hatce sana da oğluna da maşallah. allah nazarlardan saklasın. bizde bu cuma gideceğiz.
inşallah bizde hayırlı haberler ile döneriz :Saruboceq:
6+1 mi ???
Canım sağlıkla evine götürürsün inşallah oğlunu:Saruboceq:meraba kızlar nasılsınız ben anneler günü anne oldum.şimdi ayrınttılı yazamıyorum.oglum küveyzde cok kötüyüm.ama oglumun durumu cok iyi.ne olursunuz bana ogluma cok dua edin ihtiyacımız var
ayşeçınarlı, hoşgeldin.. çok merak ettim seni ben.. umarım sende bebişlerinde iyisinizdir..
Ay kızlar yaaa duydum şok oldum Oyacım Allahım kolaylık nasip etsin sütüm gelmiyor diye üzülme gelicektir 1hafta sonra gelenler oluyomuş
Fantastikacım Oya bizimle aynı haftadaydı dimi tırstım ben şimdi aman Allahım bilmiyorumkismile
Kızlar bende artık ateş basmaları başladı.gece ayaklarımı ellerimi nereye koysam olmuyor serin yer arıyorum.birde çok susuyorum artık,yanımda su bidonum sabaha kadar kalkıp su içtim.Sizdede oluyormu yoksa bendemi erken başladı.
Bu arada herkesin kontrol günü cumaya denk gelmiş,bizimde cuma günü hayırlı haberlerle dönelim inşallah.bizim kontrollerimiz 15 güne düştü artık,siz kaç haftadfa gidiyorsunuz.
Kızlar bende artık ateş basmaları başladı.gece ayaklarımı ellerimi nereye koysam olmuyor serin yer arıyorum.birde çok susuyorum artık,yanımda su bidonum sabaha kadar kalkıp su içtim.Sizdede oluyormu yoksa bendemi erken başladı.
Bu arada herkesin kontrol günü cumaya denk gelmiş,bizimde cuma günü hayırlı haberlerle dönelim inşallah.bizim kontrollerimiz 15 güne düştü artık,siz kaç haftadfa gidiyorsunuz.
Sağolasın canım opuyorumnanaktan
benim de 11 de randevum vardı..iki bebeğimin de durumlaro gayet iyiymiş çok şükür..ikisi de 1350 gr civarı çıktılar..normalde ultrasonda saç falan görünmez diye biliyordum ama dr.um erkek bebeğimin kafasının tepesinde ve ensesinde minik minik tüyler olduğunu söyledi ve gösterdi..saçları çıkmış ama çok saçlı değil gibi dedi..Genelde koyu renk saçlı bebeklerin saçları gür oluyor ama sarışınların daha az oluyor saçı..sanırım ya sarışın ya da kumral olucak oğlum..kızımın kafası çok aşağıda olduğu için göremedik..ikiside oldukça hareketliymiş doktorun dediğine göre..nst de sancı çıkmadı çok şükür..:Saruboceq: tekrar hastanede yatailirim erken doğum ihtimaline karşı..
evet yakamozcum bende çok etkilendim, hani tokat gibi çarptı yani bilmiyorumkismile ben böyle rahat rahat takılırken bi süprizle karşılaşmam dilerim ohaoldumsmile nasıl senin ağrıların falan varmı, ben yürümekte çok zorlanıyorum bide geceleri uyumakta.. onun dışında iyi gibiyim ama :sm_confused:
ateş basması ve çabuk susama bendede var canm ama olsun bu sayede susuz kalmıyoruz bu güzel bişey kaydirigubbakcemile3 bu arada cuma günü dilerim hepiniz çok güzel haberlerle dönersiniz ki ben zaten öyle olacağınada inanıyorum
aayyy o atesss yanmalar afakan basmalar bende de basladı ya cok fena bısey gece uyuyamıyorum sonra gunduz ısyerınde resmen uyuyorum sıcaklar basladı napaz bılmıyorum allah yardımcımız olsun
bebegım 30 haftalık daha nasıl gecer bu gunler hıc bılmıyorum:)eyvahedigeldismile
canım ama 6+1 deyince 6 hafta 1 günlük anlaşılır,ondan şaşırdım da sordum..sanırım yazım hatası yaptın..6 ay 1 günlük anlaşılmaz..evet canim ya 6 ay 1 haftalik dogu bebis minicik ti 3 ay hastanede kaldi normal dogum zamanina kadar yani 9 ay tamamlann kadar ama simdi cok iyi masallah;-))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?