isteyebilirsin numune gönderiyorlar 1 er tane gerekirse paket alırsın...ben öyle yaptım..
mobilya konusuda bu hafta sonuna doğurmazsın heralde şeker o kadar telaş yapma yoksa bugün doğuracan kızakannehir sakin bak ne diyo oya eşimin ailesini taktım kafay diyo..stres yokkkk
çamaşırları yıka ütüle üzerlerini örtü ile ört hazır olsun..
göğüs ucu için kremleri doktor yazmıyor yani ssk falan karşılamıyor adını kullananalr yazar sana ben zerytinyağı kullandım...

kesinlikle doğum donanımlı bir hastanede ols8un yani sadece devlet hastaneside olsun ama mutlka yeni doğan bakım ünitesi olmalı..

bu konu ile ilgilide bir konu açtım onuda burdan takip edebilirisiniz..

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=13135550#post13135550

tahmin ettim canım benim..ah onlar oha ver kız telefonlarını bir fırçalayayım hepsini..
sen işini bilirsin oyacığım ...ama artık sinirlenme canım sütün kesilmesin sadece ozan bebeğe odaklan sen takma lütfen..

uzun bir aradan sonra herkese merhaba....
kızlar ya oya doğum yapmış :uhm: şoka girdim resmen. maşallah iyilermiş ikiside....

stres oldum birden eyvahedigeldismile

oyacım öncelikle hayırlı olsun.inşallah sen ve bebeğin biran öne sağlığınıza kavuşursunuz..allahım size sağlıklı,mutlu,uzun bir ömür versin..bir yıl önceki heyecanımı yaşattın bugün bana.inan aynı heyecanı yaşadım seninle..öncelikle sana tavsiyem sütüm gelmiyor diye sakın stres yapma kendine..sakin ol sütün gelir mutlaka..komposta falan iç..kayısı v.s.hurişimin dediği çaylardan al iç bol bol çok iyi geliyor.ve en önemlisi su iç..en iyi sütü arttırıcak şey o..erken doğum olduğu iinde hemen gelmemiş olabilir sütün..ama endişelenme..bu sütünün geliş zamanını uzatır çünkü..hiç bir bebek açk almaz..1-2 gün mamayla idare eder annesi..bende kızımda ilk hafta mama kullanmak zorunda kaldım..benimde sütüm gelmemişti.pompada işe yaracak tabiki..onuda sürekli yapmaya çalış buara..bebeğin erken doğum olduğu için küveze alınmış sanırım..emin ol annesi evinize geçtiğinizde tostili olur oğluşun..önce bir annesiyle iyice kaynaşsın bakalım :)

diğer arkadaşlarada şunu söyleyebilirim ki bencede eksikliklerinizi hazırlayın..nolur nolmaz.son anda telaş yapmaktansa en güzeli hazır olmak..hepinize allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah..

2010 temmuz annelerinin ilk bebeişi hoşgeldin aramıza..

kızlar bugüne kadar hiç şişmedim diye seviniyordum. yaklaşık bir haftadır ayak bileklerim şişmeye başladı ve ağrı yapıyor :bbo:
masaj yapıyoruz devamlı ben evde olduğum için habire yukarı kaldırıyorum, hadi olmadı geceleri şişen yerlere buz koyuyoruz ama bir türlü tamamen inmiyor....
başka yöntem bileniniz var mı şişlikler için???

göğüs ucu kremi olarak en lansinoh kullanmıştım en iyisi o bence..yarada olmadı göğüslerim..ilk günler biraz acıyor ama sonra krem kullanırsan devamlı yaraya dönüşmüyor..lansinoh katı bir krem epey gider zaten..

Canım ben süt sağma makinası aldım MEDİANIN e bebekten netten sipariş verdim.140 tl.ücretsiz kargo.kullanan arkadaşlar var çok memnunlar.Birde e bebekte sterizatör indirimde şimdi bir bak istersen netten.

uzun bir aradan sonra herkese merhaba....
kızlar ya oya doğum yapmış :uhm: şoka girdim resmen. maşallah iyilermiş ikiside....

stres oldum birden eyvahedigeldismile

Nasıl yani temmuz annelerindeki oyamı.valla bende şoka girdim.kaç haftalıktı oya.Ay çok duygulandım şimdi ilk bebişimiz geldimi.rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.
Canım peki sen nerden öğrendin doğum yasptığını.

cnm tuzlu suda beklet. çok iyi geliyor. benim geçen gece öyle indiler, davul gibi şişmişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…