canım ayaklarını sık sık oynat sağa sola ,kalçalarına fırsat buldukça masaj yap...kasılkarına masaj yap..eve gidincede yat uzan...magnezyum verdimi doktorunuz kasılmalarda başlayabilir ..birde strese girme yani hiç bir şey düşünüp kafa taka şeker..
normal çatıdaki kemiklerin acıması doğuma ahzırlanıyor vücut sende bu dediklerimi yaparak yardımcı olabilirsin kendine...
allahım hepinize hayırlı doğumlar versin en az sizin kadar heyecanlıyım..
canım benim daha çok eksiğim var. aldığım şeyler de evde duruyor, daha ne çanta hazırladım ne kıyafetleri yıkayabildim. haziran başı yani 1 buçuk ay kala hallederim diyordum ama o kadar beklememek lazım heralde. siz yine de panik yapmayın canım, hayırlısı olsun. hazırlıkları tamamlayalım ama ya erken gelirse diye de düşünmemek lazım sürekli.
su an benim aklımdan sadece eksikleri nelr var hemen onları almak geçiyor bebek bezi yenidogan huğğiesmi alayım sizce kızlar ne tavsiye edrsiniz.bide bebgin mobilyası bu hafta sonu alınacaktı yarınmı alsak diyorum ne dersiniz benim eksikler bunlar var.kendi çamasırlarımı yıkadım bebginki kaldı dolabı gelsin yıkarım diyordum ama başlayımmı yıkamaya.bide ben tam bugün 30 haftalık oldum yarında muayenem var gögüs ucu için doktora krem yazdırayımmı ne dersin isim verin .aman ne cok sey sordum
canım arkadaşlarım normal dogurdum.sizide merakda bırakmak istemiyorum.bu gun oglumu 2ci kez kucagıma alıcam.eyer bir birimize alışırsak bu gün taburcu olucak.eve geldim eşyaları almaya.cok heycanlıyım.size tavsiyem her ne olursa olsun sakın kesinlikle sinirlenmeyin.hepsi eşimin ailesinin yüzünden oldu.allah onları bildiyi gibi yapsın
canım arkadaşlarım normal dogurdum.sizide merakda bırakmak istemiyorum.bu gun oglumu 2ci kez kucagıma alıcam.eyer bir birimize alışırsak bu gün taburcu olucak.eve geldim eşyaları almaya.cok heycanlıyım.size tavsiyem her ne olursa olsun sakın kesinlikle sinirlenmeyin.hepsi eşimin ailesinin yüzünden oldu.allah onları bildiyi gibi yapsın
Froyacım haziran falan beklememk gerek sen başla hazırlıklarına erken bitsin daha iyi artık vaktimiz kalmadı baksana...En azından sana dinlenmeye vakit kalır...
tamam canım. haftasonu istanbula gidicez zaten. ordan hastane çıkışını alıcam birkaç tane de tulum. derin'in eksikleri biticek böylece. sonra da onları yıkamaya başlarım. bebek arabasını da alıcaz istanbuldan kısmetse. sadece odasına perde ve halı kalmış olacak. bir de emzirme koltuğu. onları da gidip ikeadan alıcam 1 günlük iş.
evi de bi taşısak hayırlısıyla..
bu arada kağandan geceliği 45 tl ye aldım canım. kom markası. çok güzel çeşitleri vardı. mutlaka bak sen de.
delikafadulden çok tatlısın ya...su an benim aklımdan sadece eksikleri nelr var hemen onları almak geçiyor bebek bezi yenidogan huğğiesmi alayım sizce kızlar ne tavsiye edrsiniz.bide bebgin mobilyası bu hafta sonu alınacaktı yarınmı alsak diyorum ne dersiniz benim eksikler bunlar var.kendi çamasırlarımı yıkadım bebginki kaldı dolabı gelsin yıkarım diyordum ama başlayımmı yıkamaya.bide ben tam bugün 30 haftalık oldum yarında muayenem var gögüs ucu için doktora krem yazdırayımmı ne dersin isim verin .aman ne cok sey sordum
kesinlikle doğum donanımlı bir hastanede ols8un yani sadece devlet hastaneside olsun ama mutlka yeni doğan bakım ünitesi olmalı..bende çok stres yaptım ya, kafam allak bullak oldu.. doğum işini sormuştum geçen hafta dr.a bana 35. haftaya kadar falan bizimi için önemli olan doğumun donanımlı bi hastanede olması dedi yani küvez için, sonrası içinde nerde nasıl istersen yaptırırım doğumunu, hepsini o hafta konuşuruz dedi.. bende rahattım açıkçası ama şimdi kafam çok karışık, sizler doğumun nasıl ve nerde olacağı konusunu netleştirdinizmi
aaa ben daha süt pompası ve sterilizatörü de almadım. şimdi aklıma geldi düşününce eksikler çıktı bir bir. 2.el pompa buldum aventin, bizim burda çalışan biri satıyor yarı fiyatına. sizce napayım kızlar? silikon kısmı değişebiliyormuş ama çok da içime sinmiyor..
uzun bir aradan sonra herkese merhaba....
kızlar ya oya doğum yapmış :uhm: şoka girdim resmen. maşallah iyilermiş ikiside....
stres oldum birden eyvahedigeldismile
kızlar bugüne kadar hiç şişmedim diye seviniyordum. yaklaşık bir haftadır ayak bileklerim şişmeye başladı ve ağrı yapıyor :bbo:
masaj yapıyoruz devamlı ben evde olduğum için habire yukarı kaldırıyorum, hadi olmadı geceleri şişen yerlere buz koyuyoruz ama bir türlü tamamen inmiyor....
başka yöntem bileniniz var mı şişlikler için???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?