2010 Temmuz Anneleri : )

Günaydın Kızlarr ... Heycanla Oyadan Haber Varmı die girdim inşallah iyyidir meleğiylee :Saruboceq:

Günaydın kızlar.
Bugün çok yorgun uyandım yaa.
Gözlerimin altında mor halkalar var.
Sırtım kopuyor.
Bide böle oturup kalktığım ilk anda ayağımda tuhaf bişi oluyo öffffffffffffff:((((((((((((((

meraba kızlar nasılsınız ben anneler günü anne oldum.şimdi ayrınttılı yazamıyorum.oglum küveyzde cok kötüyüm.ama oglumun durumu cok iyi.ne olursunuz bana ogluma cok dua edin ihtiyacımız var

Canım inanamıyorum yaa.
İlk bebişimiz geldi mi?
Ayyy tüylerim diken diken oldu.
Rabbim onu korusun sizlere bağışlasın.
Canım Allaha emanet olun.
İnşallah hemencik büyür yakışıklın.
Canım yaaaaaaaa.

Günaydınlar kızlar...
zemuszemus
günaydın canımm
Günaydın kızlar.
Sırtım kopuyor.
Bide böle oturup kalktığım ilk anda ayağımda tuhaf bişi oluyo öffffffffffffff:((((((((((((((

yaa bende sağ ayağımdaa bazen yürürken bile oluyor ve durmak zorunda kalıyorumm çok şiddetlendi rabbim yardımcımız olsun:):) sn bu kadr şikayetçi değildin ne oldu sana son zmanlarda şeker depresif oldun

evet canm il bebeğimiz geldi ... oyacım çok sıkıntı stresten doğurmuşş sende kendını üzme artık sıkılmaaa tamam mıı bebeğine ve kendıne odaklann inşalah oyada bebişte çok iyiydir

Günaydın kızlar.
Sırtım kopuyor.

geçmiş olsun canım ben de geceleri çok rahat uyuyamaz oldum bir de tam gün ve yoğun bir tempoda çalışınca daha da zorlu geçiyor beden dinlenecek zamanı bulamıyor mirmirmirmir

kızlar bebeğimin kilosu,haftasına göre normal ama bu aydan sonra daha hızlı kilo alması gerekiyormuş,bunun için beslenme programımı değiştirmek istiyorum, benden çok bebeğime neler yarar bilgisi olan var mı_?
cokacimcoook

Evet yaa benim çok iyi gidiyodu herşey kayınvalidemler bizde ondan herhalde:)))
Çarşamba gidiyolar düzelirim ben o zaman.
Beni stres ediyolar galiba onlar da vücuda yansıyo.
Ayy bi de demez mi doğumdan önce yardıma gelicem diye.
Sağolun gerek yok dedim.
Yardım dediği yemeği o yapıyo güya onu soy bunu doğra beni çırak gibi kullandıktan sonra ne anladım ki.

linacım bende 33. haftamdayım ve bende aynı şeyi düşünüyorum.. yani ceviz ve badem şu dönem çok faydalıymış, zaten yiyosundur.. muzda bebeğe kilo aldırırmış, onuda 2 tane yiyorum ben günde.. balık yemekten bıktım artık çok yiyemiyorum malesef, ama sen bıkmadıysan bol bol ye bence canım özellikle somon balığı, yağlı ya çok faydalı..

:) ay cnmm çok güldürdün benii :roflol::roflol: kaynanalar gelinleri çırak gibi görür zatenn :) iş yaprlar gibi görünüppp istekleri bitmez hiççç kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar bebekleriniz gece saat kaçlarda hareketlendiğine dikkat edin çünkü doğduklarındada aynı saatelerde uyanacaklar delikafadulden

kızlar bebekleriniz gece saat kaçlarda hareketlendiğine dikkat edin çünkü doğduklarındada aynı saatelerde uyanacaklar delikafadulden

Yok yaaa bunu sölüyolar ama bana saçma geliyor.
Bebek şimdi suyun içinde kımıldasa duyuyoruz.
Normal yani her saatte hareket eder.
Ben ce bu hareketlerle doğumdan sonraki hallerin alakası olmaz yaa.

:) ay cnmm çok güldürdün benii :roflol::roflol: kaynanalar gelinleri çırak gibi görür zatenn :) iş yaprlar gibi görünüppp istekleri bitmez hiççç kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Gül anacım gül,ağlanacak halime gül:)))
Aman yok yaa klasik gelin - kaynana çekişmesi yaşıyoruz işte.
ama bana göre dewğil ben çok özgürüm kısıtlanmış gibi hissediyorum kendimi.

Gül anacım gül,ağlanacak halime gül:)))
Aman yok yaa klasik gelin - kaynana çekişmesi yaşıyoruz işte.
ama bana göre dewğil ben çok özgürüm kısıtlanmış gibi hissediyorum kendimi.

az kaldı sabrett şekerim:):) ayy oğluşlarımızın eşleri bizlere nasıl olcak acaba benden cadı kaynana olurmu acaba klava: klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…