2010 Temmuz Anneleri : )

Ben ağdacıya gidiyorum çok rahat oluyor...
Bu arada Hastane gecelik-sabahlık takımlarınızı ne yaptınız kızlar?Alabildiniz mi?
Ben henüz alamadım :çok üzgünüm:

olumunekankayizsmile
Bu arada Hastane gecelik-sabahlık takımlarınızı ne yaptınız kızlar?Alabildiniz mi?

ben bikaç hafta önce aldım bu sıcaklarda dolanmak zor olur diye düşündüm iyikide öle yapmışım bence sende bi an önce al havalar iyice ısınınca çok zorlanırsın

Ben de almadım izne ayrılınca ancak zamanım olacak inşallah o zaman kadar doğurmam...

Herşeyi izne bırakıyorum çünkü hiç zamanım yok.

ya kızlar bu geceliklerde ve pijamalarda hangi renkleri tercih ediyorsunuz ben bi gecelik sabahlık takım aldım rangi somon ama kanama falan olduğu için ne bilim biraz korktum açıkçası geçerse falan die

kızlar öyle uykum varki, gözkapaklarımı açık tutmak için ekstra enerji harcıyorum resmen, artık akşam olsun, hatta artık ayın 22 si olsun ve ben izne çıkayım

bende 2 aydır kuaföre gittim.. daha önceleri kendim alıyordum ama arttık göbüşten bişi göremiyorum.. en son gititğimde fena canım ağrıdı hasaslaştımı nerdir bilmiyorum.. ama evde uğraşmaktan iyidir 15 dk komple yaptı bitti o mis gibi. :)) gecelik ve pişamalarımı bende hala almadım.. izne çıkınca diyorum eminönünden almak istiyorum.. inşallah ani bişi olmazda..

olumunekankayizsmile

ben bikaç hafta önce aldım bu sıcaklarda dolanmak zor olur diye düşündüm iyikide öle yapmışım bence sende bi an önce al havalar iyice ısınınca çok zorlanırsın

Nerden aldın geceliğini canım??

ya kızlar bu geceliklerde ve pijamalarda hangi renkleri tercih ediyorsunuz ben bi gecelik sabahlık takım aldım rangi somon ama kanama falan olduğu için ne bilim biraz korktum açıkçası geçerse falan die

Ya aslında bende kırık beyaz rengi çok seviyorum ama kanamadan falan bende korktugum için acaba kırmızı mı olsa diye düşünüyorum..

bende aldım gecelik ve sabahlık, gri pembe beyaz çizgili spor bişey ama bende aynı şeyi düşündüm kanama olursa diye, koyu pembe bi tane daha aldım.. bide dün aldım bi pijama takımı relax mode ta indirim vardı, 30 tl ye buldum hamileler için kullanışlı bi takım kırmızı bi bakın isterseniz.

bizim burada komle 60 tl özel bölge olursa sadece 25 bende yavaş yavaş kendim alıyorum sizdeöyle yapsanız kızlar belki son ayda kuaföre giderim
ayy ben dun yapmaya çalıştım tek başıma yapamadım malesefff :'( başkasına yaptırıcam artık acı olayından çok ağırlaşmadan dolayı

canım hoş geldiniz a.s.
merhabalar herkeseee....kilo aldınızmı çok arkadaşlar?ben bu günlerde çok şişiyorum aklım hep kilomda...:)

canım ben 12 kilo aldım ama gel gör ki kocaman olmuş durumdayım sanırım görenler 20 kilo aldığımı düşünüyordur ama bebişim sağlıklı olsun bu şişlikler zaten geçiçi yerimseniben
meraba canlarım nasılsınız?dualarınız icin cok tşk ederim.sizide merakta bırakmak istemiyorum.ama malum fırsat olmuyor.oglum 1hafta belki hastenede yatıcak ben taburcu oldum
canım benim RABBİM ESİRGESİN İKİNİZİ DE DUALARIMIZ HEP SİZİNLE :Saruboceq: :Saruboceq:
BEN DE SENİN GİBİYİM İŞTE NE YAPSAM DA OLMUYO KAFAMA ÇOK TAKIYORUM SEN BANA İYİ BİR DERS VERDİN ARTIK TAKMAYACAĞIM KAFAMA BİRŞEYİ BENİ VE BEBEĞİMİ KİMSENİN ÜZMESİNE İZİN VERMEYECEĞİM yasakkelime

bizim burada komle 60 tl özel bölge olursa sadece 25 bende yavaş yavaş kendim alıyorum sizdeöyle yapsanız kızlar belki son ayda kuaföre giderim

canım bizim burada sizin oraya göre özel bölge daha uygun ben 15 güne 1 gidiyorum son derecede azalma oldu bence her daim temiz olmalıyız bakın oya hiç beklemediği anda anne oldu

kusura bakmayın tek tek yazamıyorum cvb.oglum dune gore bıraz ıyı deyıl serum takıldı bu gun.ne olursunuz dua edin

canım benim Allah sana da oğluna da güç kuvvet versin, içini ferah tut inşallah çok yakında kucağına alıcaksın oğlunu:Saruboceq:

Bende hala almadım kendim için ne pijama ne gecelik...Artık bundan sonra inş...

ben bi gecelik bir de pijama takım aldım. yeterli olur mu acaba bilmiyorumkismile

canım ben gecelik ve pijama işinde biraz abartı davrandım sanırım kaydirigubbakcemile3
evde rahat olmamız için ve sıcaklarda sık sık üzerimizi değiştirmemiz biraz fazla almam gerektiğini düşündüm onun için 5 pijama 5 gecelik aldım :bbo:

MAŞŞALLAH CANIM YANİ BİRAZ MI ABARRTIN SANIYOSUN :1shok:
evde kullanmak için geceliklerim var zaten benim ben sadece hstane için 2 takım yetermi demiştim

hoşbulduk canım. ben de 1 takım pijama 1 tane de gecelik aldım ama sabahlık da gerekliymiş. 1 tane daha gecelik almayı düşünüyorum, daha rahat oluyormuş pijamadan.

sabahlık daha derli toplu durur tabi haklısın hihoyyyt

Selam Kızlar
Doğum iznine ayrıldım.Artık çalışacak takatim kalmadı. Oyacığım Allah en kısa zamanda yavrunu sağlıkla evine götürmeyi nasip etsin. Ya benim huyum çok değişti hamilelikte. Çevremdeki herkesi uzaklaştırmaya başladım. Sonrada neden yaptım diye üzülüyorum. Çok aksi ve alıngan oldum. Eşim bile umarım kalıcı değildir bu halin diyor. Ne yapıcam ben bilmiyorum. Neden böyle oldum bilmiyorum. Çenemi tutamıyorum bitürlü. Abuk sabuk şeylere canım yanıyor,canım yanınca bende herkesin canını yakmak istiyorum.Bi akıl verin ne olur...

aman canım muza dikkat et. kabızlık yapmasın.

kızlar bebekleriniz gece saat kaçlarda hareketlendiğine dikkat edin çünkü doğduklarındada aynı saatelerde uyanacaklar delikafadulden

oooooooooooooooooooo delikafadulden yandım ben o zaman ((((((((

hoşgeldin canımmmm :))

canım hayırlı olan buymuş oya için çok şükür bebeğine çabuk kavuşacak. üzme kendini.

maşalllaaaahhhhhhh sıpacan kendisiyle ilgieniyor demek ki :)))

meraba canlarım nasılsınız?dualarınız icin cok tşk ederim.sizide merakta bırakmak istemiyorum.ama malum fırsat olmuyor.oglum 1hafta belki hastenede yatıcak ben taburcu oldum

canımmm bir hafta çabuk geçer üzülme lütfen. aylarca hastanede kalan bebekler var 1 hafta nedir ki pozitif düşünmeye çalış. allahım yardımcın olsun.

canım iznin hayırlı olsun. tatlım bebeğini düşün sakin ol. bende çok sinirliyimdir normalde ama şimdi pek sakinim eşim hayret ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…