2010 Temmuz Anneleri : )

dur karıştı kız...
ben normalde 65 kiloyum...üf çok güzeldi :)
doğuma 90 la girdim..yaniii 25 kilo almışım.....
doğumdan çıktım 86 olmuştum..
şimdide 83 üm...

yani 83-65:18 kilo fazlam var hah :)

dur karıştı kız...
ben normalde 65 kiloyum...üf çok güzeldi :)
doğuma 90 la girdim..yaniii 25 kilo almışım.....
doğumdan çıktım 86 olmuştum..
şimdide 83 üm...

yani 83-65:18 kilo fazlam var hah :)

meraba canlarım nasılsınız?dualarınız icin cok tşk ederim.sizide merakta bırakmak istemiyorum.ama malum fırsat olmuyor.oglum 1hafta belki hastenede yatıcak ben taburcu oldum

nasıl oğluşun herşey yolundadır inşallah ikinizdede sakın artık sıkıntı etme kendine hiçbirşeyi formdaki herkezin aklı sende dikkatli ol sütün bol olması içinde mutlu olman lazımm yüzün hep gülsün canımm erkenden aldın bebeişini eline bak maşallah yavrumuzaa ilk gözağrımız iii olup gelicek evine inşallah

kızlar kendinize dikkat edin.ben hamileliyim boyunca cok üzüldüm şimdi cok pişmanım keşke takmasaydım kafama ama olan oldu.şimdi tek isteyim ogluma kavuşmak.aşırı derecede agrılarım var.dikişlerim acıyor

hic iyi deyilim oglumu ala bılsem hastaneden.cok agrım var.

alırsın kuzum inşallahh bak az kalıcak demek sağlığı iyi çok şükürrr üzülmee annem üzüntüü sana yasak artık mutlu ol anne oldun anneler günündee

kusura bakmayın tek tek yazamıyorum cvb.oglum dune gore bıraz ıyı deyıl serum takıldı bu gun.ne olursunuz dua edin

ayy birde normal doğum ağrısız derlerr canım benmm gecer inşallah en kısa zmandaa :Saruboceq::Saruboceq:

Ayyyyyy kıyamam yaaa tüm dualarımız seninle ve oğluşunla canım benim.

ınşallah sağ salim sağlıklıca kucağına alacaksın canım.

Sen de inşallah en kısa sürede iyileşirsin.

Yüce rabbim en kısa sürede yüzünü güldürsün.

kusura bakmayın tek tek yazamıyorum cvb.oglum dune gore bıraz ıyı deyıl serum takıldı bu gun.ne olursunuz dua edin

canım olucak o kadar kokrma kalbını ferah tut erken olduğu için anne karnında yaşamsı gerekeni sağlıorlar üzülmee sen sütün olsun bol bol

Canım uygunsan nasıl oldu nasıl başladı naptın, ne yaşadın biraz bahsedebilir misin?

Bu arada kayınvalidenlerin bu yaşananlardan sonra ki hallerini de merak ediyorum.

oyacım inşallah en kısa zamanda oğlunu alır kucağına evine götürürsün sağlıcakla..dualarımız seninle canım:Saruboceq::Saruboceq:

Çoook geçmiş olsun oyacım

Allah sağlıklı sıhhatli şekilde kucağına almanı nasip etsin canım.. Üzülme bu sıkıntılı günler gelir geçer..! Gönlünü ferah tut...

oyacım geçmiş olsun canım ağrıların için iğne yaptırsan diyorum bebeğinle ve eşinle sağlıklı mutlu huzurlu bir yaşam dilerim canım keşke sıkıntılarını daha çok bizlerle paylaşsaydın canım benim:1hug:

Oyacım allah sanada bebeğine de şifa versin canım..Merak etme herşey çok iyi olcak...Kuzucugunu kucağına alacaksın canımm...Dualarımız hep seninle..

kızlar ağda işlerini yapabiliyormusunuz dün yaptım ben kendim komle sirli ağda sizlerede tavsiye ederim ben yıllardır yapıyorum bayağı azaldı tüyler ama önümüzdeki ay o bölgeyi yapamam belki göbekten dolayı

oyacım hiç dua etmezmiyiz, aklımız hep sende.. bebeğini kucağına alıp koklayacağın, onu besleyeceğin günler çook yakın, hiç merak etme canım.

ayy ben dun yapmaya çalıştım tek başıma yapamadım malesefff :'( başkasına yaptırıcam artık acı olayından çok ağırlaşmadan dolayı

[

merdiven inip çıkmak hamilelikte önerilmiyo tatlım haberin olsun, bizim için en ideali yüyüyüş [/QUOTE]

bende pek memnun değilim merdiven inip çıkmaktan ama odam falan hep üst katta olduğu için zoraki inip çıkıyorum yani

Ben de en son kendim yaptım ama şimdi yapamıcam galiba ve kara kara düşünüyorum napıcam ben diye...

Ağdacıya pek gitmek istemiyorum. Ne biliiim yaa garibime gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…