papatya ikimiz varız sadece
evet ya doğum yapmış. hayırlısıyla bebeğini kucağına alsın...mesajını okudum.çok sevindim bebek baya kilo almış ve sağlıklıymış. maşallah
iyi akşamlar canım acil çıkıyorum..
Bebişin kıyafetlerini yıkamaya başladım yavaştan hazırlıcam çantamızı.
Tam makineye atıcam bi bakarım o eldivenler çoraplar o kadar küçük ki kesin makineye sıkışır.Ne yapsam diye düşünürken nette çamaşır yıkama filesi görmüştüm ne zaman sipariş edicem ne zaman gelicek.indim aşaıya kayınvalidemin eski tülünü kaptım mini makinamda bi güzel file diktim ağzına da ip geçirip büzdüm alın size çamaşır yıkama filesi beş dakkada beşiktaş
kaydirigubbakcemile3
Ben pierre cardinin gecelik ve sabahlığını takım.ındirime girmişti.95ten 45e düşmüştü.Daha 3 aylık hamileyken aldım.Mavi renk aldım.Bir da cicikomun önünde bebek olan kaprili pijama takımını aldım.O da 50 TL ve de sabahlığıyla takım yaptım o da 50 TL.Biraz pahalı geldi ama çok da hoşuma gidince aldım.Çok şeker duruyor.Rengi de turkuaz.Kız bebek için de pembesi var.Tavsiye ederim almayanlara.Aşağıda resmi var.
[/url]
Ben pierre cardinin gecelik ve sabahlığını takım.ındirime girmişti.95ten 45e düşmüştü.Daha 3 aylık hamileyken aldım.Mavi renk aldım.Bir da cicikomun önünde bebek olan kaprili pijama takımını aldım.O da 50 TL ve de sabahlığıyla takım yaptım o da 50 TL.Biraz pahalı geldi ama çok da hoşuma gidince aldım.Çok şeker duruyor.Rengi de turkuaz.Kız bebek için de pembesi var.Tavsiye ederim almayanlara.Aşağıda resmi var.
]
merhabaaaa hoşgeldin
merhaba canim gecmisi okuyorum da bebegim donmedi demissin, bildigim kadariyla suanda donmus olsa bile 35. haftaya kadar tekrar pozisyon degistirebilirmis onun ici suanda cok onemli degil 35. haftadan sonra pozisyon degistirmeleri daha zor oluyormus.yani 35 e kadar vaktimiz var.
ben iyice ağırlaşmaya başladım kızlar..yatakta sağa sola dönerken,wc ye gitmek için yataktan kalkarken çok zorlanıyorum artık..eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?