- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
canım ama 6+1 deyince 6 hafta 1 günlük anlaşılır,ondan şaşırdım da sordum..sanırım yazım hatası yaptın..6 ay 1 günlük anlaşılmaz..
Canım sağlıkla evine götürürsün inşallah oğlunu:Saruboceq:
Sağolasın canım opuyorumnanaktan
benim de 11 de randevum vardı..iki bebeğimin de durumlaro gayet iyiymiş çok şükür..ikisi de 1350 gr civarı çıktılar..normalde ultrasonda saç falan görünmez diye biliyordum ama dr.um erkek bebeğimin kafasının tepesinde ve ensesinde minik minik tüyler olduğunu söyledi ve gösterdi..saçları çıkmış ama çok saçlı değil gibi dedi..Genelde koyu renk saçlı bebeklerin saçları gür oluyor ama sarışınların daha az oluyor saçı..sanırım ya sarışın ya da kumral olucak oğlum..kızımın kafası çok aşağıda olduğu için göremedik..ikiside oldukça hareketliymiş doktorun dediğine göre..nst de sancı çıkmadı çok şükür..:Saruboceq: tekrar hastanede yatailirim erken doğum ihtimaline karşı..
iyi olmanıza çook sevindim canım maşallah bebişlerine, sende sürekli dinlen hiç yorma kendini sakın, canını bişeyede sıkma, dilerim sağlıkla alırız hepimiz yavrularımızı kucağımıza
Yaa kızlar ben bugün hatta dün akşamdan beri çok rahatsızım.
Resmen adım atamıyorum yaa özel bölgemin olduğu yerdeki kemiğim yani çatı kemiğim acayip ağrıyor. Kımıldayamıyorum. Geceden beri mahfoldum. Hareket etmekte çok sıkıntı çekiyorum. Ani bişey de yapmadım. Neden oldu bilmem. Bugün nasıl akşam olacak onu düşünüyorum şuanda çok acı çekiyorum.
Bu arada herkesee kocamannn günaydınlarr.....
Biz iyiyiz çok şükür kızlar sizler nasılsınız...
Güzel bir hafta sonu geçirdik...
Bizim evde tadilat dağınıklık olduğu için...
Kızımın cicilerini anneannesi yıkadı teyzesi de ütüledii...
Minicik minicik eşyları seve seve bir hal oldular...
Şimdilik hastane çıkışları badileri yani ilk etapta giyilebilecek eşyaları yıkandı....
meraba kızlar nasılsınız ben anneler günü anne oldum.şimdi ayrınttılı yazamıyorum.oglum küveyzde cok kötüyüm.ama oglumun durumu cok iyi.ne olursunuz bana ogluma cok dua edin ihtiyacımız var
canım arkadaşlarım normal dogurdum.sizide merakda bırakmak istemiyorum.bu gun oglumu 2ci kez kucagıma alıcam.eyer bir birimize alışırsak bu gün taburcu olucak.eve geldim eşyaları almaya.cok heycanlıyım.size tavsiyem her ne olursa olsun sakın kesinlikle sinirlenmeyin.hepsi eşimin ailesinin yüzünden oldu.allah onları bildiyi gibi yapsın
slm kızlar nasılsınız?biz çok iyiyiz sabah kontrolmüz vardı oğluşum bi pozlar verdi bi görseydiniz :))1800gr kilomuz gayet sağlıklı dedi dr.nst ye girdik oda güzel yani keyfimize diyecek yok:)):lepi:
YA DR BANA DA ERKEN DOĞUM RİSKİ VAR DEMİŞTİ
BENİ ŞU SIRA GÖRN BİR ÇOK KİŞİ DOĞUM ÇOK MU YAKIN DİYO GÖBİK AŞAĞIYA İNMİŞ ohaoldumsmile
AMA BEBEĞİM ERKEN GELMEMELİ ÇNK Bİ DONU BİLE YOK kaydirigubbakcemile3
benim de 11 de randevum vardı..iki bebeğimin de durumlaro gayet iyiymiş çok şükür..ikisi de 1350 gr civarı çıktılar..normalde ultrasonda saç falan görünmez diye biliyordum ama dr.um erkek bebeğimin kafasının tepesinde ve ensesinde minik minik tüyler olduğunu söyledi ve gösterdi..saçları çıkmış ama çok saçlı değil gibi dedi..Genelde koyu renk saçlı bebeklerin saçları gür oluyor ama sarışınların daha az oluyor saçı..sanırım ya sarışın ya da kumral olucak oğlum..kızımın kafası çok aşağıda olduğu için göremedik..ikiside oldukça hareketliymiş doktorun dediğine göre..nst de sancı çıkmadı çok şükür..:Saruboceq: tekrar hastanede yatailirim erken doğum ihtimaline karşı..[/B]
merhaba kızlar bende persembe gıttım kontrole 29+0 haftalıgız 1600 gr olmus kızım
ya artık buyudukce ızlemesı cok zevklı oluyor degıl mı
normalde tansıyonum normal cıkıyordu heyecandan 14 cıktı:)))))))
fazla yazma ımkanım olmuyor yogun calısmaktan ama takıpteyım:)))
canım sağol. göğüs pedinden farklı bir şey bu demek ki.
merhaba kızlar bende persembe gıttım kontrole 29+0 haftalıgız 1600 gr olmus kızım
ya artık buyudukce ızlemesı cok zevklı oluyor degıl mı
normalde tansıyonum normal cıkıyordu heyecandan 14 cıktı:)))))))
fazla yazma ımkanım olmuyor yogun calısmaktan ama takıpteyım:)))
Canım benim bacaklarımın arası acımaya başladı sadece pijamamı giyerken bile zorlanıyorum geçmişi okudunmu cumartesi günü doktordaydım 2475 gr olmuş bebişim hatta ultrason resmini koydum doktor doğuma yetişçeği için benimle çok ilgilenemedi normal dedi ama çok zorlanmaya başladım sen nezaman gidiyon doktora
Kızlar ben şu aralar taze soğan sarımsak çıktı yaa çok yiyiyorum acaba bir zararı olurmu bebeğime bana eskiden midemi yakardı şimdi yakmıyor bende bol bol yemeye başladım evdende çıkmıyorum zaten
slm arkadaşlar uzun zamandır sizi takip ediyodum ama yeni üye oldum bende sizler gibi temmuz annesi olucam inşallah bu yüzden sizi takip etmek iyi geliyo bana:)
amanın maşşallahhhhkuzuna yakamozcum benimki geçen perşembe 2034 gr.dı boyuda 45 cm. bakalım iki haftaya düştü kontroller, haftaya cmt tekrar gidicem zaten ondan sonraki haftada izinliyim artık 3 hafta ertelemiştim iznimi, hemen çıkçam diyodum ama sabrettim biraz daha.. bak doğru söylüyosun bacaklarımı kaldırmakta bende çok zorlanıyorum,bide kızımın kafası hep aşağıdaydı şimdiye kadar, o yüzden neyseki çok mide şikayetim olmadı ama kalça kemiklerime acayip baskı yapıyor bazen resmen itiyor ordaki kemikleri, yazık onların işi daha zor aslında iyice daraldı yerleri
gerçekten insanlar çok bencil, karşısındaki hamileymiş hastaymış vs falan umurlarında bile değil...
benim kayınvalidem daha bir tek şey bile almadı. ilk torunu ocak ayında doğdu ona da almadı, bizimkide ilk kız torun henüz bizede birşey almadı ...
yani ben anlayamıyorum nasıl bebek mağazalarının önünden geçebiliyor bu insanlar? hiç mi utanmıyorlar acaba???
doğum sonrası eltime söylediği laflarda cabası.. bende hazırlıklıyım bakalım bizi neler bekliyor.
slm arkadaşlar uzun zamandır sizi takip ediyodum ama yeni üye oldum bende sizler gibi temmuz annesi olucam inşallah bu yüzden sizi takip etmek iyi geliyo bana:)
Kızlar ben şu aralar taze soğan sarımsak çıktı yaa çok yiyiyorum acaba bir zararı olurmu bebeğime bana eskiden midemi yakardı şimdi yakmıyor bende bol bol yemeye başladım evdende çıkmıyorum zaten
gerçekten insanlar çok bencil, karşısındaki hamileymiş hastaymış vs falan umurlarında bile değil...
benim kayınvalidem daha bir tek şey bile almadı. ilk torunu ocak ayında doğdu ona da almadı, bizimkide ilk kız torun henüz bizede birşey almadı ...
yani ben anlayamıyorum nasıl bebek mağazalarının önünden geçebiliyor bu insanlar? hiç mi utanmıyorlar acaba???
doğum sonrası eltime söylediği laflarda cabası.. bende hazırlıklıyım bakalım bizi neler bekliyor.
canım fazla tüketme tansiyonda sorun cıkabilir.
gecen hafta oturduğum yerde bir sallandımmm deprem oluyor sandımmm koşarak karsı dairenin kapısına vurdum depremmi oldu dedim ama olmamış işte tansiyonumda sorun cıkmış.Allah bidaha yaşatmasın o yuzden diikat et herşeyin fazlası zarar canımm
Haklısın canım bebişlerin yeri iyice daraldı canım bişiy sorcam geçen perşembe gittim demişsin ozaman tam kaç haftalık ve gülüktün doktor normal dedimi boyuna ve kilosuna kafasının aşağıda olmasına bişey dedimi izninide çok geciktirme canım kendini çok zorlama
valla benim kayınvalidem de 2 haftadır burda burun kemiği eğriymiş de burda ameliyat oldu kendisi başka yerde oturuyo valla hiç bu kız hamile mi diye düşünmedi bi de babasını da getirmiş ameliyat oldum die yerinden de kalkmıyo valla onlara hizmet etmekten bacaklarım sızlıyo valla geceleri uyuyamıyorum ben de stresliyim o yüzden oyanın durumunu okuyunca ben de korkum valla Allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?