kızlar ağda işlerini yapabiliyormusunuz dün yaptım ben kendim komle sirli ağda sizlerede tavsiye ederim ben yıllardır yapıyorum bayağı azaldı tüyler ama önümüzdeki ay o bölgeyi yapamam belki göbekten dolayı
Ben ağdacıya gidiyorum çok rahat oluyor...
Bu arada Hastane gecelik-sabahlık takımlarınızı ne yaptınız kızlar?Alabildiniz mi?
Ben henüz alamadım :çok üzgünüm:
olumunekankayizsmile
ben bikaç hafta önce aldım bu sıcaklarda dolanmak zor olur diye düşündüm iyikide öle yapmışım bence sende bi an önce al havalar iyice ısınınca çok zorlanırsın
ya kızlar bu geceliklerde ve pijamalarda hangi renkleri tercih ediyorsunuz ben bi gecelik sabahlık takım aldım rangi somon ama kanama falan olduğu için ne bilim biraz korktum açıkçası geçerse falan die
Ben ağdacıya gidiyorum çok rahat oluyor...
Bu arada Hastane gecelik-sabahlık takımlarınızı ne yaptınız kızlar?Alabildiniz mi?
Ben henüz alamadım :çok üzgünüm:
ya kızlar bu geceliklerde ve pijamalarda hangi renkleri tercih ediyorsunuz ben bi gecelik sabahlık takım aldım rangi somon ama kanama falan olduğu için ne bilim biraz korktum açıkçası geçerse falan die
ayy ben dun yapmaya çalıştım tek başıma yapamadım malesefff :'( başkasına yaptırıcam artık acı olayından çok ağırlaşmadan dolayı
canım hoş geldiniz a.s.kızlar merhaba
bende 2010 temmuz annesi olacağım kısmetse
benim vuslat 14 temmuz
şuana kadar 15 kilo aldım çok aldığımı düşünüyorum ama napıyım ya
bebeğim sağlıklı olsunda önemli değil
kendimi artık ağırlaşmış hissediyorum.çabuk yoruluyorum haftaya 32.hafta raporumu alacağım kısmetse 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum..
benim kızım olacak maşallah pek hareketli..özellikle ben eve gidip dinlenince çok hareketleniyor ..
Allah herkesinkine sağlık versin sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin inşallah.
merhabalar herkeseee....kilo aldınızmı çok arkadaşlar?ben bu günlerde çok şişiyorum aklım hep kilomda...:)
canım benim RABBİM ESİRGESİN İKİNİZİ DE DUALARIMIZ HEP SİZİNLE :Saruboceq: :Saruboceq:meraba canlarım nasılsınız?dualarınız icin cok tşk ederim.sizide merakta bırakmak istemiyorum.ama malum fırsat olmuyor.oglum 1hafta belki hastenede yatıcak ben taburcu oldum
BEN DE SENİN GİBİYİM İŞTE NE YAPSAM DA OLMUYO KAFAMA ÇOK TAKIYORUM SEN BANA İYİ BİR DERS VERDİN ARTIK TAKMAYACAĞIM KAFAMA BİRŞEYİ BENİ VE BEBEĞİMİ KİMSENİN ÜZMESİNE İZİN VERMEYECEĞİM yasakkelimekızlar kendinize dikkat edin.ben hamileliyim boyunca cok üzüldüm şimdi cok pişmanım keşke takmasaydım kafama ama olan oldu.şimdi tek isteyim ogluma kavuşmak.aşırı derecede agrılarım var.dikişlerim acıyor
bizim burada komle 60 tl özel bölge olursa sadece 25 bende yavaş yavaş kendim alıyorum sizdeöyle yapsanız kızlar belki son ayda kuaföre giderim
kusura bakmayın tek tek yazamıyorum cvb.oglum dune gore bıraz ıyı deyıl serum takıldı bu gun.ne olursunuz dua edin
Bende hala almadım kendim için ne pijama ne gecelik...Artık bundan sonra inş...
selam kızlar!!!
canım benim Allah sana da oğluna da güç kuvvet versin, içini ferah tut inşallah çok yakında kucağına alıcaksın oğlunu:Saruboceq:
ben bi gecelik bir de pijama takım aldım. yeterli olur mu acaba bilmiyorumkismile
hoşgeldin tatlım opuyorumnanaktan
canım ben gecelik ve pijama işinde biraz abartı davrandım sanırım kaydirigubbakcemile3
evde rahat olmamız için ve sıcaklarda sık sık üzerimizi değiştirmemiz biraz fazla almam gerektiğini düşündüm onun için 5 pijama 5 gecelik aldım :bbo:
hoşbulduk canım. ben de 1 takım pijama 1 tane de gecelik aldım ama sabahlık da gerekliymiş. 1 tane daha gecelik almayı düşünüyorum, daha rahat oluyormuş pijamadan.
linacım bende 33. haftamdayım ve bende aynı şeyi düşünüyorum.. yani ceviz ve badem şu dönem çok faydalıymış, zaten yiyosundur.. muzda bebeğe kilo aldırırmış, onuda 2 tane yiyorum ben günde.. balık yemekten bıktım artık çok yiyemiyorum malesef, ama sen bıkmadıysan bol bol ye bence canım özellikle somon balığı, yağlı ya çok faydalı..
kızlar bebekleriniz gece saat kaçlarda hareketlendiğine dikkat edin çünkü doğduklarındada aynı saatelerde uyanacaklar delikafadulden
kızlar merhaba
bende 2010 temmuz annesi olacağım kısmetse
benim vuslat 14 temmuz
şuana kadar 15 kilo aldım çok aldığımı düşünüyorum ama napıyım ya
bebeğim sağlıklı olsunda önemli değil
kendimi artık ağırlaşmış hissediyorum.çabuk yoruluyorum haftaya 32.hafta raporumu alacağım kısmetse 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum..
benim kızım olacak maşallah pek hareketli..özellikle ben eve gidip dinlenince çok hareketleniyor ..
Allah herkesinkine sağlık versin sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin inşallah.
kızlar valla biri beni silkelesin dünden beri oyayı aklımdan çıkaramıorummm bir iyi olduğunu bebeğin ii olduğunu duysam yazdıklarınızı okuyorum ama odaklanıp cevaplayamıorum bile
akşam nasıl üzgündüm eşim neyien var dedi anlattım çok şükür sağlıklılar dedi oda üzülme dedi ama birbirimize alışırsak bugun vericekler dediya çok dokundu yüreğime birde çok doğum korkusuda vardı oyada rabbim yardımcısı olsun
slm temmuz anneleri nasılsınz bizi sorarsanız bizde kızımla iyiyiz.bugün muayenem vardı sabah kızımı gördüm teyzeleri kilosu 1.780 gr olmuş 30. haftamdayım.boyunu sormayı unuttum ama.yavrum yüzünü az bişey gösterdi tam acmadı eller hep agızda yaramaz tontişim..babasıda gördü çok mutlu oldu.dönerkenden belisin o begendigimiz bebek odasını aldık yavrumun öbür hafta kurulmaya gelecek insallh kısmetse.benim fazla bir eksigim kalmadı aldıklarımı yıkayacagım yerleştirecegm onları başka bişey yok battaniyeler uyku setleri aman aman ne kadar yıkanacak sey var dimi kızlar sıcakalarda iyice arttı güzelce havalanıp kuruturuz.su an için eksikler bebek bezi benim gögüs kremim gibi seyler kaldı.onlarda aman allah büyük ne yapayım herseyi düşün düşün.... oldugu yere kadar dimihihoyyyt
meraba canlarım nasılsınız?dualarınız icin cok tşk ederim.sizide merakta bırakmak istemiyorum.ama malum fırsat olmuyor.oglum 1hafta belki hastenede yatıcak ben taburcu oldum
Selam Kızlar
Doğum iznine ayrıldım.Artık çalışacak takatim kalmadı. Oyacığım Allah en kısa zamanda yavrunu sağlıkla evine götürmeyi nasip etsin. Ya benim huyum çok değişti hamilelikte. Çevremdeki herkesi uzaklaştırmaya başladım. Sonrada neden yaptım diye üzülüyorum. Çok aksi ve alıngan oldum. Eşim bile umarım kalıcı değildir bu halin diyor. Ne yapıcam ben bilmiyorum. Neden böyle oldum bilmiyorum. Çenemi tutamıyorum bitürlü. Abuk sabuk şeylere canım yanıyor,canım yanınca bende herkesin canını yakmak istiyorum.Bi akıl verin ne olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?