2010 Temmuz Anneleri : )

tünaydınlarrrrrrrrr benimde oğlumunda herşeyi tam ama ne yatağını aldım yavrumun ne beşiğini hiç ilgilenmiyorum onlarla nedense:):):):):):) temmuz anneleri bıcır bıcır ne kadar güsel ohhhhh

:))) eşim çok dalga gecer benle:)) bekardın aof deydin evlendin hamile kaldın kızın doğcak okula başlıcak hala aof desin der:))))
dilinden kurtulmam lazım:))

ayyyy sınav mı dediniz ve yarama tuz bastınız...

Benim de son senem ve tam 7 dersim var. En azından 4 tanesini şimdi verebilsem gerisini de bütünleme de verirdim diyorum. Bıraz çalışsam hepsini verebilirim aslında ama daha bir sayfa bile çalışmadım.

:))) eşim çok dalga gecer benle:)) bekardın aof deydin evlendin hamile kaldın kızın doğcak okula başlıcak hala aof desin der:))))
dilinden kurtulman lazım:))

benimkide aynı valla doğurcan hala sınava gidiyosun diyo:))))))))) benim acil çıkmam lazım canlar sizi öpüyorum iyi günler

benimde cok eksiğim var daha.su anda sadece bir yatağı mevcut:)) edirnede kiradayız o yuzden bebek odası yapmıcam istanbula dönünce ordaki evimizdeki bir odayı yapıcaz..artık ne zaman dönersek:))

canım ben gecmiş yıllar sorularına calışıyorum cunku 2013 te aof yapılancak eger 50 ortalama seni kurtarıyosa o sorulara calışmalısın

kızlar valla biri beni silkelesin dünden beri oyayı aklımdan çıkaramıorummm bir iyi olduğunu bebeğin ii olduğunu duysam yazdıklarınızı okuyorum ama odaklanıp cevaplayamıorum bile
akşam nasıl üzgündüm eşim neyien var dedi anlattım çok şükür sağlıklılar dedi oda üzülme dedi ama birbirimize alışırsak bugun vericekler dediya çok dokundu yüreğime birde çok doğum korkusuda vardı oyada rabbim yardımcısı olsun

canım ben gecmiş yıllar sorularına calışıyorum cunku 2013 te aof yapılancak eger 50 ortalama seni kurtarıyosa o sorulara calışmalısın

Ben de bütün geçmiş yıl sorularını çıkardım. Artık haftaya izne ayrıldıktan sonra çalışırım.

İnşallah geçmiş yıl sorularından çıkar. En yüksek almam gereken not 55 canım.

Ben de oya'yı çok merak ediyorum. akşam eşime anlattım o da şaşırdı.

:1shok:
amanın yandım ben o zaman. gece ne zaman tuvalete kalksam kızım kıpır kıpır.
sabahları da öyle. gün içinde durgunlaşıyor.
hehe eyvahlar olsun diyorum :dance:
evet canım ama zaten göçzünüz korkmasın ilk 3-4 ay böyle 2 saate bir zaten kalkacaklar karınlarını doyurmaya....
sonra yavaş yavaş 3 saate bir kalkmaya başlıyorlar...

bana bunları söyleyenlere sinir olurum..belki benim bebeğim 5 saate bir kalkacak hayret bişiy seninki öyle kalkıyor diye benimkide öyle kalkmak zorunda mı derdim sempatiksalakcinni ama ben burda topikte ki çoğunlukların sözlerine göre size bilgi aktarıyorum..yani bizim kızlarda 2009 temmuz annelerinde böyle oldu...şu anda 9 aylık 10 aylık oldular bir çoğu gecede 2 kere kalkıyor...

Huri'cim sen toplam da kaç kilo almıştın?

Verebildin mi ne durumdasın şimdi?
o konuya hiç girmesek...
21 kilo aldım....
10 ay oldu doğum yapalı..
18 kilo fazlam duruyor....
hala emzirdiğim için diyet yapamıyorum..ama ne yaptıysam gitmedi bu kilolar..inşallah yazın vericem...
herkes bir değil..

selaaammmm.. sempatiksalakcinni

canım sizin oralar iyiyiymiş bursa da 1500 dan aşağı sezeryan mümkün değil özel ama sgk anlaşmalı hastanelerde. fakat devlet hastanelerinde hiç ücret ödenmiyo diye biliyorum.

merdiven inip çıkmak hamilelikte önerilmiyo tatlım haberin olsun, bizim için en ideali yüyüyüş

Ayyy canım yaa pardon yarana tuz bastım.
Ama hep diyorlar ya doğumdan 2 hafta sonra bir 10 kilo kadar gi,diyor diye o zaman herkeste geçerli fdeğil bu durum.
Bakalım ben nasıl olucam.

slm temmuz anneleri nasılsınz bizi sorarsanız bizde kızımla iyiyiz.bugün muayenem vardı sabah kızımı gördüm teyzeleri kilosu 1.780 gr olmuş 30. haftamdayım.boyunu sormayı unuttum ama.yavrum yüzünü az bişey gösterdi tam acmadı eller hep agızda yaramaz tontişim..babasıda gördü çok mutlu oldu.dönerkenden belisin o begendigimiz bebek odasını aldık yavrumun öbür hafta kurulmaya gelecek insallh kısmetse.benim fazla bir eksigim kalmadı aldıklarımı yıkayacagım yerleştirecegm onları başka bişey yok battaniyeler uyku setleri aman aman ne kadar yıkanacak sey var dimi kızlar sıcakalarda iyice arttı güzelce havalanıp kuruturuz.su an için eksikler bebek bezi benim gögüs kremim gibi seyler kaldı.onlarda aman allah büyük ne yapayım herseyi düşün düşün.... oldugu yere kadar dimihihoyyyt

meraba canlarım nasılsınız?dualarınız icin cok tşk ederim.sizide merakta bırakmak istemiyorum.ama malum fırsat olmuyor.oglum 1hafta belki hastenede yatıcak ben taburcu oldum

ultrason kağıdı verdilerse FL yazan yerdeki sayıyı 7 ile çarparsan bebeğin boyunu bulursun canım..

meraba canlarım nasılsınız?dualarınız icin cok tşk ederim.sizide merakta bırakmak istemiyorum.ama malum fırsat olmuyor.oglum 1hafta belki hastenede yatıcak ben taburcu oldum

Ayyy oya'cım çok geçmiş olsun.

İyisiniz dimi çatladık vallahi burda...

Allah analı babalı, sağlıklı şekilde büyütsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…