benim bebeğimde tersmiş o yüzden sağ kaburgamın altına çok ağrı yapıyor kafasını dayıyor sanırım
inşallah duzelirler
32.haftamdaydım canım, kilosuna iyi dedi, ondan 2 hafta önce yine gitmiştim 1600 civarıydı, dr.um 1900 falan olmuştur demişti, 2000 çıkınca çok iyi dedi. boyunada normal dedi, artık boyu daha yavaş uzarmış kilosu artarmış , böyle giderse 3400 de falan doğarmış.
inşallah bide ben yeni üye olduğum için yeni msj varmı diye hep sayfayı yenileyip bakıyorum başka bi yöntemi varmı acaba
forum sıtes olduğu için kolay bi yöntemi yok canım.bende surekli F5 yapıyorum :)
benim bebeğimde tersmiş o yüzden sağ kaburgamın altına çok ağrı yapıyor kafasını dayıyor sanırım
sevgili arkadaşlarım benimde kimsem yok eşimden başka hamileliğimin başlarında sizlerle tanıştım ailem sizler oldunuz hiç arayanım soranım olmadı hep bilgisayar başında sıkıntılarımı atlattım eşimin aileside benim ailemde birbirinden kopuk öyle bağlı aileler değiliz şans ne yapalım hamileliğim boyunca yardımcı olan olmadı yada bir eksik varmı diyen görümcem eltim eşimin erkerk kardeşi aramadı benim kızkardeşimde pek ilgilenmedi şimdi oya arkadaşımızda sıkıntıdan erken doğum yapmış ilk üç ay düşük tehlikem vardı yemeyi eşim yaptı oda hep aynı menü makarna yanına et başka bir şey yapmayı bilmezyinede sağ olsun görümce elti kayın peder 1 kez dahi aramadı kızkardeşim aradığında hep kendi sıkıntılarını anlattı birde her konuda bana yardım etmesi gereken eşimmiş öyle nasihat verdi maddi manevi yardım zorunluluğu yokmuş onun şimdi allah nasip ederse bebeğim olduğunda insanlar görmek istediğinde nasıl tutum sergilemek gerekir hiç ilgilenmeyip bebeği sevmek haklarımı diyorum bu konuda yardım edin lütfen
Canım aynen dediğin gibi bebek kafasını dayıyor ben 3-4haftadır çekiyorum bu ağrıyı ve son zamanlarda sağ kaburgamın altında resmen kafası çıkıyor yuvarlak eşim bile hissediyor Allah kolaylık versin canım
sevgili arkadaşlarım benimde kimsem yok eşimden başka hamileliğimin başlarında sizlerle tanıştım ailem sizler oldunuz hiç arayanım soranım olmadı hep bilgisayar başında sıkıntılarımı atlattım eşimin aileside benim ailemde birbirinden kopuk öyle bağlı aileler değiliz şans ne yapalım hamileliğim boyunca yardımcı olan olmadı yada bir eksik varmı diyen görümcem eltim eşimin erkerk kardeşi aramadı benim kızkardeşimde pek ilgilenmedi şimdi oya arkadaşımızda sıkıntıdan erken doğum yapmış ilk üç ay düşük tehlikem vardı yemeyi eşim yaptı oda hep aynı menü makarna yanına et başka bir şey yapmayı bilmezyinede sağ olsun görümce elti kayın peder 1 kez dahi aramadı kızkardeşim aradığında hep kendi sıkıntılarını anlattı birde her konuda bana yardım etmesi gereken eşimmiş öyle nasihat verdi maddi manevi yardım zorunluluğu yokmuş onun şimdi allah nasip ederse bebeğim olduğunda insanlar görmek istediğinde nasıl tutum sergilemek gerekir hiç ilgilenmeyip bebeği sevmek haklarımı diyorum bu konuda yardım edin lütfen
inan kocan iyi olduktan sonra herkez boş ben sabahtan beri oya için dua ediorumm inşallah eşi destekçisidir die sende hiç üüzlme canım önmli olan sen bebeğin ve eşin maşallah size bnmde kayınvailmler bişi almadılar ve sürekli sorun yaratırlar ama eşim ailesinden kopmaz önemli olan eşin değer bilmesi bak seninki biliorr gerisi boşş umarım oyanın da eşi destekçisidir canım sıkılma üzülmee bebeğin sana hayat vericek bak görr kimseye ihtiyacın yok senin siz 3 kişilik mutlu bır aile olucaksınız allahın izniylee :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Maşallah canım Allahım sağlıklı sıhtli kucağına almak nasip etsin herşey hep düzgün gider inşallah bu arada ben haftaya çarşamba yola çıkıyorumm İzmire inşallah korkuyorum yolda sancım falan tutarmı diye ama başka çaremde yok hayırlısı olsun Karataş hastanesine gidicem gelir gelmez anneme herkes tavsiye ediyomuş çok iyiymiş bakalım artık ayrıca bizim sigortada geçiyor orda
saol canım umarım oyaya eşi destek olur hiç arayıp sormayım bebek sevmeye gelmeleride doğru değil gibi geliyor bana bazen diyorum hepsini kovucaksın defolun gidin diye ama eşimle aram açılr ne yapıym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?