meraba kızlar nasılsınız ben anneler günü anne oldum.şimdi ayrınttılı yazamıyorum.oglum küveyzde cok kötüyüm.ama oglumun durumu cok iyi.ne olursunuz bana ogluma cok dua edin ihtiyacımız var
günaydın canımmGünaydınlar kızlar...
zemuszemus
Günaydın kızlar.
Bugün çok yorgun uyandım yaa.
Gözlerimin altında mor halkalar var.
Sırtım kopuyor.
Bide böle oturup kalktığım ilk anda ayağımda tuhaf bişi oluyo öffffffffffffff:((((((((((((((
Canım inanamıyorum yaa.
İlk bebişimiz geldi mi?
Ayyy tüylerim diken diken oldu.
Rabbim onu korusun sizlere bağışlasın.
Canım Allaha emanet olun.
İnşallah hemencik büyür yakışıklın.
Canım yaaaaaaaa.
Günaydın kızlar.
Bugün çok yorgun uyandım yaa.
Gözlerimin altında mor halkalar var.
Sırtım kopuyor.
Bide böle oturup kalktığım ilk anda ayağımda tuhaf bişi oluyo öffffffffffffff:((((((((((((((
günaydın canımm
yaa bende sağ ayağımdaa bazen yürürken bile oluyor ve durmak zorunda kalıyorumm çok şiddetlendi rabbim yardımcımız olsun:):) sn bu kadr şikayetçi değildin ne oldu sana son zmanlarda şeker depresif oldun
kızlar bebeğimin kilosu,haftasına göre normal ama bu aydan sonra daha hızlı kilo alması gerekiyormuş,bunun için beslenme programımı değiştirmek istiyorum, benden çok bebeğime neler yarar bilgisi olan var mı_?
cokacimcoook
Evet yaa benim çok iyi gidiyodu herşey kayınvalidemler bizde ondan herhalde:)))
Çarşamba gidiyolar düzelirim ben o zaman.
Beni stres ediyolar galiba onlar da vücuda yansıyo.
Ayy bi de demez mi doğumdan önce yardıma gelicem diye.
Sağolun gerek yok dedim.
Yardım dediği yemeği o yapıyo güya onu soy bunu doğra beni çırak gibi kullandıktan sonra ne anladım ki.
kızlar bebekleriniz gece saat kaçlarda hareketlendiğine dikkat edin çünkü doğduklarındada aynı saatelerde uyanacaklar delikafadulden
:) ay cnmm çok güldürdün benii :roflol::roflol: kaynanalar gelinleri çırak gibi görür zatenn :) iş yaprlar gibi görünüppp istekleri bitmez hiççç kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Gül anacım gül,ağlanacak halime gül:)))
Aman yok yaa klasik gelin - kaynana çekişmesi yaşıyoruz işte.
ama bana göre dewğil ben çok özgürüm kısıtlanmış gibi hissediyorum kendimi.
kızlar bebekleriniz gece saat kaçlarda hareketlendiğine dikkat edin çünkü doğduklarındada aynı saatelerde uyanacaklar delikafadulden
Günaydın kızlar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?