2010 Temmuz Anneleri : )

canım çok geçmiş olsun ne enterasan şeyler geliyor başımıza yahu.

bu arada kaç haftalıksın ki bebeği alacaklar?

allah şifa versin inşallah.

sonrada hemen kendi kadın doktorumu aradım haberler iyi deil dedim cildiyeye gittim kan testi yaptırdı dedim karaciğerindemi problem varmış dedi ben bişey demeden içimden kızdım madem leb demedem anlıyosunda neden zamannında okadar kaşınıyorum dediğimde bana test yaptırmadın dedim neyse bebek zaten büyüktü almamız gerekir dedi şimdi kafam karışık cuma günü sonuçlar belli olucak oa göre hstaneye yatmam gekecek

canım çok geçmiş olsun ne enterasan şeyler geliyor başımıza yahu.

bu arada kaç haftalıksın ki bebeği alacaklar?

allah şifa versin inşallah.

Canım bu perşembe 33.haftaya giriyorum ve bebeğim şuan 2,5kilo ama korkuyorum çok küçük diye onada canım sıkılıyor bazen kendi kendime diyorum kki diyeti bozzamda tatlı yemeden yemekleri fazla yesemde bebişimin biraz kilosumu artsa diyorum sonra saçmalama diyorum kendi kendime bir yandAn kaşıntı deli ediyor beni aklım karıştı anlıycağın

canım sakın diyeti bozma dur bakalım bebek için ne dicekler doktorun ne diorr önmli olan o doktoruna güven sen kilosu iii korkma rabbim hayorlısını versin hakkınızda

iyi günler kızlar nasılsınız.ben artık cok yoruldum artık gücüm kalmadı hastane ev arası.bide temizlik yaptırdım eve oglum gelicek diye.kendiimi iyice unuttum.kuzum hala hastanede küveyzde onu öyle görünce icim cok acıyor.sizden tek isteyim yavruma dıua edin.artık aglamaktan gözlerimde yaş bile kalmadı.annemde ucak bileti bulamıyo gelmek icin.cıldırıyor.

Canım ALLAHIM hakkında hayırlısını nasip eylesin.. :Saruboceq: 33. hafta gayet iyi, korkma.. kaldıki bebegın kilosuda gayet iyi.. benim 9 ay karnında tasıyıp 2.500 doguran bır suru arkadasım var..

canım benm kimse kalmıor demi yanında kim yardımcı oluyor sana keşke sana yakın olsamm ve hiç üşenmeden gelsem ağlama rabbime dua et hep canım benmm süt dururmun nasıl

Canım gerçekten dualarımız hep seninle aklımızda hep sen varsın nzaman çıkıyor küvezden oğluşun ve kaç kilo doğdu canım bebeğin

Canım ALLAHIM bebegınıde senide korusun.. :Saruboceq: morelını bozmaa, bebegın hafta olarak iyi dogdu.. ALLAH korusun ya 27-28 lerde gelseydı.. benım arkadas 40+4 te dogum yaptı ve bebegı buna ragmen 10 gun kuveste kaldı.. ogluşunla eve döndügünde o yorgunluktan eser kalmıcakkkkkopuyorumnanaktan

canım sakın diyeti bozma dur bakalım bebek için ne dicekler doktorun ne diorr önmli olan o doktoruna güven sen kilosu iii korkma rabbim hayorlısını versin hakkınızda

amin canım sağolasın doktorumda cuma günü sonuçları getir hastaneye yatıralım seni dedi bende cuma günü sonuçları alıp cumartesi sabahtan izmire gidicem

slm kızlar uzun zamandır sizi takip ediyorum ama yazmak bugüne kısmetmiş öncelikle Allah hepimize hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah...

Oyacım Allah yardımcın olsun ağlama umarım biran önce bebeğine kavuşursun dualarımız seninle....
Yakamoz umarım sonuçların iyi çıkar Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin hepinizi öpüyorum...

Doğum topiğini hiç beğenmedim tablo şeklinde yapılsa daha iyi değil mi mayıs ve nisan annelerinin topiği daha güzel, tablo şeklinde olunca daha düzgün gözüküyor
Sulecik baş sayfada yaptığın gibi tablo yapsana nisan, mayıs annelerine bakıp daha iyi olmaz mı.2010 Temmuz Bebekleri Geliyor.... diye
şulecik yeni konu açma silmek zorunda kalırım..benim yaptığım konuyu sen devral...
yahi ben tablo yapamıyorum world-excell gerekli onunu için bende yok ofis programları devrettiğim kişi zorlanmasın diye böyle basit bir tablo çıkardım..tabloyu nasıl isterseniz siz devralıp yapabilirsiniz kızlarrr...ama yeni konu açmayınız....ipekböcüğü sen yapsana tabloyu beğendiğin gibi şeker...
Sağol canım vallaha bir kaşıntıyla çıktık dün hiç karaciğerden sorun çıkçağı aklıma gelmezdi
canım geçmiş olsun...bebeğinin kilosu çok düşük değil evet tatsız bir durum ama merak etme sen ve bebeğin bunu atlatacaksınız kendini doktorlara bırak ve rahat ol stres yapma..inşallah sağlıkla kucağına alırsın canımcım...

canım benim ..inşallah sağlıkla mutlulukla kucağına alıp eve geleceksin..kendini üzme sütün çekilir ..lütfen bebeğinin sana ihtiyacı varken kendini bırakma..
ne güzel evide temizletmişsin anlaşıldı sen güçlü bir annesin ozan bebek çok şanslı....
hayırlısı olsun hayatım...bu hafta çıkarsınız siz eve inşallah..

tüm dualarımız seninle canım sen hiç üzme kendini oğlun senden güç alıyo bunu unutma

Canım benim biraz daha sabır neolur.Sen gücünü kaybetmeki,oğluşun gelince ya nına ona daha güçlü bakabilesin,sütünün eksilmesine sebep olma,herşeyin baş sıkıntısı stres biliyorsun.Hepimizin duaları seninle,:Saruboceq::Saruboceq:

Baharcım kasıklarındaki ağrı baskı normal olabilir,bebek büyüyor baskmı yapıyor büyük ihtimalle,ama dr.ara bence tedbirli olmuş olursun.

Canım çok geçmiş olsun.Rabbim şifa versin.Bu sıkıntı ikiz annelerindede bir iki arkadaşın başına gelmişti.ama onlara dr.böyle bir teklif getirmemişti.Bence dr.ve başka dr.görüşü,nü al canım.

yakamozcum çok geçmiş olsun.. bebeğin 33. haftada baya büyüdü, bence 2500 kiloda gayet iyi, 38 - 39 da o kiloda doğanlar var.. doğduktan sonrada ona çok iyi bakarlar.. o zaman doğumu nerde yaptırcağına karar verdinmi izmirde, küvez olmasına çok önem ver canım seçerken

oyacım oğlun gayet iyi nasılsa güzelim, kucağına almanada çok az kaldı.. sen moralini yüksek tut, bebeğini güzelce besleyebilmek için.. bize oğlumu sağlıkla kucağıma aldım kızlar diye mesaj yazman çok yakın canım, dualarımız seninle

çokk geçmiş olsun canımmm oğlunun güzel haberlerini en kısa zamanda bekliyoruz canımm moralini yüksek tut oğlun içinn en baştaaa üzülme cnmmmm sakın...a.s.

arkadaşlar yavrularımıza kavuşmaya artık çok az kaldı ama sanki artık vakit geçmiyo sizede öle geliyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…