valla enfeksiyon olunca antibiyotik veriyolar neden erken doğum riski yaratıyomuş ki . anlamadım neden hasteneye filan yatman gerektiiğini.mantar olunca erken doğum mu oluyomuş. yani benim bildiğim rahim ağzı sağlamsa erken doğum olmaz mantar da iyileştirilir . ama bilemem tabi doktorun ne diyosa odur. geçmiş olsun. kötü düşünme.istanbulda haleder gönderirler seni eve.
valla enfeksiyon olunca antibiyotik veriyolar neden erken doğum riski yaratıyomuş ki . anlamadım neden hasteneye filan yatman gerektiiğini.mantar olunca erken doğum mu oluyomuş. yani benim bildiğim rahim ağzı sağlamsa erken doğum olmaz mantar da iyileştirilir . ama bilemem tabi doktorun ne diyosa odur. geçmiş olsun. kötü düşünme.istanbulda haleder gönderirler seni eve.
Kızlar merhaba bz geldik hem iyi hemde kötü haberim var
Oğlum 982 gr olmuş.Haftamız 2 gün geriden gidiyordu hep ama bu sefer sadece 1 gün geriden çıktı.Kilosunu sordum "ıı haftasına göre normal" dedi.Foto vermedi bu sefer :1closedeyes:
Dr a gittik o hafta sonu gelen su gibi akıntıymış ama kızdı neden aramadın ya da gelmedin diye sen hala pazarda geziyorsun dedi belime sancı girmesi sanırım psikolojik kan,idrar testi yapıldı.Nst ye aldılar kasılma felan yok dedi karnım çok aşaıda değilmiş düşündüğümüz şeylerden dolayı erken doğum yokmuş.Erken doğum genetik mi dedim babaannemizde 7 aylık doğmuş dedim yok öyle bişi dedi.
Fakat aşağıdan muayene etti çok fazla mantar çıktı kızlar korktum,hamilelikte çok sık karşılaşıoruz bu durumlarla dedi çıkan mantara da test yaptı çubuk gibi bişiyle renk değiştirdi o kısmını pek anlamadım Ama tahlih sonuçlarımda idrarımda kum çıktı bol bol su içeceksin dedi.
Ve enfeksiyon riski çıktı sınırdaymış çarşamba geleceksin dedi fitil ve antibiyotik verdi.Tekrar tahlil yapılacak ve enfeksiyon çıkarsa Cerrahpaşa,medicana,medikal park ve bikaç tane daha hastane ismi verdi seni fakülteye yollucaz dedi.Hastaneye yatacakmışım kontrol altında tutulacakmışım.Oralarda erken doğan yoğun bakım üniteleri var dedi.Akciğer geliştirici iğne vs yapılacakmış.Tabi çarşamba günü tahlilimde enfeksiyon çıkarsa...
İstersen şimdi yatıralım ama şuan gerek görmüyorum dedi.
Öyle işte moralim bozuk sadece bebişim yerinden gayet memnun ona seviniyorum ama enfeksiyon sınırda tahlilde çıkarsa İstanbul yolu gözükecek bize.imdi doğarsa yaşamaz dedi.30 haftadan sonra yaşam şansı var ama çok düşük dedi.
Allah ım bol bol dua edicem başka yapabileceğim bişi yok şuanda... mafoldumben
Babamız çökmüş durumda çok morali bozuldu.Kayınvalidem yanımda ağlıyodu neredeyse görmemek için yukarı çıktım
sekerler cuma günü hafif pembe kahve karışımı 2 damla kadar bir akıntım oldu .doktorumu aradım gel dedi.nst ya bagladılar ultrasonda hem karından hemde aşagıdan baktılar sorun yok dedi.bebişim oldukca haraketli biraz dinlendim simdi daha iyiyim.
Mantar ve enfeksiyon erken doğuma neden olur.Çünkü rahim ağzının erken açılmasına ya da erken mebran rüptürüne neden olur yani sular erken gelir,Allah korusun bebek susuz kalınca ya ölür ya da erken doğar,doğrultulur veya..
ama dr un 28 haftalık bebek yaşamaz demesi çok saçma olmuş..hiç görmemiş sanırım..gitsin bir yeni doğan yoğun bakım ünitelerine..bu sitede bile bir sürü 28 haftalık hatta 26 haftalık doğumla yaşayan bebişler var..hatta benim girdiğim ikiz anneleri sitesinde 26 haftalık doğan oğulları şu an 8 yaşında ve cin gibiler maşallah..
akciğer geliştirici iğneyi ihmal etme sakın...
plesantamın konumu ve yeri için iyi dedi .rahim agzı kalınlıgıda normal dedi.Canım plesantan ne durumda dr ne dedi ? benimkiler de çok hareketli dr. öyle dedi..ama proluton yaptırıyorum ve 34. haftaya dek devam edicek..kullanmasam kesin bende de kanama olur..
Bizim burada erken doğan yoğun bakım ünitesi felan yok ondan dedi heralde.CADIARZU
Seni fakülteye yollarız diye istanbul a.Aaa evet söyledi akciğer geliştirici iğne felan bahsetti ama en kötü ihtimal olarak.
Şuan sayenizde iyiyim.Şu avon,oriflame genital bölge temizleycileri var ya onlardan alsam faydası olur mu acaba :uhm: sormayı unuttum dr a
Canım bence de üniversite hastanesine gitsen iyi olur.ama akciğer geliştirici iğneyi sakın sakın ihmal etme.gerekirse başka dr a daha görün..bende de zaman zaman enfeksiyon tekrarlanıyor..agumentin 1000 lik kullanıyorum şu an..bol su içiyorum ayrıca..izmir sıcağı da suyu bol içirir zaten..kaydirigubbakcemile3Bizim burada erken doğan yoğun bakım ünitesi felan yok ondan dedi heralde.CADIARZU
Seni fakülteye yollarız diye istanbul a.Aaa evet söyledi akciğer geliştirici iğne felan bahsetti ama en kötü ihtimal olarak.
Şuan sayenizde iyiyim.Şu avon,oriflame genital bölge temizleycileri var ya onlardan alsam faydası olur mu acaba :uhm: sormayı unuttum dr a
plesantamın konumu ve yeri için iyi dedi .rahim agzı kalınlıgıda normal dedi.
Bana da fitil verdi 2 ay önce vermişti aynısı Gyno-lomexin ve antibiyotik Aksef 500 mg.Canım bence de üniversite hastanesine gitsen iyi olur.ama akciğer geliştirici iğneyi sakın sakın ihmal etme.gerekirse başka dr a daha görün..bende de zaman zaman enfeksiyon tekrarlanıyor..agumentin 1000 lik kullanıyorum şu an..bol su içiyorum ayrıca..izmir sıcağı da suyu bol içirir zaten..kaydirigubbakcemile3
slm arkadaşlar banada doktor plasenta duvara yakın falan diye bişeyler demişti tam olarak ne oldunu bilmiyorum bilgisi olan var mı
bebeğin plesantası zaten rahim duvarına yapışık olur.başka bir şeyi mi kastetti ki doktorun anlamadım canım.
Hımm kimbilir kastettetiği neydi..Allah sağlıkla kucaklamak nasi etsin hepimize :Saruboceq:bilmiyorum ki ilk defa 3 boyutlu görüyodum oğluşumu heycandan ona hiç odaklanmadım sormadım yani ama normalde böle olanlar zor doğum yapar ama sen zayıfsın rahat olur falan dedi
Bana da fitil verdi 2 ay önce vermişti aynısı Gyno-lomexin ve antibiyotik Aksef 500 mg.
Off ftil kullanmak çok canımı acıtıyor ama napalım yeterki oğluma bişi olmasın.
Oğlum uslu maaşallah işte annesinin kukusu sorun çıkarıo işte kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?