2010 Temmuz Anneleri : )

Ben Hiç tatlı sevmeyen yemeyen bu yaşıma kada reçel nedir çokokrem nedir tadı nasıldır bal nedir bilmeyen benn nutella kutusuyla gezıorumm hayatta donurma yemm kışın ortasında bile kaşık kaşık yedim hormonlarım alt üsttt şuandaaa yiyorumm ama sanırım bebeke pek faydası yok

bizde nutella hastasıydık aldımı büyük kavaonoz alıyorduk kaç takım baharat takımı oldu:)
ama hamile kalınca tatlıdan tiksindim

yani ye tatlıyı doğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi haeasbı oldu bizde :)delikafadulden

kıslarrrr günaydınnn biz doktordan geldik :))) 30. haftamız bitti tosunum 1800 gram olmuş boyuda 42 cm olmuş :)) ben daha fazla çıkar kilosu diye bekliyordum ama çok şükür o kadar fazla çıkmadı. yine haftasına göre önde gidiyor. yaaa ultrasonda doktor aynı babası dedi baba doğursa bu kadar benzetir kendine dedi. doktor dalga geçti bide benimle sen nasıl hamilesin hiç eziyet etmiyorsun bu kocana bu gidişle bu adam sana 5 tane bebek doğurtur dedi. benim kilom da iyi çıktı doktorun tartısına göre geçen aydan bu aya 400 gram vermiş göründüm ama aslında ben 600 gram aldım doktorda çok iyi böyle devam et dedi. kontrollerimizi 15 günde 1 e düşürdü. bol bol su iç yoksa bebek daha fazla baskı yapar ve sen daha çok rahatsız olursun dedi. hatta suya dikkat etmessen erken doğum bile olabilir dedi. şuan riskin yok ama biz önlemimizi alalım dedi.

Günaydınn Gül hoşgeldinn...
Maaşallah canım güzel haberler getirmişsinn..Oğluşunun kilosu çok iyi maaşallah diyeyim...Güzel beslemişsin...Hadi bakalım hayırlısı ile alırız inş.kucaklarımızaa....

Canım çok sevindim maşallah kuzucuga da sanada ...Cuam günüde ben gitcem kısmet olursa,insallah bende alırım böyle güzel haberler...

Canım Bulut kaanımıza maşallah.İnşallah bötyle güzel güzel büyür.Ve zamanını tamamlar.

Sana da aferin annesi beslenmeye dikkat etmişsin iyi olmuş canım rahat edersin.
Su çok önemli benim hayatım bi şişe su bi wc şeklinde geçiyo bu günlerde zaten.
Ama su gerçekten önemli.İç zaten yaz da geldi rahat gidiyo.

Oyyy oyyy az kaldı yaa.Heyecan basıyo dimi Gülll.

Maşşallah canım...Benim oğlum daha 982.2 gr cık :)

nabersiniz kaymaklarım...
nasıl gidiyor gobişlerinizle hayat...
içerde mi dışarda mı hangisi sana iyi derseniz içerde daha iyi..
bir kelime yazıyorum ipeğin peşineee,bir konu bakıyorum ipeğin peşine,oturup oyun oynuyoruz yiyişiyoruz sonra mutfak derken çamaşır derken akşam oluyor pestillllll.....

hamileykende karnımın acısına oturamazdın ama suıyumun geldiğini bile buraya haber vermiştim oda ayrı bir durum yaneeeeee..
ay çenem düştü yineeeeeee

canım hangi hastaneye gidiyorsun merak ettim opuyorumnanaktan

kızlar hazırlıklarınız bittimi ben cantamıda hazırladım artık ev işleride bitti beklemedeyiz gün sayıyoruz artık
aranıza biraz geç geldim ama geç olsun temiz olsun dimi teyzoşlar

ben cantamı hazırlarken agladım çok şükür allahım buğünleride bana yaşattın diye allahım bu duyguyu yaşamak isteyenlerede yaşastın

aminnn aminnn oyacımm nasıl acaba bebeği nasıl kızlar normal doğumdu ama canım çok acıor dedi dun pazar doğurdu dün salıydı sezeryan kötü diorlardı normlade pek farksısz değil demekki

Kızlar nasılsınız öncelikle geçmişi tam okuyamadım Oyadan tekrar haber geldimi?benimde size ayrıca haberlerim var şaşıracaksınız siz bana Oyadan haber varmı yazın bende size anlatcaklarımı yazıyım

yok canım gelmedi umuraım iidr bebeğiylee

maşallah bebişine gullcum, allahım vaktinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. bu arada sanada maşallah ya bir ayda 600 gr aldın demek süpersin. ben aldım başımı gidiyorum 33. haftadayım 13 kilo aldım :1shok:

kızlar bence bu acı olayı bünyeden bünyeye değişiyor şimdiden kasmayın kendinizi bekleyelim görelim zmanında neler yaşayacagımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…