2010 Temmuz Anneleri : )

doğum yapan arkadaşım allah analı babalı büyütsün. korkacak bişey yok moralini yüksek tut. bebişini gorünce unutursun herşeyi. neyseki durumunuz iyiymiş. daha da iyi olacaksınız.

Çok saolun kızlar.
Benim akıntım 1-2 aydır vardı fitil vermişti mantar olabilir hamillelikte görüyoruz demişti mantar baya çıktı içi dolu dedi olabilir dedi ama işte enfeksiyon sınırda çıkınca en kötü ihtimal olarak söyledi.Çarşamba bakıcaz inşallah tahlil yapılacak enfeksiyon risk oluşturacak kadar çıkmaz inşallah.

eğer enfeksiiyon ileri düzeydeyse erken doğumu tetikliyormuş.ama mantar hakkında benim de bilgim yok

canım bendede vardo o sorun ama fitilden sonra düzeldi herşey..burdaki doktorum çok iyi.istersen edirneye gel bide benim doktoruma görün.ondan sonra karar ver.edirne yakın nasıl olsa..cok tecrübeli cok samimi ve cok pozitif bir doktor..eğer okey dersen iletişime geçelim gerekirse ben götürürüm seni hastaneye

Mantar ve enfeksiyon erken doğuma neden olur.Çünkü rahim ağzının erken açılmasına ya da erken mebran rüptürüne neden olur yani sular erken gelir,Allah korusun bebek susuz kalınca ya ölür ya da erken doğar,doğrultulur veya..
ama dr un 28 haftalık bebek yaşamaz demesi çok saçma olmuş..hiç görmemiş sanırım..gitsin bir yeni doğan yoğun bakım ünitelerine..bu sitede bile bir sürü 28 haftalık hatta 26 haftalık doğumla yaşayan bebişler var..hatta benim girdiğim ikiz anneleri sitesinde 26 haftalık doğan oğulları şu an 8 yaşında ve cin gibiler maşallah..
akciğer geliştirici iğneyi ihmal etme sakın...

enfeksiyonun da mantarın da çaresi var ama genelde hastaneye yatırıyor dr lar ..erken mudahale ile bebeklerin hayatı kurtarılabilsin diye.

sekerler cuma günü hafif pembe kahve karışımı 2 damla kadar bir akıntım oldu .doktorumu aradım gel dedi.nst ya bagladılar ultrasonda hem karından hemde aşagıdan baktılar sorun yok dedi.bebişim oldukca haraketli biraz dinlendim simdi daha iyiyim.

bu arada arkadaslar cumartesi alışverişin bir kısmını hallettim eminönünde havuzlu hana gittim orada bebek sekeri 50 adet ve kapı süsü kapı tülü altın yastığı sepeti kampanya yapmışlar 100 tl idi.heber vereyim dedim..

Canım plesantan ne durumda dr ne dedi ? benimkiler de çok hareketli dr. öyle dedi..ama proluton yaptırıyorum ve 34. haftaya dek devam edicek..kullanmasam kesin bende de kanama olur..

Bizim burada erken doğan yoğun bakım ünitesi felan yok ondan dedi heralde.CADIARZU
Seni fakülteye yollarız diye istanbul a.Aaa evet söyledi akciğer geliştirici iğne felan bahsetti ama en kötü ihtimal olarak.
Şuan sayenizde iyiyim.Şu avon,oriflame genital bölge temizleycileri var ya onlardan alsam faydası olur mu acaba :uhm: sormayı unuttum dr a

seker önce geçmş olsun sen yinede doktorun dediklerini kullan onların etkisi nasıl olur bilinmez hiç riske girme. kendini üzme ilaçlarını düzenli kullan yeter stress herseyi hızlandırır biraz daha sakin ol.

Canım bence de üniversite hastanesine gitsen iyi olur.ama akciğer geliştirici iğneyi sakın sakın ihmal etme.gerekirse başka dr a daha görün..bende de zaman zaman enfeksiyon tekrarlanıyor..agumentin 1000 lik kullanıyorum şu an..bol su içiyorum ayrıca..izmir sıcağı da suyu bol içirir zaten..kaydirigubbakcemile3
plesantamın konumu ve yeri için iyi dedi .rahim agzı kalınlıgıda normal dedi.

Oh o zaman sorun yok fazla..Ama kendini yorma bari.Hemşireymişsin de,yoruluyorsundur oldukça..bebiş çok hareketli olunca plesantada da yer yer minik kanamalar olabiliyormuş..

slm arkadaşlar banada doktor plasenta duvara yakın falan diye bişeyler demişti tam olarak ne oldunu bilmiyorum bilgisi olan var mı

Bana da fitil verdi 2 ay önce vermişti aynısı Gyno-lomexin ve antibiyotik Aksef 500 mg.
Off ftil kullanmak çok canımı acıtıyor ama napalım yeterki oğluma bişi olmasın.
Oğlum uslu maaşallah işte annesinin kukusu sorun çıkarıo işte kaydirigubbakcemile3

slm arkadaşlar banada doktor plasenta duvara yakın falan diye bişeyler demişti tam olarak ne oldunu bilmiyorum bilgisi olan var mı

bebeğin plesantası zaten rahim duvarına yapışık olur.başka bir şeyi mi kastetti ki doktorun anlamadım canım.belki plesanta arka duvarda ya da ön yüzde gibi birşeyler söylediyse o aklında kalmıştır..yani plesantanın rahim duvarında yerleştiği yeri söylemiştir sanırım.

bebeğin plesantası zaten rahim duvarına yapışık olur.başka bir şeyi mi kastetti ki doktorun anlamadım canım.

bilmiyorum ki ilk defa 3 boyutlu görüyodum oğluşumu heycandan ona hiç odaklanmadım sormadım yani ama normalde böle olanlar zor doğum yapar ama sen zayıfsın rahat olur falan dedi

bilmiyorum ki ilk defa 3 boyutlu görüyodum oğluşumu heycandan ona hiç odaklanmadım sormadım yani ama normalde böle olanlar zor doğum yapar ama sen zayıfsın rahat olur falan dedi
Hımm kimbilir kastettetiği neydi..Allah sağlıkla kucaklamak nasi etsin hepimize :Saruboceq:

ben de kullandım fitil.hamilelikte tekrarlayabiliyor enfeksiyon..1 kez yaptırdım bende yok bir daha tahlile gerek yok demekle olmuyor..benim de hamileliğin başında yoktu ama oluyor işte ara ara..ihmal etmeyelim arkadaşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…