kızlar bu hamilelikte her şeyi kafama takar oldum hormonlardanmıdır nedir düşünüyorumda herkez diyor babandır işte babamı aradım hamileliğimin başında 7 ay önce bizim bebeğimiz olucak dedim diyoki bana bu zamanda çocuk yapmak akıl karı değil şimdiki aklım olsa hiç çocuk yapmazdım bir dahada 7 aydır aramadı ne tuaf ya sonra bir şey yapsan kötü evlat diye arkandan konuşurlar
kızlar bu hamilelikte her şeyi kafama takar oldum hormonlardanmıdır nedir düşünüyorumda herkez diyor babandır işte babamı aradım hamileliğimin başında 7 ay önce bizim bebeğimiz olucak dedim diyoki bana bu zamanda çocuk yapmak akıl karı değil şimdiki aklım olsa hiç çocuk yapmazdım bir dahada 7 aydır aramadı ne tuaf ya sonra bir şey yapsan kötü evlat diye arkandan konuşurlar
hayatımın mucizesi diye seviyorum,içimde besliyorum,büyütüyorum şimdiye kadar bir çok zorluklar atlattım ama dahası da var biliyorum
hayata tutunmak bir insan yetiştirmek zor ama çok şükür iyi ki var meleğim,canımdan can oluşturan minik prensesim
canım arkadaşım kim ne derse desin sen minik emanetini sevgi ile büyüt
doğrularda yetiştir insan olsun
kimse aramadı ilgilenmedi diye üzülme RABBİN seninle sen şürettikçe...
Meleğine de kendine de cici bak opuyorumnanaktan
esm_ckr -fulik arkadaşlarım bazı insanlar bu aile yönünden şanslı doğar el üstünde tutulur birde bizim gibi aile bağı olmayan şanssız insanlar var çevrenizde aileniz size iyi davranıyorsa kıymetini bilin cidden bana iyi olan tek eşim oldu oda bir şans insan istiyorki herkez iyi olsun ama insanları değiştirmek kendi elimizde değil eskiden çok fedakardım hem kendi aileme hem eşimin ailesine ama iyilik tek taraflı olmuyor hep senden birşeyler gidiyor şimdi bende hayatımın kıymetini bilicem
senin ailenmiş onun aileymiş hepsi bi yana sen eşin ve çocuğunla bi aile olucaksın yapılan iyiliklerle mutlu ol ama üzücü şeyleri hiç kafana takma bence unutmaki karnında taşıdığın o mucize senin ruh halinle şekil alıyo sen mutsuzsan oda mutsuzdur sen mutluysan oda mutlu yerimseniben
arkadaşlar ben 29. haftada kontrole gitmiştim.bebeğin kafası yukardaydı hala. ama doktorum doğum şeklini belirlemek için daha erken dedi.son ay döner dedi. bazılarınızın 29.haftada dönmüş bebkler maşallah.benim bu cmrt. kontrol var. bakalım dönmüşmü paşam:)
herkes gitti galiba
siz canım bebeğin eksiklerini tamamladınızmı biz tamamladık yavaş yavaş yıkasammı diyorum bende
maşallah oğlunahep böyle sürsün dilerim vaktinde sağlıkla alırsın bebişini kucağına
Kızlar merhaba bz geldik hem iyi hemde kötü haberim var
Oğlum 982 gr olmuş.Haftamız 2 gün geriden gidiyordu hep ama bu sefer sadece 1 gün geriden çıktı.Kilosunu sordum "ıı haftasına göre normal" dedi.Foto vermedi bu sefer :1closedeyes:
Dr a gittik o hafta sonu gelen su gibi akıntıymış ama kızdı neden aramadın ya da gelmedin diye sen hala pazarda geziyorsun dedi belime sancı girmesi sanırım psikolojik kan,idrar testi yapıldı.Nst ye aldılar kasılma felan yok dedi karnım çok aşaıda değilmiş düşündüğümüz şeylerden dolayı erken doğum yokmuş.Erken doğum genetik mi dedim babaannemizde 7 aylık doğmuş dedim yok öyle bişi dedi.
Fakat aşağıdan muayene etti çok fazla mantar çıktı kızlar korktum,hamilelikte çok sık karşılaşıoruz bu durumlarla dedi çıkan mantara da test yaptı çubuk gibi bişiyle renk değiştirdi o kısmını pek anlamadım Ama tahlih sonuçlarımda idrarımda kum çıktı bol bol su içeceksin dedi.
Ve enfeksiyon riski çıktı sınırdaymış çarşamba geleceksin dedi fitil ve antibiyotik verdi.Tekrar tahlil yapılacak ve enfeksiyon çıkarsa Cerrahpaşa,medicana,medikal park ve bikaç tane daha hastane ismi verdi seni fakülteye yollucaz dedi.Hastaneye yatacakmışım kontrol altında tutulacakmışım.Oralarda erken doğan yoğun bakım üniteleri var dedi.Akciğer geliştirici iğne vs yapılacakmış.Tabi çarşamba günü tahlilimde enfeksiyon çıkarsa...
İstersen şimdi yatıralım ama şuan gerek görmüyorum dedi.
Öyle işte moralim bozuk sadece bebişim yerinden gayet memnun ona seviniyorum ama enfeksiyon sınırda tahlilde çıkarsa İstanbul yolu gözükecek bize.imdi doğarsa yaşamaz dedi.30 haftadan sonra yaşam şansı var ama çok düşük dedi.
Allah ım bol bol dua edicem başka yapabileceğim bişi yok şuanda... mafoldumben
Babamız çökmüş durumda çok morali bozuldu.Kayınvalidem yanımda ağlıyodu neredeyse görmemek için yukarı çıktım
Kızlar merhaba bz geldik hem iyi hemde kötü haberim var
Oğlum 982 gr olmuş.Haftamız 2 gün geriden gidiyordu hep ama bu sefer sadece 1 gün geriden çıktı.Kilosunu sordum "ıı haftasına göre normal" dedi.Foto vermedi bu sefer :1closedeyes:
Dr a gittik o hafta sonu gelen su gibi akıntıymış ama kızdı neden aramadın ya da gelmedin diye sen hala pazarda geziyorsun dedi belime sancı girmesi sanırım psikolojik kan,idrar testi yapıldı.Nst ye aldılar kasılma felan yok dedi karnım çok aşaıda değilmiş düşündüğümüz şeylerden dolayı erken doğum yokmuş.Erken doğum genetik mi dedim babaannemizde 7 aylık doğmuş dedim yok öyle bişi dedi.
Fakat aşağıdan muayene etti çok fazla mantar çıktı kızlar korktum,hamilelikte çok sık karşılaşıoruz bu durumlarla dedi çıkan mantara da test yaptı çubuk gibi bişiyle renk değiştirdi o kısmını pek anlamadım Ama tahlih sonuçlarımda idrarımda kum çıktı bol bol su içeceksin dedi.
Ve enfeksiyon riski çıktı sınırdaymış çarşamba geleceksin dedi fitil ve antibiyotik verdi.Tekrar tahlil yapılacak ve enfeksiyon çıkarsa Cerrahpaşa,medicana,medikal park ve bikaç tane daha hastane ismi verdi seni fakülteye yollucaz dedi.Hastaneye yatacakmışım kontrol altında tutulacakmışım.Oralarda erken doğan yoğun bakım üniteleri var dedi.Akciğer geliştirici iğne vs yapılacakmış.Tabi çarşamba günü tahlilimde enfeksiyon çıkarsa...
İstersen şimdi yatıralım ama şuan gerek görmüyorum dedi.
Öyle işte moralim bozuk sadece bebişim yerinden gayet memnun ona seviniyorum ama enfeksiyon sınırda tahlilde çıkarsa İstanbul yolu gözükecek bize.imdi doğarsa yaşamaz dedi.30 haftadan sonra yaşam şansı var ama çok düşük dedi.
Allah ım bol bol dua edicem başka yapabileceğim bişi yok şuanda... mafoldumben
Babamız çökmüş durumda çok morali bozuldu.Kayınvalidem yanımda ağlıyodu neredeyse görmemek için yukarı çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?