2010 Temmuz Anneleri : )

merhaba kızlar...

ozan bebek doğmuş. oyacım gözün aydın . Allahım hepimize hayırlısıyla vaktiyle kucağımıza almayı nasip etsin. az önce okudum ve gözyaşlarıma hakim olamadım ben çok fazla duygulandım. şuan hamileyiz ama bebeği kucağımıza almak hayal sadece.. oyanın bu hayali gerçekleşmiş yazdıkça şu an gözümden yaşlar süzülüyor. Allah analı babalı büyütsün

Canım bende cumartesi günü hemen yola çıkıp araştırmamı yapıyım izmirde diyorum böle aniden çıkınca durumlar planlarda altüstü oldu hem haftaya perşembeye kadar beklese en azından 34 haftalığa girmiş olsam diyorum hayırlısı canım

Oyacım dualarımız seninle ve oğlunla..HAyırlısıyla herşey yolunda girecek merak etme..Allah sana ve meleğine güç kuvvet versin..
Yakamoz_35 senin durumun bana pek bir tanıdık geldi..Bir yakınımız bu durumu yaşadı...Ama sağlıkla aldı bebeği kucağına..Burdan bilmiş bilmiş konuşmak istemediğim için ayrıntı vermek istemiyoum..Şu kan testlerin bence olayı çözecek canım..Allah şifa versin..

eet yaaa şuan içimizdeler ama asıl onları kucağımıza alınca farkına varıcaz herşeyin içimde kıpır kıpır ama bana hala hayal gibi geliyo :):)

Evet canım bu zamanda dediğin gibi tek bir doktora güven olmuyor bende araştırmayı düşünüyorum

geçmiyo wallaaa canımmm gerçektende hem korku hem sewinç warrr

yasmincim nasılsın canım çok oldu seni görmeyeli..

kesinlikle haklısın tatlım, izmire gelir gelmez seçersin hastaneni.. hem bebişte biraz daha büyümüş olur.. bu hafta bol bol ceviz ve badem ye bide muz, bunlar bebeği çok besleyen şeylermiş..

bende canımmm sizi gördüğüme sewindim iyiyiz biz sdiz nasılsınız bakalımm
ankarada ddiilim konyadayım kuzenlerdeyim ordan yazıyorum cnmm

anladım cnm olsun yazmışsın ya senden haber aldığıma sevindim bende seni çok merak ediyordum umarım herşey yolundadır. bende bu aralar çok sık giremiyorum taşınma telaşımız var hergün yavaş yavaş evi topluyorum. önümüzdeki hafta içi taşınıyoruz. bu taşınma işi çok ters zamana geldi. vardır bunda da bir hayır diyorum bende. bebişte iyidir umarım

Sağol canım inşallah öle olur ama kafama birşey daha takılııyor aca ben doğumu yaparsam benim karaciğer enzimlerim normale dönecekmi yoksa tedavimi olmam gerekecek

benimde aklım sizdeydi hepppp
ayy kötü olmuşşş ama yorma kendini fazlaa canımmmm ağır kaldırma çokkk dediğin gibi vardır bundada bi hayır kilo aldınmı çokk? ben 67 oldum

Canım bende dün hemen ceviz aldım ama muz bana yasak şekerden dolayı enginarıda dün 2kişiden duydum hatta biri yaprakraklarını kaynat suyunu iç dedi akşam yemeğini yapıyım bari

Sağol canım inşallah öle olur ama kafama birşey daha takılııyor aca ben doğumu yaparsam benim karaciğer enzimlerim normale dönecekmi yoksa tedavimi olmam gerekecek

Bebek içinden çıkar çıkmaz normale dönecek canım merak etme..
Sanırım kan tahlilinde kanındaki trombositlere bakıcak ve ona göre bir karar verilcek.Bebeğinin kilosu çok iyi merak etme.Herşey yoluna girecek

iyiyim cnmm saol sen nasılsınn bebişşş nasılll

canım bence hiç kendine göre bişeyler yapmaya çalışma doktorunun tavsiyelerine uy sonuçta en doğrusunu onlar bilir.

inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz yavruna...

Canım bende dün hemen ceviz aldım ama muz bana yasak şekerden dolayı enginarıda dün 2kişiden duydum hatta biri yaprakraklarını kaynat suyunu iç dedi akşam yemeğini yapıyım bari

tabi tatlım şekerede çok dikkat et, bol bol suda iç.. izmire gelince o zaman hem bi jinekolog hemde bi dahiliyeciyle görüşçeksin dimi, sakın bebek doğunca düzelir deyip ihmal etme, yani belki gerçekten doğurunca hiçbişeyin kalmıcak ama yinede mutlaka bi dr.la görüş testlerini falan tekrarla canım

canım benim allah sanada bebişinede güç versin inşallah. yalnız mısın yardımcı olacak kimsen yok mu şu anda. anneciğinde oralarda nasıl üzülüyordur şimdi gelemedi diye.

bende senin bu durumundan çok etkilendim. dualarımız sen ve bebişinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…