Canım ben süt sağma makinası aldım MEDİANIN e bebekten netten sipariş verdim.140 tl.ücretsiz kargo.kullanan arkadaşlar var çok memnunlar.Birde e bebekte sterizatör indirimde şimdi bir bak istersen netten.
Nasıl yani temmuz annelerindeki oyamı.valla bende şoka girdim.kaç haftalıktı oya.Ay çok duygulandım şimdi ilk bebişimiz geldimi.rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.
Canım peki sen nerden öğrendin doğum yasptığını.
kızlar bugüne kadar hiç şişmedim diye seviniyordum. yaklaşık bir haftadır ayak bileklerim şişmeye başladı ve ağrı yapıyor :bbo:
masaj yapıyoruz devamlı ben evde olduğum için habire yukarı kaldırıyorum, hadi olmadı geceleri şişen yerlere buz koyuyoruz ama bir türlü tamamen inmiyor....
başka yöntem bileniniz var mı şişlikler için???
canım arkadaşlarım normal dogurdum.sizide merakda bırakmak istemiyorum.bu gun oglumu 2ci kez kucagıma alıcam.eyer bir birimize alışırsak bu gün taburcu olucak.eve geldim eşyaları almaya.cok heycanlıyım.size tavsiyem her ne olursa olsun sakın kesinlikle sinirlenmeyin.hepsi eşimin ailesinin yüzünden oldu.allah onları bildiyi gibi yapsın
benim demek ki henüz baskı yapmıyor damarara. bana doktorun söylediği baskı yapsa zaten yatamazsınız sırtüstü dedi. senin ikizdi dimi senin ağırlığın fazladır. ben zaten bırak sol yana sırtüstünü artık hiç yatamamaya başladım. çok huzursuzum geceleri dolanıp duruyorum. 2 saat uyuyorum 2 saat ayaktayım resmen. uyuyamıyorum. uykum kaçıyo. gecenin yarısını sırt ağırısıyla e wcde geçiriyorum nerdeyse. genelde 11 gibi yatıyodum bugün hala ayaktayım bakalım kısmet.
cnm tuzlu suda beklet. çok iyi geliyor. benim geçen gece öyle indiler, davul gibi şişmişlerdi.
yaa toparlanamıorum aklım hep oyadaa canım benm yaa atamıorum şoku kızlarr nasıl vicdansız insanlar bunlar kızı bu hale getirdiler nasıl telaşlı ve üzgün şimdii cnm benmm meleğin sana güç kuvvet versin oyacımmm kızlar allah hepimize zmanında doğum nasip etsin .. kimse için üzülmeye değmior işte
sana aynen katılıyorum esm_ckr...
ben bayadır girememiştim bugün bir geçmişi okuyayım dedim ve içime ateş düştü desem yeridir....
Allah ıma bin şükür ikisi de iyilermiş herşeye rağmen....
oyacım bundan sonra güzel bebeğinden başka hiçbirşey umrunda olmasın bence....
her işte bir hayır vardır demek lazım tabi....
slm kızlar nasılsınız?biz çok iyiyiz sabah kontrolmüz vardı oğluşum bi pozlar verdi bi görseydiniz :))1800gr kilomuz gayet sağlıklı dedi dr.nst ye girdik oda güzel yani keyfimize diyecek yok:)):lepi:
Merhaba Hatce..
Bizlerde iyiyiz çok şükür canım...
Sizin adınıza sevindim maaşallah bebişine de...Hayırlısı ile kucağına da alırsın inş...
inşallah eşi destek oluyordur kendısine bu durumda kız yapayanlız zaten kayınvalidelr yuzunden doğum yaptı onun stresi bebek stresi inan hep düşünüorum ne durumda acaba die inşallah eşi ona unutturuyordur herşeyiii yanında tam destektir hamile duası tutar kızlar oyanın bebeği ve ailesinin huzuru için dua edelim bebeği ii çok şükür ama o ne halde neler düşünüyor acaba içi içini yiyordur rabbim yardımcısı olsun :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
slm kızlar nasılsınız?biz çok iyiyiz sabah kontrolmüz vardı oğluşum bi pozlar verdi bi görseydiniz :))1800gr kilomuz gayet sağlıklı dedi dr.nst ye girdik oda güzel yani keyfimize diyecek yok:)):lepi:
maşallah oğluna..herşeyin yolunda olmasına sevindim..
benim de cuma akşamı kontrolum var.
hayırlısıyla sonuna kadar gidelim inş.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?