2010 Temmuz Anneleri : )

Kızlar şimdi gecelik ve sabahlık takımıımı aldım boynerden :))))) çok güzel..Beyaz renk tercih ettim vallaa bakalım hayırlısı :))

bende bu hafta sonu alacağım inşallah. annem gelecek hafta sonu beraber alayım dedim. malum tecrübeli....
renk konusunda kararsızım. krem ya da beyaz istiyorum. ama modelleri görünce belki fikrim değişir....

canım iznin hayırlı olsun. tatlım bebeğini düşün sakin ol. bende çok sinirliyimdir normalde ama şimdi pek sakinim eşim hayret ediyor.

Teşekkür ederim canım. Galiba biraz dinlenmek iyi gelecek. Ama insanlarda da hiç anlayış kalmamış. Kendi hamileliklerini unutuyorlar. Ne kadar hassas olduğumuzu düşünmeyip Üstüne gidilmezki hamile insanların. Yavrumu da hiç yere çok üzüyorum ben. Benim yüzümden ona bişi olucak diye çok korkuyorum.Bende Oya gibi üzüntüden erken doğurmasam bari.:Saruboceq:

aman Allah aşkına ağzını hayra aç .... erken doğum falan, aklına getirme bunları
lmaz:
stres yapma, sinirlendiğinde deriiin deriiin nefes al, bak bir kaç saniye sonra daha iyi olacak....

bebeklerimiz vakitli ve hayırlı gelsin hepimizin inşallahh :Saruboceq:

İnşallah canım inşallah. Sinirlerim çok yıpranmış benim. Biraz uzanayım uyurum belki. Kimse anlamıyor beni. Siz anlarsınız ancak.

izmir çok sıcak...Fanilam tenime yapıştı,saç diplerim terledi..yüzümdem akıyor sular..Öfff yaaaa...kafamçokkarıştı

Kızlar şimdi gecelik ve sabahlık takımıımı aldım boynerden :))))) çok güzel..Beyaz renk tercih ettim vallaa bakalım hayırlısı :))

izmir çok sıcak...Fanilam tenime yapıştı,saç diplerim terledi..yüzümdem akıyor sular..Öfff yaaaa...kafamçokkarıştı

CANIM BİRDE HAMİLELİKTEN DOLAYI Bİ HARARET BASIYORDUR ALLAH YARDIMCIN OLSUN :CüvCüv:

izmirin çok sıcak olduğuna şiddetle katılıyorum kaydirigubbakcemile3
yaw doğumda ve doğumdan sonra ne olacak çok merak ediyorum doğrusu.... eyvahedigeldismile

off hamile değilken de böyle yaaa..izmir de yaz erken başlıyor..bahar yok burada..direk yaza girdik resmen...

off hamile değilken de böyle yaaa..izmir de yaz erken başlıyor..bahar yok burada..direk yaza girdik resmen...

Hele sen gel Adana'yı gör.

Offfffff Offffff ofisteyken klimalarla işi götürüyoruz da serviste baygınlık geliyor.

diğerleri rahatsız olur diye klimayı çalıştıralım diye de söylemiyorum.

hadi kızlar yarın görüşmek üzere...

Kendinize ve kuzularınıza iyi bakın...

Offfffff Offffff ofisteyken klimalarla işi götürüyoruz da serviste baygınlık geliyor.

ya ben ne yapimm ben odaylaa patornun odasında merkezı ısıtma soğutma var adam kışın üşümüyor yazın terlemior adam kilimayı açmıor ben açsamm kapıor gelince uyuz oldummm :) :roflol: hadi kışın cüsseli üşümüor yazınn bu cüsseyle terlemiormu anlamdım

kimi insan terlemezzz , hasta ederler adamı klava:
işin zor canım , Allah kolaylık versin valla :teselli:

iyi akşamlar herkeseeee ....
yarın görüşmek üzere sağlıkla, mutlulukla...
esen kalın :roflol:

Adana, Hatay, izmir hepsi birbirinden merdane..bilmezmiyim...:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…