2010 Temmuz Anneleri : )

kizlar ben cikmak zorundayim, hepiniz kendinize ve bebislerinize cok ama cok iyi bakin, gorusmek uzere, herkese iyi geceler.
ayse'cigim hastaneye yatmak zournda kalir karsilasamazsak bir sure, sende bebislerine cok iyi bak insallah bebislerimiz zamaninda saglikla gelirler.
iyi geceler herkese.

Aminn.Allah hepimize en kıymetlilerimizi kucaklamayı nasib etsin..:Saruboceq: :asigim:

evet canim onu denedim iyi geliyor birde uzanip ayaklarimin altina yastik koyuyorum o da ise yariyor cok sagol.
simdilk cikiyorum iyi geceler gorusmek uzere.gidip 1 bardak su iceyim benide ozendirdin simdiopuyorumnanaktan

hehehehe:) yarasın:) dikkat et kendine canım iyi geceler

Bu sabah ne olduysa bana 7 de uyandım şimdide bi uykum var ama ilaç içicem off bekliyorum yarın dr a gidiyoruz fitilimi kullandım antibiyotiğimi de tam saatinde içiyorum bana dua edin inşallah enfeksiyon ileri derecede çıkmaz.Su içmekten ve sürakli akıntım olduundan wc le kanka olduk bugün bakalım artık yeterki oğlum sağlıklı olsun yerinde dursun zamanına kadar...

güzel haberlerle gelirsin inşallah :Saruboceq:

nasıl silindi yaa ?:1shok:

canım yazarken yanlış bir tuşa bastım sanırım sayfa geri gitti ( tabi yazdıklarımda gitti (

inşallah güzel haberler getirirsin canımm :) bizimde sabaha kontrolümüz var saat 9 da randevumuz :)) çok merak ediyorum oğlumu :)

Günaydın Kızlarrr Herkeze Hayırlı Bir Gün Diliyorumm Oyacığımada meleğinede Rabbimden sağlık Diliyorumm

günaydın taze annecikler
esm_ckr cnım en son kontrole ne zaman gittin minişin kilosu boyu nasıldı canım tarihlerimiz aynı sayılır

günaydın taze annecikler
esm_ckr cnım en son kontrole ne zaman gittin minişin kilosu boyu nasıldı canım tarihlerimiz aynı sayılır

cnmm ben en son 29+3 te gittim bebeğin kilosu 1350 di erkek bebek benmki zayıf dedi doktor vitamın+demir hapı aldım pazartesi günü bir daha çağırdı 2 kilo olsun bebik dedi öyle canım ya sen

benimkide kız 30+ 4 de gittim boyu 41 cm kilosu 1500gr dr da kemik gelişimi çok iyi ma biraz bana ye dedi minnoş bir kızın var dedi
çünkü bn 3 haftada 100gr almışım kızımda 500gr almış
şimdi kendimi besiye cektim hersey kızım için:)

günaydın kızlar..

okadar uykum varki, dün gece kabus gördüm, ağlayarak uyandım, sonrada uyuyamadıım pek, şimdi çok bitkinim, zaten acayip ağırlaştım ben bu hafta, ayakkabılarım dar gelmeye başladı, vucudum çok şiş.. 3 hafta ertelemiştim raporumu ama pişman oluyorum sanırım, keşke evde olsaydım..

CANIM erkek bebeklerin kız bebeklerden biraz kilolu olması lazım ama malesef benmde oğluşum minnoş nasıl besleniorsun sen

Günaydın kızlar.
Naber?
Benim ayaklar geceleri bi somun ekmek gibi oluyo.
Şişmeler başladı daha erken diil mi yaa?
Bugün doktora gitsemmi diyorum bu olayı sormak için.
Önce size sorayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…