Ben bebeğin hazırlıklarını bitirdim dün de geceliğimi tamamladım..Tek eksiğim pişik kremleri,göğüs pedi vs..gibi şeyler kaldı..Onları da önümüzdeki hafta tamamlıycam kısmetse..Oğlumun bütün kıyafetleri yıkandı ütülendi..
Ben bebeğin hazırlıklarını bitirdim dün de geceliğimi tamamladım..Tek eksiğim pişik kremleri,göğüs pedi vs..gibi şeyler kaldı..Onları da önümüzdeki hafta tamamlıycam kısmetse..Oğlumun bütün kıyafetleri yıkandı ütülendi..
ohhh ne güzel maşallah canım sizeee
maşallah canım ne güzel, darısı bize olsun
Kızlar nasılsınız öncelikle geçmişi tam okuyamadım Oyadan tekrar haber geldimi?benimde size ayrıca haberlerim var şaşıracaksınız siz bana Oyadan haber varmı yazın bende size anlatcaklarımı yazıyım
Kızlar yaklaşık 1aydır kaşınıyodum ama üstünde durmadım çok fazla hamileliktendir falan diye ama şu son bir haftadır iyice kaşınıyodum ama görünürde cildimde hiç birşey yok geçen hafta cildiyeye gittim cildin kuru ondandır demişti neyse dün sabah eşimi işe yollarken ellerim ayaklarım nasıl kaşınıyor sinirimden ağladadım eşim ben hemen seni doktora götüriyim dedi cildiye doktoruna anlattım sizden öncede gittim doktora dedim ama cildin kuru dedi bende bebe yağı kullandım dedim kan aldırmadımı dedi olurmu öle şey dedi kan aldırıp bir kaç tetkit yaptırdı
Kızlar yaklaşık 1aydır kaşınıyodum ama üstünde durmadım çok fazla hamileliktendir falan diye ama şu son bir haftadır iyice kaşınıyodum ama görünürde cildimde hiç birşey yok geçen hafta cildiyeye gittim cildin kuru ondandır demişti neyse dün sabah eşimi işe yollarken ellerim ayaklarım nasıl kaşınıyor sinirimden ağladadım eşim ben hemen seni doktora götüriyim dedi cildiye doktoruna anlattım sizden öncede gittim doktora dedim ama cildin kuru dedi bende bebe yağı kullandım dedim kan aldırmadımı dedi olurmu öle şey dedi kan aldırıp bir kaç tetkit yaptırdı
Ayy bizim de hazırlıklar bitti sayılır.
Ama daha yıkama ütüleme yerleştirme işini yapıcaz.
Çantamız da hazır ama içi boş işte yıkanıp ütülendikten sonra doldurup kapının kenarına hazır ederiz artık inşallah.
anam gelenim gidenim bitmiyo ki ev her hafta bi misafir ağarlıyor yetti gari.
Daha gelecek olana yok kardeşim müsayit değilim hazırlıklarımı yapıyorum diyeceğim.
Bu hafta sonu evimiz boyanacak.
Sonra kadın çaığırıp dip köşe yaz temizliği yaptıracağım.
Sonra da bebişin giysilerini yıkayıp ütüleyip dolabına yerleştireceğim.
İnşallah planlarım böyle bakalım Allah izin versin de yaparız
herkese merhaba....
biz bugün pek iyi değiliz. sanki sancım var gibi. ayağa kalktığımda aşağıya baskı yapıyor gibi.telaşe kapıldım doktora sorsam mı bir acaba.
aksi gibi yine misafirim gelecek daha evimi bile toparlayamadım yemek falanda yapacam ayyy hiç de iyi değilim...
sizdede yürürken aşağıya çok baskınız oluyor mu?
herkese merhaba....
biz bugün pek iyi değiliz. sanki sancım var gibi. ayağa kalktığımda aşağıya baskı yapıyor gibi.telaşe kapıldım doktora sorsam mı bir acaba.
aksi gibi yine misafirim gelecek daha evimi bile toparlayamadım yemek falanda yapacam ayyy hiç de iyi değilim...
sizdede yürürken aşağıya çok baskınız oluyor mu?
Kuzum hemen ara misafirini iptal et.
Ben de de baskı çok oluyor ama sancı gibi değil çok rahatsız etmiyor.
sen sssakın kendni yorma ki bebek zorlamasın yat uzan bugün bence.
Sonra bak herkes gidecek bebeğin yanında kalacak Allah korusun bebeğine bişey olsa o misafirler ne kaaadar yanında olacaklar dimi ama.
sonuç karaciğer enzimlerim çok çalışıyormuş yani kızlar maximum 45 çıkması gerekirken 689 çıktı şok doktor ben buna hiç bişey diyemem dedi bunu kendi kadın doğum doktorunla ve bir dahiliyeyle görüşmen lazım dedi neyse biz hemen ordan maltepe hastanesine geçtik dahiliye doktoruna gittik oda sonauçlara baktı benden birkaç kantesti ve karaciğer ultrasonu istdi ve bebeği lmamız gerekicek galiba dedi çünkü bebek karaciğerime zarar veriyormuş şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?