amin canım inş.kafama takılan sadece bebişlerimizin ters durusu inşallah duzelırler
eet yaaama ben pek takmamaya çalışıyorum bi kaç gündür kaburgamın altı ağrımıyo sanki yana döndü gibimi geliyo hep sol tarafıma vuruyo ama çok geç değil henüz daha bu haftalardan sonra dönmeye başlıyolar normalde sanırım sen hiç buna odaklanmamaya çalış ben öyle yapmaya çalışıyorum:)
Merhabalar güzel annişlerr....Biz geldik...
Bugün pc de bir sorun var açılmıyor site başka pc den girdim şimdilik...
Herkes iyidir inş..Oya dan haber var mı...
Öpüyoruzz sizleriii...
doktorumda dedi son dakikaya kadar hersey değişebilirmiş:)) ya sezeryana karşıyım mecbur olmadığım surece normal hatta prenses doğum yapmak ıstiyorum.tabi önemli olan bebişin sağlıklı bir şekilde doğması.allah herkesin gönlüne göre versin...şafağımız 74 :)))
merhabalar herkeseee....kilo aldınızmı çok arkadaşlar?ben bu günlerde çok şişiyorum aklım hep kilomda...:)
amin canım inş.kafama takılan sadece bebişlerimizin ters durusu inşallah duzelırler
merhabalar herkeseee....kilo aldınızmı çok arkadaşlar?ben bu günlerde çok şişiyorum aklım hep kilomda...:)
bende tıbbi sorun olmadıkça sezeryana karşıyım acılı bi normal doğum istiyorum o duyguyu yaşamak istiyorum sonuçta kimse ölmemiş bu ağrıdan dimi:):) eet şafak 74 vaktinden önce doğma oğlum diye konuşuyorum hep minikimle bu ay sonu sınavlarım varda:):)
arkadaşlar birde devlet hastaneleri veya sosyal güvenceli olarak gittiğimiz özel hastanelerde de doktorlar ekstra para istiyolar mesela ben özel bü tıp merkezinde olcam kısmetse sezeryanla doğum yapacağım adam 300 lira istiyo bu kanunimi merak ediyorm devletten almıyormu bunlar zaten paralarını bilgisi olan var mı??
aynen benimde ay sonu aof sınavım var istanbulda gircem Allahtan tek ders oda pazar gunune denk geliyor inşallah veririz zaten karnımız burnumuzda gırcez sınava )))
canım ben 29.haftada gitmiştim kontrole.benim oğlum da tersti.doktorum daha erken doğum şeklini belirlemeye dedi.son ay dönermiş çoğu bebek hatta doğum sancısı başladıktan sonra bile dönebiliyomuş.ben hiç takmıyorum bunu.bu hafta 32 haftam bitecek. haftasonu kontrolüm var bence hala dönmedi benim oğlum.kafası yukarlarda hep:))
Allahtan hayırlısı canımmm bende cuma gıtcem kontrole bakalım hala tersmi:))
ayyyy eet yaa benimde alttan 2 dersim vardı 2 side ayrı gün olcak bende kocaeline gitcem Allahtan mesafe yakın ama bu sıcaklar fena yaa bide insan stres yapıyo ne kadarda olsa şu sınavları atlatsam hiç derdim kalmicak gibimi geliyo nası takmışsam
:))))) sen bide edirneye gel buralarda cok sıcakkkk evden cıkmıyorum dörde kadar dörtten sonra yuruyus yapıyorum sonra ders calışıyorum inşallah veririz de kurtuluruz aof den:)))
Günaaaydın arkadaşlaaar...opuyorumnanaktan biraz geç kaldık ama :) tünaydınlaaar..! ancak uyanabildik çalışıyo olsakta ..! Herkes iyidir umarım.. Oya dan haber yok snaırım.. Allahım kolaylıklar versin.. Dualarımız onunla.. Bizde oğluşumla çok şükür iyiyiz.. havalrda ısındı ya güneşi görünce keyfimiz yerinde bıcırığım kıpır kıpır..odasını aldık bu ay sonu gelicek.. eksikler bitti sayılır.. sadece ben kaldım.. kendime daha hiç bişi almadım.. birde bebek şekerlerimiz kaldı tabi 2 hafta sonra izne çıkıyoruz.. oğluşumla yeeeehuuuu hihoyyyt evde bol bol vakit geçircez beraber inşallah.. evede net bağlatıcam ve daha çok burda olucam zemuszemus inş.. öpüyoruzzz sizleriii paşamla :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?