2010 Temmuz Anneleri : )

cnm geçmişi okursan oya yazdı evet doğum yaptı 32 haftalık iken

doğuma yaklaşırken ödemlerin artması normal canım..bol bol kaldır ayaklarını yat bence..

Oyacım inşallah oğlunu alıp geleceksin eve,dualarımız seninle.Oğlunun haftası iyi maşallah 32.haftayı tamamlamışsınız.kilosu kaç onuda yazsaydın keşke.

Ah canım bende senin gibiyim.Gece uykusunu unuttum resmen,sağa yatıyorum uyuşmalarım var ya,yatırmıyor,sol tarafta aynen.Birde vc.sıkıntısı tabi saat başı kalkıyorum.Heralde bu uykusuzluklar bebeklerimiz gelince uykusuzluğa alışalım diye,ben kendimi öyle avutuyorum artık.

yaa toparlanamıorum aklım hep oyadaa canım benm yaa atamıorum şoku kızlarr nasıl vicdansız insanlar bunlar kızı bu hale getirdiler nasıl telaşlı ve üzgün şimdii cnm benmm meleğin sana güç kuvvet versin oyacımmm kızlar allah hepimize zmanında doğum nasip etsin .. kimse için üzülmeye değmior işte

sana aynen katılıyorum esm_ckr...
ben bayadır girememiştim bugün bir geçmişi okuyayım dedim ve içime ateş düştü desem yeridir....
Allah ıma bin şükür ikisi de iyilermiş herşeye rağmen....
oyacım bundan sonra güzel bebeğinden başka hiçbirşey umrunda olmasın bence....
her işte bir hayır vardır demek lazım tabi....

inşallah eşi destek oluyordur kendısine bu durumda kız yapayanlız zaten kayınvalidelr yuzunden doğum yaptı onun stresi bebek stresi inan hep düşünüorum ne durumda acaba die inşallah eşi ona unutturuyordur herşeyiii yanında tam destektir hamile duası tutar kızlar oyanın bebeği ve ailesinin huzuru için dua edelim bebeği ii çok şükür ama o ne halde neler düşünüyor acaba içi içini yiyordur rabbim yardımcısı olsun :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ay kızlar korktum ilk hamile haberini duyunca.çok erken gelmiş bebek.ama allaha şükürler olsun ki ikiside iyiymiş.normal doğum olması oyanın avantajı.allah hepimizin bebeklerine sağlık versin meleklerimiz günlerinde gelsin

kızlar benim aklım hala şu süt pompalarında.. napsam alsammı, sonramı alsam, hangisini alsam.. bu haftasonu lansinoh alıcam göğüs uçları için krem, bide göğüs kalkanı almayı düşünüyorum uçların çamaşıra falan temasını engelliyor tahriş olmasın diye bide akan süt içinde birikiyomuş.. gerçi göğüs pedlerinden almıştım ama aynı görevimi görüyolar acaba.. üff, ben korkuyorum bebeğim aç kalırda ben anlayamazsam diye, olmaz dimi öyle bişey

kızlar çok yakın bir arkadaşım göğüs ucu kremi olarak şiddetle Lansinoh kullanmamı önerdi. sanırım ben bundan alacağım. onunkiler çok kötü olmuştu çünkü bir tek bu geçirdi.

slm kızlar nasılsınız?biz çok iyiyiz sabah kontrolmüz vardı oğluşum bi pozlar verdi bi görseydiniz :))1800gr kilomuz gayet sağlıklı dedi dr.nst ye girdik oda güzel yani keyfimize diyecek yok:)):lepi:

Froya sen mi sormuştun canım göğüs kalkanı nasıl birşey diye...
ışte resmini ekledim e-bebekte 29,90.-TL fiyatı haberin olsun..

slm kızlar nasılsınız?biz çok iyiyiz sabah kontrolmüz vardı oğluşum bi pozlar verdi bi görseydiniz :))1800gr kilomuz gayet sağlıklı dedi dr.nst ye girdik oda güzel yani keyfimize diyecek yok:)):lepi:

Merhaba Hatce..
Bizlerde iyiyiz çok şükür canım...
Sizin adınıza sevindim maaşallah bebişine de...Hayırlısı ile kucağına da alırsın inş...

hepimiz dua edelim :Saruboceq:
herşey çok güzel olacak, ben hep buna inanmak istiyorum. kötü düşünmek istemiyorumm

maşallah oğluna..herşeyin yolunda olmasına sevindim..

benim de cuma akşamı kontrolum var.

hayırlısıyla sonuna kadar gidelim inş.:Saruboceq:

maşallah oğluna hep böyle sürsün dilerim vaktinde sağlıkla alırsın bebişini kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…