2010 Temmuz Anneleri : )

ayşecim maşallah sana ve bebişlerine hihoyyyt
Allah vakitli ve hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize... :Saruboceq:[/QUOTE]

iyi olmanıza çook sevindim canım maşallah bebişlerine, sende sürekli dinlen hiç yorma kendini sakın, canını bişeyede sıkma, dilerim sağlıkla alırız hepimiz yavrularımızı kucağımıza

Sağolun arkadaşlar.uzanıcam azcık.ben..başım döndü azcık..

aaaaa nasıl yani oyacım çok şaşırdım
Allah sağlık sıhhat versin sana da bebeğine de :Saruboceq:

evet canım benimde acıyor (( bacaklarımı kaldırırken yatakta dönerken falan acıyor (

oyyyyyy bizde akşam anneannemizle cicilerimize baktık sevdik sevdik )))

meraba kızlar nasılsınız ben anneler günü anne oldum.şimdi ayrınttılı yazamıyorum.oglum küveyzde cok kötüyüm.ama oglumun durumu cok iyi.ne olursunuz bana ogluma cok dua edin ihtiyacımız var

ayyy canım benim allah yardımcınız olsun dualarım seninle. sen boşver artık onları yaptıklarından onlar utansın ((

slm kızlar nasılsınız?biz çok iyiyiz sabah kontrolmüz vardı oğluşum bi pozlar verdi bi görseydiniz :))1800gr kilomuz gayet sağlıklı dedi dr.nst ye girdik oda güzel yani keyfimize diyecek yok:)):lepi:

maşallah canımmm kuzucuğunaaaa :)))

yaaaa canım bizimde bisürü eksiğimiz var ((

maşallah canımmm allahım sana ve eşine bağışlasın yavrularını :))

ayyy canımm bizde çarşamba günü görücez bebeğimizi maşallaaahhhhhhhh allahım kucağımıza aldığımız günü de göstersin

canım sağol. göğüs pedinden farklı bir şey bu demek ki.

Evet farklı birşey canım.Bu göğüs uçlarının sürtünmemesi ve tahriş olmasını engellemek içinmiş.Birde süt akarsa içine akıyormuş kullanışlı birşeye benziyor..

Merhaba Deik hoşgeldin...
Maaşallah sizede kocaman olmuşsunuz...

selam kızlar
oyacımmm doğum yapmış şimdi okudum geçmişi şok oldummm Allah sağlık sıhhat versin oyamıza ve bebişine.
o ailenin vicdanı nasıl rahat edicek cok merak ediyorum.iş eşlerde bitiyor aile ne kadar geçimsiz olsada bence eş dengelemeli arayı.inanıyorumki hepimizde bir dert var ama bebeklerimizi düşünerek stres yapmamaya özen göstermeliyiz.bende bulunduğum yerde kimsem yok allah korusun şu anda sancım tutsa arıcam tek numara ambulans..ne ailem var başımda nede bi dost sadece dua ediyorum eşim yanımdayken doğum anım gelsin diye...
oyacım seni seviyoruz artık hıcbişeyi takma kafana,bebişini düşün...

gerçekten insanlar çok bencil, karşısındaki hamileymiş hastaymış vs falan umurlarında bile değil...
benim kayınvalidem daha bir tek şey bile almadı. ilk torunu ocak ayında doğdu ona da almadı, bizimkide ilk kız torun henüz bizede birşey almadı ...
yani ben anlayamıyorum nasıl bebek mağazalarının önünden geçebiliyor bu insanlar? hiç mi utanmıyorlar acaba???
doğum sonrası eltime söylediği laflarda cabası.. bende hazırlıklıyım bakalım bizi neler bekliyor.

slm arkadaşlar uzun zamandır sizi takip ediyodum ama yeni üye oldum bende sizler gibi temmuz annesi olucam inşallah bu yüzden sizi takip etmek iyi geliyo bana:)

Kızlar ben şu aralar taze soğan sarımsak çıktı yaa çok yiyiyorum acaba bir zararı olurmu bebeğime bana eskiden midemi yakardı şimdi yakmıyor bende bol bol yemeye başladım evdende çıkmıyorum zaten

amanın maşşallahhhh kuzuna yakamozcum benimki geçen perşembe 2034 gr.dı boyuda 45 cm. bakalım iki haftaya düştü kontroller, haftaya cmt tekrar gidicem zaten ondan sonraki haftada izinliyim artık 3 hafta ertelemiştim iznimi, hemen çıkçam diyodum ama sabrettim biraz daha.. bak doğru söylüyosun bacaklarımı kaldırmakta bende çok zorlanıyorum,bide kızımın kafası hep aşağıdaydı şimdiye kadar, o yüzden neyseki çok mide şikayetim olmadı ama kalça kemiklerime acayip baskı yapıyor bazen resmen itiyor ordaki kemikleri, yazık onların işi daha zor aslında iyice daraldı yerleri

Kızlar ben şu aralar taze soğan sarımsak çıktı yaa çok yiyiyorum acaba bir zararı olurmu bebeğime bana eskiden midemi yakardı şimdi yakmıyor bende bol bol yemeye başladım evdende çıkmıyorum zaten

canım fazla tüketme tansiyonda sorun cıkabilir.
gecen hafta oturduğum yerde bir sallandımmm deprem oluyor sandımmm koşarak karsı dairenin kapısına vurdum depremmi oldu dedim ama olmamış işte tansiyonumda sorun cıkmış.Allah bidaha yaşatmasın o yuzden diikat et herşeyin fazlası zarar canımm

Haklısın canım bebişlerin yeri iyice daraldı canım bişiy sorcam geçen perşembe gittim demişsin ozaman tam kaç haftalık ve gülüktün doktor normal dedimi boyuna ve kilosuna kafasının aşağıda olmasına bişey dedimi izninide çok geciktirme canım kendini çok zorlama

takma kafana sakın, hepimizin vardır inanki canını sıkan şeyler ama mecburuz görmezden gelicez.. allah seni ve eşini eksik etmesin bebişin yanından, siz olduktan sonra kimseye ihtiyacı olmaz onun.. varsın babanesi almasın bişey boşver canım

slm arkadaşlar uzun zamandır sizi takip ediyodum ama yeni üye oldum bende sizler gibi temmuz annesi olucam inşallah bu yüzden sizi takip etmek iyi geliyo bana:)

hoşgeldin aramıza, vaktiyle sağsalim alırsın dilerim bebeğini kucağına a.s.

afiyet olsun şekercim, bence hiçbi zararı olmaz sadece tansiyonunu etkiler belki birazcık, hem çok faydalı şeyler onlar

valla benim kayınvalidem de 2 haftadır burda burun kemiği eğriymiş de burda ameliyat oldu kendisi başka yerde oturuyo valla hiç bu kız hamile mi diye düşünmedi bi de babasını da getirmiş ameliyat oldum die yerinden de kalkmıyo valla onlara hizmet etmekten bacaklarım sızlıyo valla geceleri uyuyamıyorum ben de stresliyim o yüzden oyanın durumunu okuyunca ben de korkum valla Allah hepimizin yardımcısı olsun

haklısın canım herşeyin fazlası zarar aslında dikkat etmek lazım tasiyonum normalde düşük zaten

mümkün olduğunca umursamayacağız yapacak birşey yok.
benim eşim ve kendi ailem hep destek önemli olanda bu.
ama insan yine de ara sıra hazmedemiyor elimde değil....
benim bebeğim iyi olsunda, biz iyi olalımda gerisini hallederiz bir şekilde ne yapalım .....

32.haftamdaydım canım, kilosuna iyi dedi, ondan 2 hafta önce yine gitmiştim 1600 civarıydı, dr.um 1900 falan olmuştur demişti, 2000 çıkınca çok iyi dedi. boyunada normal dedi, artık boyu daha yavaş uzarmış kilosu artarmış , böyle giderse 3400 de falan doğarmış.

Allahım yaa ne insanlar var...Allah sabır versin sana canım ben bile burdan sinir oldummm.sakın stres yapma hizmette yapma senin yorulmaman lazım.bu nasıl zihniyettir.benim kayınvalidem 74 yaşında istanbuldalar gel diyorum yalnızım burda.ben yaşlıyım sana yuk olurum doğumdan sonra gelirim dinlen surekli diyor.karakter farkı işte..sakın yıpratma kendini olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…