2010 Temmuz Anneleri : )

babanda olsa insanları anlamak gerçekten çok zor arasan aramadın derdi aradın moralini bozmuş nası yaranılır bunlara acaba:bbo:

canım benm neden öyle olduklarına anlam veremedım ama sıkma canını bebkler herşeyden daha önemli inan bana boşverrr

hayatımın mucizesi diye seviyorum,içimde besliyorum,büyütüyorum şimdiye kadar bir çok zorluklar atlattım ama dahası da var biliyorum
hayata tutunmak bir insan yetiştirmek zor ama çok şükür iyi ki var meleğim,canımdan can oluşturan minik prensesim
canım arkadaşım kim ne derse desin sen minik emanetini sevgi ile büyüt
doğrularda yetiştir insan olsun
kimse aramadı ilgilenmedi diye üzülme RABBİN seninle sen şürettikçe...
Meleğine de kendine de cici bak opuyorumnanaktan

esm_ckr -fulik arkadaşlarım bazı insanlar bu aile yönünden şanslı doğar el üstünde tutulur birde bizim gibi aile bağı olmayan şanssız insanlar var çevrenizde aileniz size iyi davranıyorsa kıymetini bilin cidden bana iyi olan tek eşim oldu oda bir şans insan istiyorki herkez iyi olsun ama insanları değiştirmek kendi elimizde değil eskiden çok fedakardım hem kendi aileme hem eşimin ailesine ama iyilik tek taraflı olmuyor hep senden birşeyler gidiyor şimdi bende hayatımın kıymetini bilicem

çok şükür bizimkiler çok hevesli.arar sorar kayınvalidem de sürekli.Eşinin ailesiyle sıkıntı yaşayanlara Allah yardım etsin.zor bi durum.
ben haftaya Elazığa gidice memleketime..kayınvalideme söylemedik hala doğumda annemlerde kalacağımı. kendisinin evinde kalmamı isticek muhtemelen kayınvalidem.gidince sölicez bakalım bi sorun çıkarmaz inş.şimdiden stresliyim ben de bu yüzden sorun çıkmasın doğum öncesi diye.bakalım..hayırlısı..

saol canım benim insanlar nasıl böyle olabiliyo ben anlamıyorum 25 yaşında erkek kardeşim var bakkala bile göndermeye kıyamam geç kalsa birşeymi oldu diye kara kara düşünürüm

senin ailenmiş onun aileymiş hepsi bi yana sen eşin ve çocuğunla bi aile olucaksın yapılan iyiliklerle mutlu ol ama üzücü şeyleri hiç kafana takma bence unutmaki karnında taşıdığın o mucize senin ruh halinle şekil alıyo sen mutsuzsan oda mutsuzdur sen mutluysan oda mutlu yerimseniben

saol canım arkadaşım haklısın bebişleri üzmeye hakkımız yok

arkadaşlar ben 29. haftada kontrole gitmiştim.bebeğin kafası yukardaydı hala. ama doktorum doğum şeklini belirlemek için daha erken dedi.son ay döner dedi. bazılarınızın 29.haftada dönmüş bebkler maşallah.benim bu cmrt. kontrol var. bakalım dönmüşmü paşam:)

allah sağlığını versin bebişinin canım benimkide 28 hafta yukarıda sanırım çünki tekmeler aşağıdan hissediyorum birde kayınvalidenler konusunda çok kıskançlık oluyor kızkardeşimin bebeği olduğunda tek ben gitmiştim beni bile çok kıskandılar bu bebek olayları çok değişik oluyor ortalık karışıyor kıskançlıklar falan olan anneye oluyor tabi sonunda

siz canım bebeğin eksiklerini tamamladınızmı biz tamamladık yavaş yavaş yıkasammı diyorum bende

bebeğin bi eksiği kalmadı ama bende daha yıkamadım aslında yavaş yavaş yıkayıp hazırlamak lazım heran süpriz yapabilirler hiç belli olmuyo napıcakları

kızlar meraba, ben ancak akşamları girebiliyorum ama akşamları kimse girmiyor heralde. oyanın bebeği olmuş. ben bir yandan şaşırdım ama bir yandan da sadece 3 gün kğvezde kalması iyi bişey. demek ki bebeklerimiz artık tamamlandı. gerçi oya benden 2 hafta önde galiba ama gene de yani doğdukları zaman az bir müdahaleyle yaşıyolar. oyacım kısmeti böyleymiş demek ki ben de erken doğmuşum 33 haftalık doğmuşum ama bak turp gibiyim sen hiçbişeye canını sıkma herşey yoluna girer.

Kızlar merhaba bz geldik hem iyi hemde kötü haberim var
Oğlum 982 gr olmuş.Haftamız 2 gün geriden gidiyordu hep ama bu sefer sadece 1 gün geriden çıktı.Kilosunu sordum "ıı haftasına göre normal" dedi.Foto vermedi bu sefer :1closedeyes:
Dr a gittik o hafta sonu gelen su gibi akıntıymış ama kızdı neden aramadın ya da gelmedin diye sen hala pazarda geziyorsun dedi belime sancı girmesi sanırım psikolojik kan,idrar testi yapıldı.Nst ye aldılar kasılma felan yok dedi karnım çok aşaıda değilmiş düşündüğümüz şeylerden dolayı erken doğum yokmuş.Erken doğum genetik mi dedim babaannemizde 7 aylık doğmuş dedim yok öyle bişi dedi.
Fakat aşağıdan muayene etti çok fazla mantar çıktı kızlar korktum,hamilelikte çok sık karşılaşıoruz bu durumlarla dedi çıkan mantara da test yaptı çubuk gibi bişiyle renk değiştirdi o kısmını pek anlamadım Ama tahlih sonuçlarımda idrarımda kum çıktı bol bol su içeceksin dedi.
Ve enfeksiyon riski çıktı sınırdaymış çarşamba geleceksin dedi fitil ve antibiyotik verdi.Tekrar tahlil yapılacak ve enfeksiyon çıkarsa Cerrahpaşa,medicana,medikal park ve bikaç tane daha hastane ismi verdi seni fakülteye yollucaz dedi.Hastaneye yatacakmışım kontrol altında tutulacakmışım.Oralarda erken doğan yoğun bakım üniteleri var dedi.Akciğer geliştirici iğne vs yapılacakmış.Tabi çarşamba günü tahlilimde enfeksiyon çıkarsa...
İstersen şimdi yatıralım ama şuan gerek görmüyorum dedi.
Öyle işte moralim bozuk sadece bebişim yerinden gayet memnun ona seviniyorum ama enfeksiyon sınırda tahlilde çıkarsa İstanbul yolu gözükecek bize.imdi doğarsa yaşamaz dedi.30 haftadan sonra yaşam şansı var ama çok düşük dedi.
Allah ım bol bol dua edicem başka yapabileceğim bişi yok şuanda... mafoldumben
Babamız çökmüş durumda çok morali bozuldu.Kayınvalidem yanımda ağlıyodu neredeyse görmemek için yukarı çıktım

canım ya inşallah enfeksiyon çıkmaz,bebeğini tam zamanında alırsın kucağına.üzme kendini biliyosun stres erken doğum sebebi. bak oya can sıkıntısından erken doğum yapmış.Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.dualarım seninle ve tüm anne adaylarıyla..

valla enfeksiyon olunca antibiyotik veriyolar neden erken doğum riski yaratıyomuş ki . anlamadım neden hasteneye filan yatman gerektiiğini.mantar olunca erken doğum mu oluyomuş. yani benim bildiğim rahim ağzı sağlamsa erken doğum olmaz mantar da iyileştirilir . ama bilemem tabi doktorun ne diyosa odur. geçmiş olsun. kötü düşünme.istanbulda haleder gönderirler seni eve.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…