2010 Temmuz Anneleri : )

kizlar dogum dersleri var burada hastanede, bugun esimle katildik cok faydali bilgiler vardi 2 pazartesi daha katilacagiz.Hatirladiklarimi sizinle de paylasmak istedim, bircogunu mutemelen biliyorsunuzdur
**Hergun mutlaka yuruyus yapin(demistim dun bir arkadasimin bebegi yuzu yukarida dogmus diye yurumek bebegi dogru pozisyona koyuyormus) ve pelvis hareketi gunde 10 kez,
**ilk defa dogum yapacaklar kisilerin (tabii normal dogum) bircogu 41. ve 42 hafta da dogum yapiyorlarmis
**stresten erken dogum yapanlar da oluyormus hastane cantanizi 34. haftadan itibaren mutlaka hazir bulundurun diyor
**dogumdan sonraki (normal dogum) ilk iki gun cok fazla kanama oluyormus bunun icin buyuk pedlerden mutlaka yaninizda bulundurun, ve kanama 15 20gun devam ediyormus
*su her kadinda ayni sekilde gelmeyebilirmis bazilarinda cok fala bazilarinda cok az gelebilirmis
bebekleri emzirmek hem anneyi ileirdeki gogus kanseri ve rahim kanserinde koruyormus hem de bebeklerin sagligi acindan en iyi yontem

benimkisi bazen öle canımı acıtıyoki anneme diyorum ki çimcik atıyo galiba bana sıçrıyorum resmen uykudan bile uyandırıyo bazen
Ağustos annelerinden biri sormuş dr a çimdik meselesini sözde bebiş kordonu çekiyormuş.Ben dede oluyor :)

meraba kızlar nasılsınız ben anneler günü anne oldum.şimdi ayrınttılı yazamıyorum.oglum küveyzde cok kötüyüm.ama oglumun durumu cok iyi.ne olursunuz bana ogluma cok dua edin ihtiyacımız var

oyacigim cok sasirdim kez okudum yanlis mi anladim diye, oglunun durumun iyi olmasina cok sevindim umarim sen de en kisa zamanda iyilesirsin, ilk firsatta bize ayrintili yaz cok merak ettim nasil oldu.Dualarimiz seninle:Saruboceq:

benimkisi bazen öle canımı acıtıyoki anneme diyorum ki çimcik atıyo galiba bana sıçrıyorum resmen uykudan bile uyandırıyo bazen

benimki cimdik atmiyor ama asagiya dogru bir tekme atiyor hemen sicriyorum, canim yaniyor, bir arkadasimda bana tekmelerden hic canim yanmazdi dedi ben de niye oluyor diye dusunmustum, gerci her tekmde degil asagi dogru vurunca canim yaniyor

canım umarım enfeksiyon falan çıkmaz ama sen yinede ciğer geliştirici iğneyi yaptır ki önlemini almış ol. moralinide yüksek tut lütfen.

geçmiş olsun canım çok yorma kendini

kızlar selamlar
bugün çok korktuk
haftasonu çok yorulmuştum
bebeğim iki gün neredeyse hiç hareket etmedi
öyle korktum ki karar verdim mesaiden sonra gidecektim
ama dayanamadım hemen gittim bebişimin kalbi atıyor nst ye de bağladılar çok ağladım ama

Şimdi geçmişi okudum da kızlar neler olmuş böyle

Oyacığım çok geçmiş olsun
Artık bebeğin yanında takma artık kimseyi sıkı sıkı sarıl ona
artık hayatta en kıymetlin o
umarım eşin de gerekenleri yapar

benim bebeğimde tersmiş o yüzden sağ kaburgamın altına çok ağrı yapıyor kafasını dayıyor sanırım

benim de aynı şekilde canım
bebeğimiz ters duruyor ama doktor dönmeye çalışıyor dedi
geçen gittiğimizde çaprazımsı duruyordu
ama kaburgam acıyor benim de
sana tavsiye bol yürüyüş yapman ve bol su içmen
yani doktor bana öyle öyle dedi
inşallah işe yarar

ayyy canım bilirim çok fena oluyor insan bende yaşadım o beklemeden sonra ilk hareketini hissettiğimde dünya benim olmuştu

ayyy canım bilirim çok fena oluyor insan bende yaşadım o beklemeden sonra ilk hareketini hissettiğimde dünya benim olmuştu

zaten yaşamayan anlamaz canım
çok üzüldüm çok
iki gün neredeyse hiç hissetmedim
yaramaz oğlum ultrasona girer girmez hareket etti :1rolleyes:

Günaydın temmuz anneleri,

Zaman git gide azalmış.Ben de ağustos annesiyim hayırlısı ile. Hepinize hayırlı günler,hayırlı doğumlar diliyorum. ınşallah bebekleriniz vaktinde sağlıkla gelirler dünyaya.

Sağlıcakla kalın zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…