arkadaşlar yavrularımıza kavuşmaya artık çok az kaldı ama sanki artık vakit geçmiyo sizede öle geliyomu
geçmiyo wallaaa canımmm gerçektende hem korku hem sewinç warrr
yakamozcum çok geçmiş olsun.. bebeğin 33. haftada baya büyüdü, bence 2500 kiloda gayet iyi, 38 - 39 da o kiloda doğanlar var.. doğduktan sonrada ona çok iyi bakarlar.. o zaman doğumu nerde yaptırcağına karar verdinmi izmirde, küvez olmasına çok önem ver canım seçerken
oyacım oğlun gayet iyi nasılsa güzelim, kucağına almanada çok az kaldı.. sen moralini yüksek tut, bebeğini güzelce besleyebilmek için.. bize oğlumu sağlıkla kucağıma aldım kızlar diye mesaj yazman çok yakın canım, dualarımız seninle
yasmin nasılsn cnm uzun zaman oldu seni gördüğüme çok sevindim. ankarayamı döndün ?
Canım benim biraz daha sabır neolur.Sen gücünü kaybetmeki,oğluşun gelince ya nına ona daha güçlü bakabilesin,sütünün eksilmesine sebep olma,herşeyin baş sıkıntısı stres biliyorsun.Hepimizin duaları seninle,:Saruboceq::Saruboceq:
Baharcım kasıklarındaki ağrı baskı normal olabilir,bebek büyüyor baskmı yapıyor büyük ihtimalle,ama dr.ara bence tedbirli olmuş olursun.
Canım çok geçmiş olsun.Rabbim şifa versin.Bu sıkıntı ikiz annelerindede bir iki arkadaşın başına gelmişti.ama onlara dr.böyle bir teklif getirmemişti.Bence dr.ve başka dr.görüşü,nü al canım.
geçmiyo wallaaa canımmm gerçektende hem korku hem sewinç warrr
Canım bende cumartesi günü hemen yola çıkıp araştırmamı yapıyım izmirde diyorum böle aniden çıkınca durumlar planlarda altüstü oldu hem haftaya perşembeye kadar beklese en azından 34 haftalığa girmiş olsam diyorum hayırlısı canım
bende canımmm sizi gördüğüme sewindim iyiyiz biz sdiz nasılsınız bakalımm
ankarada ddiilim konyadayım kuzenlerdeyim ordan yazıyorum cnmm
Evet canım bu zamanda dediğin gibi tek bir doktora güven olmuyor bende araştırmayı düşünüyorum
Oyacım dualarımız seninle ve oğlunla..HAyırlısıyla herşey yolunda girecek merak etme..Allah sana ve meleğine güç kuvvet versin..
Yakamoz_35 senin durumun bana pek bir tanıdık geldi..Bir yakınımız bu durumu yaşadı...Ama sağlıkla aldı bebeği kucağına..Burdan bilmiş bilmiş konuşmak istemediğim için ayrıntı vermek istemiyoum..Şu kan testlerin bence olayı çözecek canım..Allah şifa versin..
anladım cnm olsun yazmışsın ya senden haber aldığıma sevindim bende seni çok merak ediyordum umarım herşey yolundadır. bende bu aralar çok sık giremiyorum taşınma telaşımız var hergün yavaş yavaş evi topluyorum. önümüzdeki hafta içi taşınıyoruz. bu taşınma işi çok ters zamana geldi. vardır bunda da bir hayır diyorum bende. bebişte iyidir umarım
yasmincim nasılsın canım çok oldu seni görmeyeli..
kesinlikle haklısın tatlım, izmire gelir gelmez seçersin hastaneni.. hem bebişte biraz daha büyümüş olur.. bu hafta bol bol ceviz ve badem ye bide muz, bunlar bebeği çok besleyen şeylermiş..
Sağol canım inşallah öle olur ama kafama birşey daha takılııyor aca ben doğumu yaparsam benim karaciğer enzimlerim normale dönecekmi yoksa tedavimi olmam gerekecek
yasmincim nasılsın canım çok oldu seni görmeyeli..
kesinlikle haklısın tatlım, izmire gelir gelmez seçersin hastaneni.. hem bebişte biraz daha büyümüş olur.. bu hafta bol bol ceviz ve badem ye bide muz, bunlar bebeği çok besleyen şeylermiş..
Canım bu perşembe 33.haftaya giriyorum ve bebeğim şuan 2,5kilo ama korkuyorum çok küçük diye onada canım sıkılıyor bazen kendi kendime diyorum kki diyeti bozzamda tatlı yemeden yemekleri fazla yesemde bebişimin biraz kilosumu artsa diyorum sonra saçmalama diyorum kendi kendime bir yandAn kaşıntı deli ediyor beni aklım karıştı anlıycağın
iyiyim cnmm saol sen nasılsınn bebişşş nasılll
Canım bende dün hemen ceviz aldım ama muz bana yasak şekerden dolayı enginarıda dün 2kişiden duydum hatta biri yaprakraklarını kaynat suyunu iç dedi akşam yemeğini yapıyım bari
iyi günler kızlar nasılsınız.ben artık cok yoruldum artık gücüm kalmadı hastane ev arası.bide temizlik yaptırdım eve oglum gelicek diye.kendiimi iyice unuttum.kuzum hala hastanede küveyzde onu öyle görünce icim cok acıyor.sizden tek isteyim yavruma dıua edin.artık aglamaktan gözlerimde yaş bile kalmadı.annemde ucak bileti bulamıyo gelmek icin.cıldırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?