CANIM erkek bebeklerin kız bebeklerden biraz kilolu olması lazım ama malesef benmde oğluşum minnoş nasıl besleniorsun sen
Günaydın kızlar.
Naber?
Benim ayaklar geceleri bi somun ekmek gibi oluyo.
Şişmeler başladı daha erken diil mi yaa?
Bugün doktora gitsemmi diyorum bu olayı sormak için.
Önce size sorayım dedim.
Günaydın kızlar.
Naber?
Benim ayaklar geceleri bi somun ekmek gibi oluyo.
Şişmeler başladı daha erken diil mi yaa?
Bugün doktora gitsemmi diyorum bu olayı sormak için.
Önce size sorayım dedim.
canım soruna ben cevap vereyim istersen bende erkek annesiyim bizim bebekte biraz tombiş ben doktorum frene bas dedi:) çekirdekli kuru üzüm badem fındık ceviz ye bunlar bence çok yarıyor bide ben nutella çok yemiştim şimdi baya azalttım tabi yemekte normal yiyorum ama bizim bünyedende kaynaklanıyor...
Günaydın :CüvCüv:
günaydın arkadaşlar..belki ilginizi çeker,limangoda momtobe'nin hamile kıyafetlerinde %70 kadar indirim varmış,mail gelmiş bana..siteye girip bir bakın,güzel şeyler var,kızlara haber vereyim dedim :)
herkese günaydın...
Kızlarrr kayınvaidemler bugün gidiyolar.
Ben sabah evden çıkmadan vedalaştık.Ayy o kadar dır dır ettim içimden ama giderlerken bi kötü oldum ki sormayın az kaldı ağlayacaktım yaa.
Ayy insanoğlu ne tuhaf.Çekiştik durduk ama bugün farkettim ki gitmelerini istemiyorum.
Ama neyse bu akşam TVnin karşısında ayakları uzatıp keyif yapabiliccem.Bu tarafını düşününce de güzel yani:))aklinialirimsmile
::):) sen iiyice hamiş piskolojine girmişssin juju olasalrda olmuyor olmasalrda aynen bende öyleyimmm :):)
Kızlarrr kayınvaidemler bugün gidiyolar.
Ben sabah evden çıkmadan vedalaştık.Ayy o kadar dır dır ettim içimden ama giderlerken bi kötü oldum ki sormayın az kaldı ağlayacaktım yaa.
Ayy insanoğlu ne tuhaf.Çekiştik durduk ama bugün farkettim ki gitmelerini istemiyorum.
Ama neyse bu akşam TVnin karşısında ayakları uzatıp keyif yapabiliccem.Bu tarafını düşününce de güzel yani:))aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?