Günaaaydın arkadaşlaaar...opuyorumnanaktan biraz geç kaldık ama :) tünaydınlaaar..! ancak uyanabildik çalışıyo olsakta ..! Herkes iyidir umarım.. Oya dan haber yok snaırım.. Allahım kolaylıklar versin.. Dualarımız onunla.. Bizde oğluşumla çok şükür iyiyiz.. havalrda ısındı ya güneşi görünce keyfimiz yerinde bıcırığım kıpır kıpır..odasını aldık bu ay sonu gelicek.. eksikler bitti sayılır.. sadece ben kaldım.. kendime daha hiç bişi almadım.. birde bebek şekerlerimiz kaldı tabi 2 hafta sonra izne çıkıyoruz.. oğluşumla yeeeehuuuu hihoyyyt evde bol bol vakit geçircez beraber inşallah.. evede net bağlatıcam ve daha çok burda olucam zemuszemus inş.. öpüyoruzzz sizleriii paşamla :CüvCüv:
ben derste çalışmıyorum valla anca okulda çalıştığımla bişiler yapıyorum oğlumda yardım ediyo ordan :):):) yürüyüşe çıkamıyorum her zaman uygun olamıyorum ama evde merdiveni inip çıkmaktan baya spor yapıyorum:):):):):
:))) eşim çok dalga gecer benle:)) bekardın aof deydin evlendin hamile kaldın kızın doğcak okula başlıcak hala aof desin der:))))
dilinden kurtulman lazım:))
ayyyy sınav mı dediniz ve yarama tuz bastınız...
Benim de son senem ve tam 7 dersim var. En azından 4 tanesini şimdi verebilsem gerisini de bütünleme de verirdim diyorum. Bİraz çalışsam hepsini verebilirim aslında ama daha bir sayfa bile çalışmadım.
benimkide aynı valla doğurcan hala sınava gidiyosun diyo:))))))))) benim acil çıkmam lazım canlar sizi öpüyorum iyi günler
canım ben gecmiş yıllar sorularına calışıyorum cunku 2013 te aof yapılancak eger 50 ortalama seni kurtarıyosa o sorulara calışmalısın
evet canım ama zaten göçzünüz korkmasın ilk 3-4 ay böyle 2 saate bir zaten kalkacaklar karınlarını doyurmaya....:1shok:
amanın yandım ben o zaman. gece ne zaman tuvalete kalksam kızım kıpır kıpır.
sabahları da öyle. gün içinde durgunlaşıyor.
hehe eyvahlar olsun diyorum :dance:
o konuya hiç girmesek...Huri'cim sen toplam da kaç kilo almıştın?
Verebildin mi ne durumdasın şimdi?
arkadaşlar birde devlet hastaneleri veya sosyal güvenceli olarak gittiğimiz özel hastanelerde de doktorlar ekstra para istiyolar mesela ben özel bü tıp merkezinde olcam kısmetse sezeryanla doğum yapacağım adam 300 lira istiyo bu kanunimi merak ediyorm devletten almıyormu bunlar zaten paralarını bilgisi olan var mı??
ben derste çalışmıyorum valla anca okulda çalıştığımla bişiler yapıyorum oğlumda yardım ediyo ordan :):):) yürüyüşe çıkamıyorum her zaman uygun olamıyorum ama evde merdiveni inip çıkmaktan baya spor yapıyorum:):):):):
Ben de oya'yı çok merak ediyorum. akşam eşime anlattım o da şaşırdı.
evet canım ama zaten göçzünüz korkmasın ilk 3-4 ay böyle 2 saate bir zaten kalkacaklar karınlarını doyurmaya....
sonra yavaş yavaş 3 saate bir kalkmaya başlıyorlar...
bana bunları söyleyenlere sinir olurum..belki benim bebeğim 5 saate bir kalkacak hayret bişiy seninki öyle kalkıyor diye benimkide öyle kalkmak zorunda mı derdim sempatiksalakcinni ama ben burda topikte ki çoğunlukların sözlerine göre size bilgi aktarıyorum..yani bizim kızlarda 2009 temmuz annelerinde böyle oldu...şu anda 9 aylık 10 aylık oldular bir çoğu gecede 2 kere kalkıyor...
o konuya hiç girmesek...
21 kilo aldım....
10 ay oldu doğum yapalı..
18 kilo fazlam duruyor....
hala emzirdiğim için diyet yapamıyorum..ama ne yaptıysam gitmedi bu kilolar..inşallah yazın vericem...
herkes bir değil..
slm temmuz anneleri nasılsınz bizi sorarsanız bizde kızımla iyiyiz.bugün muayenem vardı sabah kızımı gördüm teyzeleri kilosu 1.780 gr olmuş 30. haftamdayım.boyunu sormayı unuttum ama.yavrum yüzünü az bişey gösterdi tam acmadı eller hep agızda yaramaz tontişim..babasıda gördü çok mutlu oldu.dönerkenden belisin o begendigimiz bebek odasını aldık yavrumun öbür hafta kurulmaya gelecek insallh kısmetse.benim fazla bir eksigim kalmadı aldıklarımı yıkayacagım yerleştirecegm onları başka bişey yok battaniyeler uyku setleri aman aman ne kadar yıkanacak sey var dimi kızlar sıcakalarda iyice arttı güzelce havalanıp kuruturuz.su an için eksikler bebek bezi benim gögüs kremim gibi seyler kaldı.onlarda aman allah büyük ne yapayım herseyi düşün düşün.... oldugu yere kadar dimihihoyyyt
meraba canlarım nasılsınız?dualarınız icin cok tşk ederim.sizide merakta bırakmak istemiyorum.ama malum fırsat olmuyor.oglum 1hafta belki hastenede yatıcak ben taburcu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?