2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın kızlar resmen şoktayım oya dogum yapmıs inşallah oglusuda kendide iyidir inşallah böle devam etmez kızlar yoksa temmuz anneleri die bi topık kalmıcak mayıs hazıran anneleri die bi topık açarız artık allah korusun

hasta gibiyim bugün biraz... bu bahar havaları çok sakat ya, insanı hemen yanıltıveriyor ((((

kızlar kaçıncı haftanızda doğum iznine ayrılmayı planlıyorsunuz.

Ben çalışmayı düşünmüyorum canım. Cuma günü kontrolüm var. Ayın 20 sinde 32+0 oluyor. Önümüzdeki hafta izne ayrılıcam kısmet olursa...

Yok yaaa bunu sölüyolar ama bana saçma geliyor.
Bebek şimdi suyun içinde kımıldasa duyuyoruz.
Normal yani her saatte hareket eder.
Ben ce bu hareketlerle doğumdan sonraki hallerin alakası olmaz yaa.

yeni doğum yapanların topiğine girip bir sormak lazım bizde öyle oldu..
hepimiz doğumdan sonra aynı şeyi döyledik gece hangi saatlerde kıpırdıyorsa doğduğunda da o saatlerde uyandılar sempatiksalakcinniolumunekankayizsmile

kızlar kaçıncı haftanızda doğum iznine ayrılmayı planlıyorsunuz.

Canım 37. haftada zaten ayrılmak zorundayız ya.
bizim de okullar tam 37. haftamda tam olarak bitiyor.İnşallah Allah izin verirse ben o haftaya kadar çalışmak istiyorum.
İşim yorucu değil.
Ve evim de okuluma çok yakın.
İdarem de anlayışlı inşallah allah izin verir de bir problem çıkmazsa sonuna kadar devam yani:)
Doğuma 3 hafta kalana kadar çalışmak isterim.

:1shok:
amanın yandım ben o zaman. gece ne zaman tuvalete kalksam kızım kıpır kıpır.
sabahları da öyle. gün içinde durgunlaşıyor.
hehe eyvahlar olsun diyorum :dance:

Ben bu net olayını ayarlayamadım henüz izne ayrıldıktan sonra bir süre ayrı kalıcaz galiba...

Huri'cim sen toplam da kaç kilo almıştın?

Verebildin mi ne durumdasın şimdi?

kızlar merhaba
bende 2010 temmuz annesi olacağım kısmetse
benim vuslat 14 temmuz
şuana kadar 15 kilo aldım çok aldığımı düşünüyorum ama napıyım ya
bebeğim sağlıklı olsunda önemli değil

kendimi artık ağırlaşmış hissediyorum.çabuk yoruluyorum haftaya 32.hafta raporumu alacağım kısmetse 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum..
benim kızım olacak maşallah pek hareketli..özellikle ben eve gidip dinlenince çok hareketleniyor ..

Allah herkesinkine sağlık versin sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin inşallah.

bende çalışmayı düşünüyordum capricim ama havalar malum çok sıcak oluyor adana da ne kadar dayanabilirim bilmiyorum.benimde haziranın ilk haftası 32. haftam başlıyor en fazla 2 hafta daha dayanabilirim sanıyorum. şimdi doğum sonrası izinlerimi hesaplıyordum o yüzden bide heyet raporu felan alıp uzatıyolarmış ya doğumdan sonraki izinleri onu merak ettim ne diye heyet raporu alabilirizki ya da hangi doktor verir tanıdık olması gerekir herhalde değilmi?

ne güzel bende son ana kadar çalışırım diyordum ama sıcaklar bastırınca çok zor gelmeye başladı evimde baya uzak okula neyseki benimde idarecilerim anlayışlı istediğin zaman ayrılabilirsin idare ederiz seni diyorlar zaten bizimde mayıs sonu finaller bitiyo en iyisi gidip evimde serin serin yatmak galiba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…