canım iznin hayırlı olsun. tatlım bebeğini düşün sakin ol. bende çok sinirliyimdir normalde ama şimdi pek sakinim eşim hayret ediyor.
Teşekkür ederim canım. Galiba biraz dinlenmek iyi gelecek. Ama insanlarda da hiç anlayış kalmamış. Kendi hamileliklerini unutuyorlar. Ne kadar hassas olduğumuzu düşünmeyip Üstüne gidilmezki hamile insanların. Yavrumu da hiç yere çok üzüyorum ben. Benim yüzümden ona bişi olucak diye çok korkuyorum.Bende Oya gibi üzüntüden erken doğurmasam bari.:Saruboceq:
MAŞŞALLAH CANIM YANİ BİRAZ MI ABARRTIN SANIYOSUN :1shok:
evde kullanmak için geceliklerim var zaten benim ben sadece hstane için 2 takım yetermi demiştim
KUZUM YA BEN ÖNCEDEN ALMAYA BAŞLAMIŞTIM HER İNDİRİMİ TAKİP ETTİM FARKETMEDEN ALMIŞIM ANNEM DE GÖRÜNCE ÇOK KIZDI AMA NE YAPAYIM ÖYLE CİCİ ŞEYLER VARDI Kİ VE FİYATLARI ÇOOK UYGUNDU DAYANAMADIM ALDIM :kedi:
aman Allah aşkına ağzını hayra aç .... erken doğum falan, aklına getirme bunları
lmaz:
stres yapma, sinirlendiğinde deriiin deriiin nefes al, bak bir kaç saniye sonra daha iyi olacak....
bebeklerimiz vakitli ve hayırlı gelsin hepimizin inşallahh :Saruboceq:
Kızlar şimdi gecelik ve sabahlık takımıımı aldım boynerden :))))) çok güzel..Beyaz renk tercih ettim vallaa bakalım hayırlısı :))
izmir çok sıcak...Fanilam tenime yapıştı,saç diplerim terledi..yüzümdem akıyor sular..Öfff yaaaa...kafamçokkarıştı
izmir çok sıcak...Fanilam tenime yapıştı,saç diplerim terledi..yüzümdem akıyor sular..Öfff yaaaa...kafamçokkarıştı
off hamile değilken de böyle yaaa..izmir de yaz erken başlıyor..bahar yok burada..direk yaza girdik resmen...
Hele sen gel Adana'yı gör.
Offfffff Offffff ofisteyken klimalarla işi götürüyoruz da serviste baygınlık geliyor.
diğerleri rahatsız olur diye klimayı çalıştıralım diye de söylemiyorum.
hadi kızlar yarın görüşmek üzere...
Kendinize ve kuzularınıza iyi bakın...
ya ben ne yapimm ben odaylaa patornun odasında merkezı ısıtma soğutma var adam kışın üşümüyor yazın terlemior adam kilimayı açmıor ben açsamm kapıor gelince uyuz oldummm :) :roflol: hadi kışın cüsseli üşümüor yazınn bu cüsseyle terlemiormu anlamdım
Hele sen gel Adana'yı gör.
Offfffff Offffff ofisteyken klimalarla işi götürüyoruz da serviste baygınlık geliyor.
diğerleri rahatsız olur diye klimayı çalıştıralım diye de söylemiyorum.
ya ben ne yapimm ben odaylaa patornun odasında merkezı ısıtma soğutma var adam kışın üşümüyor yazın terlemior adam kilimayı açmıor ben açsamm kapıor gelince uyuz oldummm :) :roflol: hadi kışın cüsseli üşümüor yazınn bu cüsseyle terlemiormu anlamdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?