2010 Temmuz Anneleri : )

offf benim bebişte tersmiş yani ayakları aşagıdaymış öyle tekmeliyoki kasıklarımdaki agrıyı sancıyı anlatamam yürüyemiyorum resmen.inşallah düzelir yoksa normal doğum olmıcak

benim bebeğimde tersmiş o yüzden sağ kaburgamın altına çok ağrı yapıyor kafasını dayıyor sanırım

Maşallah canım Allahım sağlıklı sıhtli kucağına almak nasip etsin herşey hep düzgün gider inşallah bu arada ben haftaya çarşamba yola çıkıyorumm İzmire inşallah korkuyorum yolda sancım falan tutarmı diye ama başka çaremde yok hayırlısı olsun Karataş hastanesine gidicem gelir gelmez anneme herkes tavsiye ediyomuş çok iyiymiş bakalım artık ayrıca bizim sigortada geçiyor orda

sevgili arkadaşlarım benimde kimsem yok eşimden başka hamileliğimin başlarında sizlerle tanıştım ailem sizler oldunuz hiç arayanım soranım olmadı hep bilgisayar başında sıkıntılarımı atlattım eşimin aileside benim ailemde birbirinden kopuk öyle bağlı aileler değiliz şans ne yapalım hamileliğim boyunca yardımcı olan olmadı yada bir eksik varmı diyen görümcem eltim eşimin erkerk kardeşi aramadı benim kızkardeşimde pek ilgilenmedi şimdi oya arkadaşımızda sıkıntıdan erken doğum yapmış ilk üç ay düşük tehlikem vardı yemeyi eşim yaptı oda hep aynı menü makarna yanına et başka bir şey yapmayı bilmezyinede sağ olsun görümce elti kayın peder 1 kez dahi aramadı kızkardeşim aradığında hep kendi sıkıntılarını anlattı birde her konuda bana yardım etmesi gereken eşimmiş öyle nasihat verdi maddi manevi yardım zorunluluğu yokmuş onun şimdi allah nasip ederse bebeğim olduğunda insanlar görmek istediğinde nasıl tutum sergilemek gerekir hiç ilgilenmeyip bebeği sevmek haklarımı diyorum bu konuda yardım edin lütfen

benim bebeğimde tersmiş o yüzden sağ kaburgamın altına çok ağrı yapıyor kafasını dayıyor sanırım

Canım aynen dediğin gibi bebek kafasını dayıyor ben 3-4haftadır çekiyorum bu ağrıyı ve son zamanlarda sağ kaburgamın altında resmen kafası çıkıyor yuvarlak eşim bile hissediyor Allah kolaylık versin canım

çok üzüldüm canım ya özellikle kızkardeşinin böle söylemesine çok üzüldüm ama bu onların ayıpları sen hiç üzülme bence sadece bebeğine odaklan sana onun sevgisi yeter takma kafana bebeğin bi yana dünya bi yana

bende epeydir çekiyorum korkuyorum bide eğilince ezilcek diye :):)

Her hafta biraz daha büyüyor göbeğimzemuszemus
Çok güzel birşey ya...Koca göbüş dolanıyoz ortalıkta...

inan kocan iyi olduktan sonra herkez boş ben sabahtan beri oya için dua ediorumm inşallah eşi destekçisidir die sende hiç üüzlme canım önmli olan sen bebeğin ve eşin maşallah size bnmde kayınvailmler bişi almadılar ve sürekli sorun yaratırlar ama eşim ailesinden kopmaz önemli olan eşin değer bilmesi bak seninki biliorr gerisi boşş umarım oyanın da eşi destekçisidir canım sıkılma üzülmee bebeğin sana hayat vericek bak görr kimseye ihtiyacın yok senin siz 3 kişilik mutlu bır aile olucaksınız allahın izniylee :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

saol canım umarım oyaya eşi destek olur hiç arayıp sormayım bebek sevmeye gelmeleride doğru değil gibi geliyor bana bazen diyorum hepsini kovucaksın defolun gidin diye ama eşimle aram açılr ne yapıym

Kızlar bebeğim 1.621 g olmuşşş dr. el uyuşmalarım ve agrılarım içinde ilaç verdi.. vucudum cok fazzla şişti.. dr. tansıyonu takıp et yuksek oldugu an hıc bekleme dr. git dedi... şişmeyle birlikte yuksek tansıyon sorun oluyormuş ALLAH korusun ..

evet karataşı tavsiye ediyolar yakamozcum, benimde daha belli değil nerde yapıcağım, bikaç haftaya belli olur sanırım.. izmire gelicek olman çok güzel, burda havalar mükemmel, bol bol yürüyüşünüde yaparsın burda sahilde doğumuna kadar

angelcim çok haklısın sevgi emek ister ama onlar bu ilgisizlerinin farkında bile değillerdirki, belliki onlar için normal olan bu malesef.. en iyisi hiç beklentiye girmemek ama çok zor buda.. sen kendine bunları dert etme canım, eşine bak, allah aile mutluluğunuzu bozmasın hiç.. en önemlisi o

saol canım umarım oyaya eşi destek olur hiç arayıp sormayım bebek sevmeye gelmeleride doğru değil gibi geliyor bana bazen diyorum hepsini kovucaksın defolun gidin diye ama eşimle aram açılr ne yapıym

yani şimdi düşünüyorumda ben oyanın yerinde olsam benı bu duruma getireni inan kaovardım herhalde umarım eşide oyanın tarafındadır .. düşünsene kızı doğum yaptıracak kadar strese soktular birde hastaneye gidicekler ayy yolarım herhaldee nasıl hesap vericekler allaha merak ediorumm

ben bu insanları anlayamıyorum gerçekten bu mucizevi şey bile onların içindeki sevgiyi çıkaramıyo mu yani böle kayınvalide olsun görümce olsun yada kendi akrabaların olsun ne biliyim nası bişe bu Allaha şükür benim böle bi sorunum yok hepsi çok destekler

ben bu insanları anlayamıyorum gerçekten bu mucizevi şey bile onların içindeki sevgiyi çıkaramıyo mu yani böle kayınvalide olsun görümce olsun yada kendi akrabaların olsun ne biliyim nası bişe bu Allaha şükür benim böle bi sorunum yok hepsi çok destekler

kızlar bu hamilelikte her şeyi kafama takar oldum hormonlardanmıdır nedir düşünüyorumda herkez diyor babandır işte babamı aradım hamileliğimin başında 7 ay önce bizim bebeğimiz olucak dedim diyoki bana bu zamanda çocuk yapmak akıl karı değil şimdiki aklım olsa hiç çocuk yapmazdım bir dahada 7 aydır aramadı ne tuaf ya sonra bir şey yapsan kötü evlat diye arkandan konuşurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…