kızlar bebekleriniz gece saat kaçlarda hareketlendiğine dikkat edin çünkü doğduklarındada aynı saatelerde uyanacaklar delikafadulden
kızlar merhaba
bende 2010 temmuz annesi olacağım kısmetse
benim vuslat 14 temmuz
şuana kadar 15 kilo aldım çok aldığımı düşünüyorum ama napıyım ya
bebeğim sağlıklı olsunda önemli değil
kendimi artık ağırlaşmış hissediyorum.çabuk yoruluyorum haftaya 32.hafta raporumu alacağım kısmetse 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum..
benim kızım olacak maşallah pek hareketli..özellikle ben eve gidip dinlenince çok hareketleniyor ..
Allah herkesinkine sağlık versin sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin inşallah.
kızlar merhaba
bende 2010 temmuz annesi olacağım kısmetse
benim vuslat 14 temmuz
şuana kadar 15 kilo aldım çok aldığımı düşünüyorum ama napıyım ya
bebeğim sağlıklı olsunda önemli değil
kendimi artık ağırlaşmış hissediyorum.çabuk yoruluyorum haftaya 32.hafta raporumu alacağım kısmetse 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum..
benim kızım olacak maşallah pek hareketli..özellikle ben eve gidip dinlenince çok hareketleniyor ..
Allah herkesinkine sağlık versin sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin inşallah.
hasta gibiyim bugün biraz... bu bahar havaları çok sakat ya, insanı hemen yanıltıveriyor((((
bende çalışmayı düşünüyordum capricim ama havalar malum çok sıcak oluyor adana da ne kadar dayanabilirim bilmiyorum.benimde haziranın ilk haftası 32. haftam başlıyor en fazla 2 hafta daha dayanabilirim sanıyorum. şimdi doğum sonrası izinlerimi hesaplıyordum o yüzden bide heyet raporu felan alıp uzatıyolarmış ya doğumdan sonraki izinleri onu merak ettim ne diye heyet raporu alabilirizki ya da hangi doktor verir tanıdık olması gerekir herhalde değilmi?
Ben de ilk zamanlar çalışırım diyordum ama yok yok dayanamamıcam.
ZAten benim işverenim izin vermemişti ve ilk başta üzülmüştüm şimdi çalış deselerde çalışmam. Bu sıcakta çekilmiyor. Her ne kadar ofiste olsam da git gel artı gün boyu otur çok yoruluyorum. Biraz dinlenmek istiyorum.
Sen de hazirandan sonra bak gör iyice ağırlaşırsın zaten ve sıcaklar daha da artar çalışman çok zor olur gibime geliyor.
Heyet raporlarını devlet hast. veriyor. Üniversite. Hast. veriyor mu bilmiyorum ama verme ihtimalleri yüksek sonuçta devlet kuruluşu o nedenle kendi doktorun üni. olduğu için senin alma ihtimalin daha yüksek canım.
Benim doktorum özel hast. ben de rapor alırım diyorum ama tanıdık doktor bulmam lazım.
evet ya insan ister istemez yoruluyo dediğin gibi hazirandan sonra dayanabileceğimi bende düşünmüyorum. süt iznimi de toplu kullanıcam biraz da rapor alırsam 2011in şubatına kadar ücretli izinli olmuş olucam sonrasında da bakıcak kimse bulamazsam ücretsiz izne ayrılırım. Ayy inş. sağlıcakla ve zamanında doğra yavrucaklarımız.
benim bu cumartesi 32+0 oluyo ve hemen izne ayrılıyorum.dayanamıycam...zaten 2 gündür gribim.yarın rapor alırım belki bu hafta da gitmem okula..çalışmak çok zor geliyo artık.hele gece uykusu da olmayınca okula gitmek eziyet bana.
Zeliha hoş geldin aramıza...a.s.
O zaman seninle aramızda 1 gün var. Benim de 15 temmuz ama oğluşumun o kadar dayanabileceğini sanmıyorum. Ben haziran sonu gibi Allah'tan bişe çıkmazsa bekliyorum.
Allah prensesini sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin.:Saruboceq:
Ben de 12 kilo aldım şimdiye kadar bundan sonra daha hızlı alırmıyız bilmem. İnşallah 15-16 kilo ile tamamlarım.:Saruboceq:
Tabi önemli olan bebişlerimizin sağlıklı olması. Kilolar nasılsa verilir.vereliniortak
Canım 37. haftada zaten ayrılmak zorundayız ya.
bizim de okullar tam 37. haftamda tam olarak bitiyor.İnşallah Allah izin verirse ben o haftaya kadar çalışmak istiyorum.
İşim yorucu değil.
Ve evim de okuluma çok yakın.
İdarem de anlayışlı inşallah allah izin verir de bir problem çıkmazsa sonuna kadar devam yani:)
Doğuma 3 hafta kalana kadar çalışmak isterim.
Ağustos annelerinden biri sormuş dr a çimdik meselesini sözde bebiş kordonu çekiyormuş.Ben dede oluyor :)
fulik naber canım nasıl gidiyor
iyi gidiyo canım artık yatmak biraz zor geliyo biraz değil çok zor geliyo aslında hep sağ sol sağ sol uyuştum ağrıdan dönemiyorum bileonun dışında herşey süper senin nası gidiyo
aynen canım uyku haram oldu gece kuşu oldum:)))
gunduz 1_2 saat uyursam cok mutlu oluyorum...neyseki bişi kalmadı sabretcez:)
benim uykudan yana sorunum yok çok şükür ama bu uyandığım zaman ki acı çok fena yaabaşka bi sorunum olmuyo çok rahat bi hamilelik benimki başından beri inşallah doğumumda hamileliğim gibi olur tabi tüm hamilelerinde tek bi avazda doğururlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?