- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Bende senin gibiyim ayşecim.Gece sağa,sola dönmek resmen merasimle oluyor artık.Çok hararetim var birde çok sıvı alınca gece kaç kez vc kalkıyorum bilimiyorum.
Canım hararet olayı bende de aynen..yakında penguen gibi yürüyecekmişim gibi geliyor bana..çok sık wc ye kalkamaya başladım gece..Çünkü sıcak geliyor çok su içiyorum.Sıpalar daha da hareketlendi sanki..
ya cok su iciyorum demissin ne kadar?ben gun icinde 1 lt ye yakin gecede 1.5 lt iciyorum ama az mi acaba hacar 19lt yi 2 gunde iciyormus onunla kiayslayinca kendimi hic su icmiyormusum gibi geldi.
ya cok su iciyorum demissin ne kadar?ben gun icinde 1 lt ye yakin gecede 1.5 lt iciyorum ama az mi acaba hacar 19lt yi 2 gunde iciyormus onunla kiayslayinca kendimi hic su icmiyormusum gibi geldi.
ya sizinki normal benimki anormal gunde 10 lt.reye tekamül ediyor.gerçi şeker testim temiz cıktı ama ınsan su içmekten yorulur mu vallahi ben yoruluyorum :))
evet fazla geldi bana da..günde 10 lt su..Edirne de o kadar sıcak değil yanlış aklımda kalmadıysa..Trakya o kadar sıcak olmuyor yazın da..dr ne dedi sordun mu canım ?
Canım sıvı olarak bir kere hiç abartısız 2 litre süt,ayran ve kefir gibi süt içeren içecekler içiiyorum..2 litre civarı da su..4 litre sıvı alıyorum..arada maden suyu falan da alıyorum..sıcaklar iyice bastırınca daha da artar sıvı alışım..
1,5 litre suyu hamile değilken içiyordum ben...:sm_confused:
doktorum gızlı şekerden suphelendi ama testler temiz cıktı canım zaten hamile kalmadan öncede gunde 5 ltye yakın su tuketımım vardı sırf sabah uyandığımda 3-4 bardak su içiyodum..
ben buldum..doktorum gızlı şekerden suphelendi ama testler temiz cıktı canım zaten hamile kalmadan öncede gunde 5 ltye yakın su tuketımım vardı sırf sabah uyandığımda 3-4 bardak su içiyodum..
ben ne kahve, ne cay ne de baska birsey iciyorum onlari icince suyu daha da az iciyorum, onun icin yatmadan once 1 bardak sut disinda hic sivi almiyorum, hamilelgin basinda hic su icemiyordum icer icmez kusuyordum.Simdi onun icin bu bile bana iyi geliyormus gibi yani hic yoktan iyi, gerci burasi da hala soguk belki havalar isininca ben de artirirm, izmirin sicagi da hamileyken cok zor cekilir.neyseki evdesin en azindan, calismak daha da zor olurdu suanda.bende izne cikmayi dor gozle bekliyorum.
hacer kac kilo aldin merak ettim bu kadar su icince, birde sisme oluyormu vucudunda fazla su sisirir diyorlar.
çay,kahve ve kolayı 7 aydır ağzıma sürmüyorum zaten..evde yatıştayım..pazartesi tekrar hastanede yatabilirim....
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa o kadar cevap yazdım hepsi silindi((((((((((((((
ben buldum..
Su müptelasısın sen kaydirigubbakcemile3
çay,kahve ve kolayı 7 aydır ağzıma sürmüyorum zaten..evde yatıştayım..pazartesi tekrar hastanede yatabilirim....3. hastanede yatışım olucak..evde olmayı bırak 7 aydır dr dışında evden adım atmadım..O da kapıya taksi çağırıyoruz..Hiç bir arkadaşımla buluşmadım..benin kendi işim var..Ama kapıya kilit vurduk..Önceliğimi anne olmaya,bu bebeklerimi kucağıma almaya adadım...
bende12 kilo aldim, gecenlerde 2 gun sicak oldu benim bacaklarim balon gibiydi, simdilk hava soguk cok az sisiyor benimde karnim buyudu baska yerinden kilo almadin diyor arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?